Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sposób na gryzonia

Featured Replies

Napisano

No i spotkało to mnie (a kiedyś o tym czytałem i zastanawiałem się jakim cudem?) tydzień temu znalazłem podczas wymiany akumulatora w swoim aucie zakleszczone zwłoki dużej wrony, ale olałem to a dzisiaj w drugim samochodzie podczas jazdy nagle odłączył się przewód paliwowy. Po zaglądnięciu pod maskę podłączyłem z powrotem ten przewód i znalazłem łapkę jakiegoś ptaka, miarka się przebrała kupiłem 4 śmierdzące kostki do kibla i powiesiłem koło silników. Na szczęście obyło się bez kosztów wymiany pogryzionych elementów, chociaż zastanawiam się jakim cudem ten zwierzak wydarł przewód paliwowy z silnika skoro dosyć mocno się trzyma.

Napisano

Trochę sierści psa w woreczku pod maską załatwia sprawę gryzoni ok.gif Tylko woreczek nie szczelny foliowy, a taki szmaciany wink.gif

Napisano

Najlepszy zapach cytrynowy. Ja mam spokój już prawie rok odkąd wieszam kosteczkę zlosnik.gifok.gif

Napisano
  • Autor

> Najlepszy zapach cytrynowy. Ja mam spokój już prawie rok odkąd wieszam kosteczkę

Kostki już wiszą, cholera wie jaki zapach, ale śmierdzą nieźle, ale zastanawiam jakim cudem ten gryzoń wyciągnął przewód od paliwa nie uszkadzając go

Napisano

4 szt. to dopiero musi capić zlosnik.gif w moim są dwie szt. domestosa i jak wysiadam z auta i przechodzę obok maski to ta morska bryza aaaaach grinser006.gif

Napisano

Ja pare lat temu wsiadam rano do Clio, krece kręce i nic... Otwieram maske a tam wszystkie 4 przewody zapłonowe zrzucone z cewki... Śladów zębów nie było..

Krawiec

Napisano

Bestie się szkolą a co one też chcą się rozwijać zlosnik.gif

Napisano

> Ja pare lat temu wsiadam rano do Clio, krece kręce i nic... Otwieram maske a tam wszystkie 4

> przewody zapłonowe zrzucone z cewki... Śladów zębów nie było..

> Krawiec

Musi jakiś zwierzak po szkole technicznej ok.gifgrinser006.gif

Potwierdzam ,najtańsze kostki do kibla i spokój ok.gif

Napisano
  • Autor

> 4 szt. to dopiero musi capić w moim są dwie szt. domestosa i jak wysiadam z auta i przechodzę obok

> maski to ta morska bryza aaaaach

4 kostki bo do 2 aut

Napisano
  • Autor

> Ja pare lat temu wsiadam rano do Clio, krece kręce i nic... Otwieram maske a tam wszystkie 4

> przewody zapłonowe zrzucone z cewki... Śladów zębów nie było..

> Krawiec

Czyli jednak to możliwe, ok muszę jeszcze tylko sprawdzić czy gdzieś głębiej nie jest nadgryziony

Napisano

ok, więc sposobem na wchodzące pod maskę stwory jest kostka

a co zrobić z kotem który siada na masce ? zlosnik.gif

Napisano

> ok, więc sposobem na wchodzące pod maskę stwory jest kostka

> a co zrobić z kotem który siada na masce ?

Przykleić kolce na ptaki