Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wielka szansa na tani zakup przyszłego klasyka

Featured Replies

Napisano

Czy mi się wydaje, że mu maska zmatowiała ? wink.gif

9900 zł za 2008 rocznik - za tyle to nawet biedy Pandy równolatka nie kupi grinser006.gif Gorzej jak komuś się odwidzi inwestycja i zechce to po jakimś czasie sprzedać, bo nikt rozsądny tego nie odkupi wink.gif.

Niedawno stojąc w kolejce do kasy w pewnym sklepie z częściami i akcesoriami, słyszałem ciekawą rozmowę klientki z pracownikiem, który z ubolewaniem stwierdzał, że niestety nigdzie w katalogu nie widzi klocków hamulcowych do Taty Indyka. Biedna klientka, żaliła się że niedawno kupiła, niedługo pojeździła, a tu taka awaria. Objechała już wszystkie sieciowe sklepy motoryzacyjne, kilka niesieciowych i części ni widu nie słychu. Nie warto mieć oryginalnego samochodu wink.gif

Napisano

Dobry na bombę,pewnie firmy ubezpieczeniowe dobrze płacą. ok.gif

Napisano

> Czy mi się wydaje, że mu maska zmatowiała ?

> 9900 zł za 2008 rocznik - za tyle to nawet biedy Pandy równolatka nie kupi Gorzej jak komuś się

> odwidzi inwestycja i zechce to po jakimś czasie sprzedać, bo nikt rozsądny tego nie odkupi .

> Niedawno stojąc w kolejce do kasy w pewnym sklepie z częściami i akcesoriami, słyszałem

> ciekawą rozmowę klientki z pracownikiem, który z ubolewaniem stwierdzał, że niestety nigdzie w

> katalogu nie widzi klocków hamulcowych do Taty Indyka. Biedna klientka, żaliła się że niedawno

> kupiła, niedługo pojeździła, a tu taka awaria. Objechała już wszystkie sieciowe sklepy

> motoryzacyjne, kilka niesieciowych i części ni widu nie słychu. Nie warto mieć oryginalnego

> samochodu

Podobnie taki wynalazek, na który kiedyś się skusiłem - Punto Classic niby Punto 2FL a sporo części innych.

Na szczęście nie są to części białe kruki, ale nie są tak tanie jak do punto 2.

Dotyczy to całego silnika i układu hamulcowego.

Napisano

> Podobnie taki wynalazek, na który kiedyś się skusiłem - Punto Classic niby Punto 2FL a sporo części

> innych.

> Na szczęście nie są to części białe kruki, ale nie są tak tanie jak do punto 2.

> Dotyczy to całego silnika i układu hamulcowego.

Identycznie było i czasami jeszcze jest z samochodem Fiat Uno Clip, w którym zamontowano jakiś litrowy brazylijski silnik. Żeby coś do tego silnika dostać to podobno trzeba prawie do Brazylii jechać.

Napisano

> Identycznie było i czasami jeszcze jest z samochodem Fiat Uno Clip, w którym zamontowano jakiś

> litrowy brazylijski silnik. Żeby coś do tego silnika dostać to podobno trzeba prawie do

> Brazylii jechać.

masz racje - podobno zlosnik.gif

miałem styczność - nie było żadnych problemów buu.gif

Napisano

Widzialem z tydzien temu na ulicy z mulher.gif za kierownica. Samochod robil calkiem niezle wrazenie optyczne no i calkiem spory jest. Moze gdyby nie klopot z czesciami to bym sobie kupil bo spodobal mi sie.

Napisano

> masz racje - podobno

> miałem styczność - nie było żadnych problemów

byc może coś mylę ale ze znalezieniem rozrusznika do tego urządzenia miałem kłopot...

Napisano

> Identycznie było i czasami jeszcze jest z samochodem Fiat Uno Clip, w którym zamontowano jakiś

> litrowy brazylijski silnik. Żeby coś do tego silnika dostać to podobno trzeba prawie do

> Brazylii jechać.

Dzisiaj to do Brazyli trzeba jechać po całego Uno... a nie tylko części zlosnik.gif

Fiat_Uno_2014.png

Napisano

> Panie i panowie o to jest w Polsce jeden z 46 które trafiły do UE

> http://otomoto.pl/oferta/brilliance-bs6-2-0-zarejestrowany-ID4pbOFe.html

> Kto kupuje

A że tak zapytam co to za chińska wydumka ? hmm.gif

Napisano

> Dzisiaj to do Brazyli trzeba jechać po całego Uno... a nie tylko części

To chyba kolejna wariacja 500 ? palacz.gif

Napisano

> To chyba kolejna wariacja 500 ?

To Fiat Uno. A nie żadne tam 500.