Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ogloszenie na otomoto, a brak go na allegro

Featured Replies

Napisano

ktos wie jak to dziala, wydawalo mi sie ze z automatu, ale moje ogloszenie jest na otomoto, brak go jednak na allegro. Chodzi o sprzeda auta

Napisano

> ktos wie jak to dziala,

linka daj

Napisano

> ktos wie jak to dziala, wydawalo mi sie ze z automatu, ale moje ogloszenie jest na otomoto, brak go

> jednak na allegro. Chodzi o sprzeda auta

Nie znam się na tym za bardzo, ale czy Allegro i Otomoto to nie dwie różne firmy? I pewnie jedna i druga zarabia niezależnie. niewiem.gif

Napisano

> ktos wie jak to dziala, wydawalo mi sie ze z automatu, ale moje ogloszenie jest na otomoto, brak go

Poszukaj bez zaznaczania wszystkich filtrów. Wybierz model i podaj wąski zakres ceny tak aby wyszukało podaną przez Ciebie.

Mnie - ogłoszenie z Otomoto - nie wyskakiwało na Allegro po zaznaczaniu Pb+lpg (chociaż na otomoto zaznaczyłem właśnie tą opcję) ale wybierając "wszystkie" ogłoszenie było widoczne.

Mają jeszcze sporo baboli po zmianie systemu.

Napisano

> Nie znam się na tym za bardzo, ale czy Allegro i Otomoto to nie dwie różne firmy? I pewnie jedna i

> druga zarabia niezależnie.

Allegro, Otomoto i OLX to jedna firma, tylko ma te 3 portale wink.gif

Napisano

> Allegro, Otomoto i OLX to jedna firma, tylko ma te 3 portale

boje_sie.gif a to ciekawostka wink.gif Allegro za kasę i OLX z darmowymi ogłoszeniami. hmm.gif

Napisano

> a to ciekawostka Allegro za kasę i OLX z darmowymi ogłoszeniami.

na OLX tez już coraz więcej kategorii jest płatnych, na razie tylko motoryzacja i nieruchomości chyba, ale będzie więcej wink.gif

Napisano

>to jedna firma, tylko ma te 3 portale

Ma ich trochę więcej wink.gif

Grupa Allegro:

Allegro.pl, Fashion Days, Ceneo, Cokupic.pl, iStore, OLX.pl, otoDom, otoMoto, PayGSM, PayU, Sendit.pl

Napisano

> Ma ich trochę więcej

> Grupa Allegro:

> Allegro.pl, Fashion Days, Ceneo, Cokupic.pl, iStore, OLX.pl, otoDom, otoMoto, PayGSM, PayU,

> Sendit.pl

No tak, ale pisałem o tych "motoryzacyjnych" których temat dotyczy wink.gif

Napisano

Mają skopsane przenoszenie między serwisami.

W moim przypadku było tak, że na allegro przeniosło się OK natomiast na olx było nie do znalezienia. Napisałem reklamację i dostałem odp. że przecież moje ogłoszenie jest widoczne więc czego od nich chcę? Sprawdzam i faktycznie jest OK boje_sie.gif Było OK do czasu aż nie zmieniłem ceny w ogłoszeniu. Znowu ten sam problem i znowu napisałem reklamację. Przyznali że mają problem z przenoszeniem bo ogłoszenie trafia do kategorii pozostałe i dlatego nie można go znaleźć confused.gif I za taką usługę pobierają od niedawna dodatkową kasę... crazy.gif

Napisano

Jest opcja, że ogłoszenie widoczne tylko na otomoto- może to wybrałeś

Napisano
  • Autor

> allegro

Jak to znalazłeś ? Sprawdzałem wczoraj i nie bylo

Napisano

> OLX z darmowymi ogłoszeniami.

jest limit ogłoszeń, kiedyś wystawiłem kilka rzeczy i powyżej piątej chyba system domagał się zapłaty za ogłoszenie

Napisano

> Jak to znalazłeś ? Sprawdzałem wczoraj i nie bylo

Może z opóźnieniem się pojawia?