Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Klej Plastic Welding

Featured Replies

Napisano

przykladowy link

Nie jest to reklama ale fakt. Klej chyba najlepszy do tworzyw, z tych które używałem. Nie daje tak mocnej spoiny jak zespawanie czy skręcenie śrubami, ale jest dużo mocniejszy od np. Distalu. Wiąże bardzo szybko ale wydziela intensywny zapach, który nie każdemu przypadnie do gustu. Połączenie tłoczków strzykawek warto przeciąć, bo inaczej jest tendencja że wypływa z nich rózna ilośc składników

Napisano

> przykladowy link

> Nie jest to reklama ale fakt. Klej chyba najlepszy do tworzyw, z tych które używałem. Nie daje tak

> mocnej spoiny jak zespawanie czy skręcenie śrubami, ale jest dużo mocniejszy od np. Distalu.

> Wiąże bardzo szybko ale wydziela intensywny zapach, który nie każdemu przypadnie do gustu.

> Połączenie tłoczków strzykawek warto przeciąć, bo inaczej jest tendencja że wypływa z nich

> rózna ilośc składników

no i muszę potwierdzić słowa powyżej

kleiłem tym hokej pod zderzak w golfie, ślizg podnośnika szyby, mocowania lamp samochodowych...i trzyma

klej nie jest sztywny, ale na tyle plastyczny że drobne naprężenia nie robią na nim wrażenia

mogę śmiało polecić

Napisano

> no i muszę potwierdzić słowa powyżej

> kleiłem tym hokej pod zderzak w golfie, ślizg podnośnika szyby, mocowania lamp samochodowych...i

> trzyma

> klej nie jest sztywny, ale na tyle plastyczny że drobne naprężenia nie robią na nim wrażenia

> mogę śmiało polecić

Nadaje sie do naprawiania zabawek? Zona ostatnio ma nowe hobby, tj. naprawia razem z synem polamane zabawki (ja lutuje, jesli potrzeba). Szczesciem synowi zdarza sie to coraz rzadziej, ale niedlugo corka zacznie grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> a PP i PE też klei?

Na opakowaniu jest napisane że nie

Napisano

Również potwierdzam, lusterko w Punto II skleil świetnie. Ale śmierdzi niemiłosiernie i na prawde dobrze jest używać tego kleju w wentylowanych pomieszczeniach ! ok.gif

Napisano

araldite używałeś ??

wg mnie dużo lepszy od distal ale porównania z tym o którym piszesz nie mam

tam tez sa 2 strzykawki

Napisano
  • Autor

> araldite używałeś ??

O wiele mniej dostępny i ta cena 50 zł na Allegro