Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czujnik tlenku węgla

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie. Potrzebne do domku jednorodzinnego - instalacja co na gaz oraz kominek z DGP. Może ktoś polecić sprawdzone urządzenie.

Napisano

> Jak w temacie. Potrzebne do domku jednorodzinnego - instalacja co na gaz oraz kominek z DGP. Może

> ktoś polecić sprawdzone urządzenie.

Kidde z wyświetlaczem, byś nie musiał zastanawiać się ile jest zlosnik.gif

U mnie przy DGP pokazuje jak do tej pory 0 ok.gif

Na każde piętro potrzebna sztuka, więc mam jeden z wyświetlaczem, a drugi bez.

Napisano

> Jak w temacie. Potrzebne do domku jednorodzinnego - instalacja co na gaz oraz kominek z DGP. Może

Kidde z wyświetlaczem w wersji na 10 lat. Są co najmniej dwa rodzaje. Jeden z wbudowaną na stałe baterią i gwarancją jej działania przez czas aktywności czujnika i druga wersja z bateriami zwykłymi, wymiennymi.

Napisano

nawiązując do tematu: czy jest czujnik tlenku węgla i gazu ziemnego (2w1) ?

Napisano

> nawiązując do tematu: czy jest czujnik tlenku węgla i gazu ziemnego (2w1) ?

Jest ale ile wart nie wiem. Zamówiłem kiedyś koledze i używa ale chyba nie miał okazji nic wyczuć?

urz0407_450.jpg

Napisano

> Jest ale ile wart nie wiem. Zamówiłem kiedyś koledze i używa ale chyba nie miał okazji nic wyczuć?

Przede wszystkim nie należy kupować chińszczyzny niewiadomego pochodzenia (jak w poście powyżej). Kidde to solidna firma, ale chyba akurat nie ma czujnika 2in1 CO i gazu ziemnego. Z drugiej strony, nie wiem czy czujnik gazu ziemnego jest niezbędny - gaz śmierdzi i raczej trudno to zignorować.

k.

Napisano

A co sądzicie o tym czujniku? Kolega go miał u rodziców jak mieli piec kaflowy do dogrzewania mieszkania. Obecnie się przeprowadzili do bloków gdzie jest centralne miejskie i nie potrzebują już tego czujnika. Ponoć używali go przez 2 lata więc w teorii starczyłby jeszcze na 3. Kolega chce za niego ok 20zł ale nie wiem czy jest w ogóle sens kupować ten czujnik?

Jest on warty zainteresowania w ogóle?

BEEWEEL RCC426B

beewell_coa-999d_2.jpg

Napisano

20 zł szkoda za coś co wygląda na chińszczyznę no-name. Za darmo można by ewentualnie wziąć, chociaż moim zdaniem lepiej nie kombinować i kupić nowego Kidde - kosztuje poniżej 100 zł.

k