Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

547kW (733KM) & 880Nm za extra $18k w rodzinnym sedan - warto? ...

Featured Replies

Napisano

A wiec bierzemy standardowego 2015 Commodore VF Series II 6.2-litre LS3 V8 pod maska ...  wydajemy nawet sugerowana cena detaliczna - A$44,490 = 124,689.76 PLN Mid-market rates: 2015-10-27 00:01 UTC

2016-Holden-Commodore-VF-Series-II-16.jp

Za to dostajemy 304kW i 570Nm :jem: :oki:

2016-Holden-Commodore-VF-Series-II-1.jpg

I 0-100km/h w standardowe 4.9sec :skromny:  :ok:

2016-Holden-Commodore-VF-Series-II-6.jpg

2016-Holden-Commodore-VF-Series-II-14.jp

Teraz, tym co jest malo .... :hmm: za extra $26k - a dokladnie $25,990 = 72,830.64 PLN - czyli dobre 1/2 ceny auta wiecej mozemy sie pobawic ...

Package W547 daje nam:

-jak nazwa wskazuje moc podniesiona do 547kW :chipsy:

Patrzac obrazowo - niewiele czesci za $26k 8] ...

WP-547-Supercharger-Package-10.jpg

Wiec sie zastanawiam  :hmm:  :hmm:  :hmm:  po co kupowac jakies turbo Audi S3 za pare $k wiecej ... albo AMG za 2x tyle skoro mozna miec to :skromny::oki:

Teraz pozostaje :piekna:  przekonac, ze jest to idealny prezent na nasze 40 urodziny  :skromny: .... chyba warto .... :hmm: - ba wsadzajac wszystko do ute, cena spada o $5k ....

2016-Holden-Commodore-VF-Series-II-19.jp

I mozna byc szybszy niz :czujnik: :czujnik:  HWP ;]  ktory z Police Pack na pokladzie ma tylko 6.0l V8

6Ty0NO2.jpg

No i oczywiscie mozna sasiadow budzic ... ;)

Napisano

I tyle mocy bez modyfikacji zawieszenia i hamulców? To jest FWD?

Krawiec

Napisano
 To jest FWD?

Krawiec

tak  oczywiście 

Napisano
  • Autor

I tyle mocy bez modyfikacji zawieszenia i hamulców? To jest FWD?

Krawiec

Nie, to jest RWD ....

Hamulce w standard ...

2016-Holden-Commodore-VF-Series-II-11.jp

Czy zawiezenie tym raem zrobili, nie wiem, pierwsze 25 sztuk wykupili w 50sec ... ale powinno jezdzic jepiej niz to :hmm:

Napisano

Kawal auta za przyzwoite pieniadze. U nas nie ma odpowiednika zwyklego auta z mocnym silnikiem. Nawet Kila czy Hultaj sa za drogie z silnikiem 1.6T.

Napisano
  • Autor

Kawal auta za przyzwoite pieniadze. U nas nie ma odpowiednika zwyklego auta z mocnym silnikiem. [...]

A Mustang? :hmm:

5.0l GT jest IMVHO swietny...

2011-ford-mustang-gt-engine-650x430.jpg

U mnie mas miesiac do sprzedazy, i masz ponad 3,400 luda ktorzy zaplacili za auto... bez jezdzenia nim :chipsy:  - 76% z tych 3,400 poszlo o 5.0l V8 ... Teraz - bedie ciekawe jak dealer bedzie mial demo do jazd ... IMVHO przebije 10,000 sztuk sprzedazy w rok u mnie...

Napisano

zartownis ;]:ok:

oj  tam  ;] 

mając 2 dane  - pojemność i zdjecie  zpod  maski  - przecież wszystko widać  ;] 

i  tak  wiem  ze  w  USofA  potrafią   V8 zrobić z  napedem  na  przod  ;]

Napisano

A Mustang? :hmm:

5.0l GT jest IMVHO swietny...

U mnie mas miesiac do sprzedazy, i masz ponad 3,400 luda ktorzy zaplacili za auto... bez jezdzenia nim :chipsy:  - 76% z tych 3,400 poszlo o 5.0l V8 ... Teraz - bedie ciekawe jak dealer bedzie mial demo do jazd ... IMVHO przebije 10,000 sztuk sprzedazy w rok u mnie...

Mustang w wyselekcjonowanych dilerach - wszedzie nie kupisz. Cena wrecz okazyjna ale to nie sedan a coupe. Szkoda, ze np Mondeo nie ma z takim silnikiem.

Napisano

Jak ja Ci zazdarszczam :) U nas niedługo silnik 4 cylindrowy będzie rarytasem,ehhh.

Napisano

A wiec bierzemy standardowego 2015 Commodore VF Series II 6.2-litre LS3 V8 pod maska ...  wydajemy nawet sugerowana cena detaliczna - A$44,490 = 124,689.76 PLN Mid-market rates: 2015-10-27 00:01 UTC

No i oczywiscie mozna sasiadow budzic ... ;)

Australia to piękny kraj :jem:

Napisano

Wolał bym nową alfę i mam gdzieś że jest raz droższa :]

Ale ogólnie Twoja propozycja ciekawa, ja bym wybrał ute (jakoś podoba mi się ta wersja nadwozia).

Napisano

Dzizas Krajst ;] Do tego powinno być osobne PJ ;] Przejechałem się Nissanem GT-R , napęd na 4 łapy 600KM czyli "słabszym" od tego i myślałem, że mi łeb urwie.