Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

auto do oceny toyota

Featured Replies

Napisano

Gaz zagramaniczny, bo wlew wysoko z boku - ew. problemy z serwisem czy naprawami. Poza tym, ten motor, to chyba vvti - plotka głosi, że nie lubi się z lpg. blush.gif

Napisano

Na 99% auto pochodzi o przedstawiciela farmaceutycznego ( chyba nawet) firmy KRKA oni jeździli takimi autami z wlewami umieszczonymi gdzie popadnie czasami nawet mieli wiercone w błotniku przy wlewie paliwa. Jak najdalej od tego auta. Instalacja pewnie od nowości czyli silnik vvt-i ma trochę nakręcone ja bym się bał kupić takie auto

I na zachętę ten opis w ogłoszeniu "Jeżdżę z małym dzieckiem więc auto muszę mieć w 100 % sprawne" grinser006.gif

Pozdrawiam

Napisano

> Na 99% auto pochodzi o przedstawiciela farmaceutycznego ( chyba nawet) firmy KRKA oni jeździli

> takimi autami z wlewami umieszczonymi gdzie popadnie czasami nawet mieli wiercone w błotniku

> przy wlewie paliwa. Jak najdalej od tego auta. Instalacja pewnie od nowości czyli silnik vvt-i

> ma trochę nakręcone ja bym się bał kupić takie auto

> Pozdrawiam

Też mi się wydaje że autko z jakieś firmy, raz że kolor, dwa że lubiły one jeździć w firmach, trzy japończyk i LPG?? grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

Ciekawe czy tam jest wtrysk gazu w fazie ciekłej, bo gościu pisze coś o wymianie pompy gazu hmm.gif

Napisano

> Witam

> Na prośbę znajomego, juto chce obejrzeć. Może zniechęcicie i nie będę musiał z nim jechać ;-)

> http://otomoto.pl/toyota-corolla-seria-e12-C35620618.html

IMO nie ma sensu jechać oglądać.

Chce znajomy Toyotę? Niech kupi bez LPG i jeśli musi to zamontuje u kogoś ogarniętego.

Na naszej Gieldzie jest Toyka, niestety 3D i jakoś te 180um to za dużo na oryginalną powłokę Toyoty. Moja miała do 100um, i to był fabryczny oryginał.

Napisano
  • Autor

> Ciekawe czy tam jest wtrysk gazu w fazie ciekłej, bo gościu pisze coś o wymianie pompy gazu

Jest

Napisano
  • Autor

> Na 99% auto pochodzi o przedstawiciela farmaceutycznego ( chyba nawet) firmy KRKA oni jeździli

> takimi autami z wlewami umieszczonymi gdzie popadnie czasami nawet mieli wiercone w błotniku

> przy wlewie paliwa. Jak najdalej od tego auta. Instalacja pewnie od nowości czyli silnik vvt-i

> ma trochę nakręcone ja bym się bał kupić takie auto

> I na zachętę ten opis w ogłoszeniu "Jeżdżę z małym dzieckiem więc auto muszę mieć w 100 % sprawne"

> Pozdrawiam

Hej to Polska firma? Bo auto sprowadzane było z Niemiec.

Pozdrawiam

Napisano

Znajomy handlarz takie odkupował białe, albo ciemny granat. Stan na początku był agonalny, troche zajał sie lakierem i ogarnął z deka mechanicznie. Ale sprzedawał dużo taniej.

Napisano

> Na pewno w 9 lat nakręcone 200k

Ta, a moja z 2003 ma 150kkm i co teraz? Muszę kurde dokręcić więcej.

Napisano

> Jest

No to jest bajka, w tym wypadku nie bałbym się LPG. Zapytaj kiedy ostatnio były sprawdzane luzy zaworowe i kiedy następny pomiar.

Napisano

Pamiętaj, ze to biały kolor. Mnie osobiście kolor się podoba. Fajnie auto wygląda z ciemnymi szybami, jednak jest problem z późniejszą odsprzedażą. Miałem kiedyś białe i długo się bujałem ze sprzedażą. oslabiony.gif

Napisano

Na giełdzie u Nas ktoś sprzedaje podobną chyba w podobnej kasie zlosnik.gif

Napisano

> Hej to Polska firma? Bo auto sprowadzane było z Niemiec.

> Pozdrawiam

To może jeszcze poproś VIN od gościa?

Napisano
  • Autor

Byliśmy i cóż ...

- fakt firma farmaceutyczna o, której była mowa I właściciel

- brak książki serwisowej

wrzuciłem dane na komp skp..i w listoopadzie zeszłego roku miał 289.000km ewidentnie obecny właściciel skorygował..szkoda gadać.

Napisano
  • Autor

> Ta, a moja z 2003 ma 150kkm i co teraz? Muszę kurde dokręcić więcej.

II właściciel jednak skręcił....

Napisano

> Byliśmy i cóż ...

> - fakt firma farmaceutyczna o, której była mowa I właściciel

> - brak książki serwisowej

> wrzuciłem dane na komp skp..i w listoopadzie zeszłego roku miał 289.000km ewidentnie obecny

> właściciel skorygował..szkoda gadać.

To samo chciałem zrobić co Ty teraz... Zaoszczędziłbyś czas ok.gif

Napisano
  • Autor

> To samo chciałem zrobić co Ty teraz... Zaoszczędził byś czas

Czy to nie jest próba oszustwa ?

Napisano

> Byliśmy i cóż ...

> - fakt firma farmaceutyczna o, której była mowa I właściciel

> - brak książki serwisowej

> wrzuciłem dane na komp skp..i w listoopadzie zeszłego roku miał 289.000km ewidentnie obecny

> właściciel skorygował..szkoda gadać.

Czyli cofniete jedynie 90kkm, moim zdaniem nic strasznego grinser006.gif

A jak sam stan auta?

Napisano
  • Autor

> Czyli cofniete jedynie 90kkm, moim zdaniem nic strasznego

> A jak sam stan auta?

W miarę : błotnik przedni i dwa tylne malowane + szpachla na progu. Korozja wokół szyby (zmieniana) przedniej

Silnik chodził oki.