Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Egzamin na prawko w innym WORD?

Featured Replies

Napisano

Sprawa wygląda następująco:

Dziś podszedłem tylko do egzaminu teoretycznego na kat. A w WORD w Warszawie. Egzamin zdałem. Czyli teoria zaliczona.

No i wykluł mi się pomysł. Bywam często na działce, która jest około 35km od Skierniewic. Pomyślałem sobie, że w jakiś weekend, gdy będę na działce mogę sobie skoczyć do Skierniewic i spróbować zdać egzamin tam. Fakt, że nie znam miasta, ale rejonów, w których zdaje się egzamin w Wawie też zupełnie nie znam więc w sumie na jedno wychodzi.

Gdybym chciał tam zdawać to jak to się odbywa? Czy muszę zgłosić się po jakiś świstek w WORD Warszawa i z tym uderzać do Skierniewic, czy wszystko w bazie jest i mogę od razu zapisywać się do innego WORD?

Napisano

o ile pamiętam wszystko jest w bazie i nic nie trzeba brać - przynajmniej tak było 10lat temu, kiedy zdawałem.

Napisano

> o ile pamiętam wszystko jest w bazie i nic nie trzeba brać - przynajmniej tak było 10lat temu, kiedy zdawałem.

Akurat 10 lat temu trzeba było przenosić dokumenty "pocztą". Teraz wystarczy Ci numer PKK i możesz zdawać gdzie chcesz. Dla pewności zadzwoń jutro do WORD w Skierniewicach i się upewnij ok.gif

Napisano

Idziesz do WORDu w Skierniewicach z dowodem osobistym, rejestrujesz się na pasujący ći termin i to wszystko, nic więcej nie trzeba zabierać, wszystko teraz jest w systemie, wiedzą że masz zdaną teorię obojętnie w jakim ośrodku w Polsce

Napisano

> Sprawa wygląda następująco:

> Dziś podszedłem tylko do egzaminu teoretycznego na kat. A w WORD w Warszawie. Egzamin zdałem. Czyli

> teoria zaliczona.

> No i wykluł mi się pomysł. Bywam często na działce, która jest około 35km od Skierniewic.

> Pomyślałem sobie, że w jakiś weekend, gdy będę na działce mogę sobie skoczyć do Skierniewic i

> spróbować zdać egzamin tam. Fakt, że nie znam miasta, ale rejonów, w których zdaje się egzamin

> w Wawie też zupełnie nie znam więc w sumie na jedno wychodzi.

> Gdybym chciał tam zdawać to jak to się odbywa? Czy muszę zgłosić się po jakiś świstek w WORD

> Warszawa i z tym uderzać do Skierniewic, czy wszystko w bazie jest i mogę od razu zapisywać

> się do innego WORD?

Masz zdać to i w Warszawie zdasz.

.

Napisano
  • Autor

> Masz zdać to i w Warszawie zdasz.

> .

Ale nie chodzi mi o to, żeby było łatwiej. To czysto praktyczne podejście. Po prostu w tygodniu nie bardzo jest czas, weekendy spędzam na działce, a z działki mam rzut beretem do Skierniewic.

Napisano

> Ale nie chodzi mi o to, żeby było łatwiej. To czysto praktyczne podejście. Po prostu w tygodniu nie

> bardzo jest czas, weekendy spędzam na działce, a z działki mam rzut beretem do Skierniewic.

A w Skierniewicach prowadza wogole egzaminy na kategorie A w weekendy? Najlepiej zadzwonić do Wordu i zapytać, w Płocku np działaja tylko od poniedziałku do piatku. Dodatkowo egzaminy na niestandardowe kategorie sa zwykle o określonych porach, tylko kategorie B mecza caly dzien.

Napisano

> Idziesz do WORDu w Skierniewicach z dowodem osobistym, rejestrujesz się na pasujący ći termin i to

> wszystko, nic więcej nie trzeba zabierać, wszystko teraz jest w systemie, wiedzą że masz zdaną

> teorię obojętnie w jakim ośrodku w Polsce

Tak powinno być - CEPIK (a dokładnie baza CEK) i Profil Kandydata na Kierowcę - PKK.

Napisano
  • Autor

> A w Skierniewicach prowadza wogole egzaminy na kategorie A w weekendy? Najlepiej zadzwonić do

> Wordu i zapytać, w Płocku np działaja tylko od poniedziałku do piatku. Dodatkowo egzaminy na

> niestandardowe kategorie sa zwykle o określonych porach, tylko kategorie B mecza caly dzien.

A o tym nie pomyślałem. Dopytam się.

Dzięki wszystkim za odpowiedzi.

Napisano

> Ale nie chodzi mi o to, żeby było łatwiej. To czysto praktyczne podejście. Po prostu w tygodniu nie

> bardzo jest czas, weekendy spędzam na działce, a z działki mam rzut beretem do Skierniewic.

Weekendy osrodki raczej sa zamknięte tym bardzie ze teorie zdaje tylko 40% .

.

Napisano

> Dziś podszedłem tylko do egzaminu teoretycznego na kat. A w WORD w Warszawie. Egzamin zdałem. Czyli

> teoria zaliczona.

> No i wykluł mi się pomysł. Bywam często na działce, która jest około 35km od Skierniewic.

> Pomyślałem sobie, że w jakiś weekend, gdy będę na działce mogę sobie skoczyć do Skierniewic i

> spróbować zdać egzamin tam. Fakt, że nie znam miasta, ale rejonów, w których zdaje się egzamin

> Gdybym chciał tam zdawać to jak to się odbywa? Czy muszę zgłosić się po jakiś świstek w WORD

> Warszawa i z tym uderzać do Skierniewic, czy wszystko w bazie jest i mogę od razu zapisywać

> się do innego WORD?

WORDY raczej mają ustalone dni pracy poniedziałek-piątek.Dzisiaj zdałem za pierwszym razem teorie na C cool.gif

Napisano

> teoria zaliczona.

> się do innego WORD?

a odbywaja sie w soboty egzaminy?

Napisano

> a odbywaja sie w soboty egzaminy?

Z tego co wiem to w Katowicach kat. motocyklowe odbywają się tylko w soboty jak po placu nie kręcą się kursanci z innych kat. bo jest mało miejsca i nie jest za bezpiecznie

Napisano

> Z tego co wiem to w Katowicach kat. motocyklowe odbywają się tylko w soboty jak po placu nie kręcą

> się kursanci z innych kat. bo jest mało miejsca i nie jest za bezpiecznie

wlasnie nie odbywaja sie tylko w tygodniu i tylko rano. Absurd