Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[KzAK] Buty robocze?

Featured Replies

Napisano

Czy może ktoś polecić wygodne buty robocze, praca na magazynie, chodząca, magazyn ocieplany, cena 100-150zł max.

Coś jak te buty , wziąłbym właśnie te Urgent, ale podobno mają kiepską, szybko zdzierająca się podeszwę.

Moze ktoś ma jakieś fajne robocze rozm. 42?!

Napisano

> Czy może ktoś polecić wygodne buty robocze, praca na magazynie, chodząca, magazyn ocieplany, cena

> 100-150zł max.

> Coś jak te buty , wziąłbym właśnie te Urgent, ale podobno mają kiepską, szybko zdzierająca się

> podeszwę.

> Moze ktoś ma jakieś fajne robocze rozm. 42?!

Polecam te , lekkie, przewiewne, pracujemy w nich, w wersji z podnoskiem albo bez

Napisano

Jeśli możesz trochę dołożyć to mogę polecić te buty robocze , może gdzieś są w niższych cenach, otworzyłem pierwszą lepszą aukcję, najlepsze buty robocze jakie miałem na nogach, u mnie w firmie też wszyscy takie zamawiają.

Napisano

Osobiście mogę polecić buty model Saults3 firmy Panoply.

Dokładnie ten model

Napisano

PPO Strzelce Opolskie tak bodajże nazwa się producent, buty tego producenta używam od blisko 6 lat, w tym czasie udało mi się wykończyć aż 2 pary, z tym ze pracuję ok. 12 godzin na dobę i w tych butach chodzę non stop po pracy też

Napisano

> z urgentow moge polecic te najlepsze buty robocze jakie kiedykolwiek mialem

ja też, szczegółnie do krycia dachów wink.gif

Napisano

> Czy może ktoś polecić wygodne buty robocze, praca na magazynie, chodząca, magazyn ocieplany, cena

> 100-150zł max.

> Coś jak te buty , wziąłbym właśnie te Urgent, ale podobno mają kiepską, szybko zdzierająca się

> podeszwę.

używałem takich butów jakieś pół roku (identyczny wygląd, tylko jakaś inna marka). bardzo trwałe i nie zauważyłem jakiegoś nadmiernego zużycia podeszwy. natomiast stopa mi się w nich pociła crazy.gif szkoda, bo z takich budżetowych, użytkowych bamboszy, mają całkiem w porządku wygląd. kupiłem również i dunlopy (także zamsz) i też się stopa poci spineyes.gif łaziłem kiedyś w takich trepolach ze sztucznej skóry i w tamtych mi się stopy nie pociły... rotfl.gif nie dojdziesz crazy.gif

ale cholerka wie, może akurat u Ciebie te Urgenty się sprawdzą. Niecała stówka, nie majątek, może spróbuj. Z trwałością w każdym razie problemu mieć nie powinieneś ok.gif

Napisano

> 100-150zł max.

> podeszwę.

Te Twoje, to już trzecią parę kupiłem, bo pomimo, że podeszwa jest lipna, to są wygodne i można w nich chodzić na codzień ze względu na wygląd.

Podeszwa na budowie (szorstkie wylewki, gruz) wytrzymuje u mnie max 1 rok, pierwsze pęknięcia takie, że w kałuży woda się wlewa od spodu, to już po pół roku nawet.

Faktycznie trochę się stopa poci, bo wewnątrz jest tworzywo sztuczne, ale i tak będę te buty kupował, aż nie skończą ich produkować.