Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto do30-35 tys

Featured Replies

Napisano

Witam. Brat myśli nad zmianą auta obecne Leon 1 2004r 150 konny diesel. Wymagania coś młodszego podobnej wielkości ew. Kombi, sedan odpada. osiągi podobne.Na podobnym poziomie utrzymania co Leon. Przebieg roczny teraz mniej więcej 15 tys. Wiec najlepiej benzyna z ewentualna możliwością zagazowania (wrażenie gdyby przebiegi wzrosły) ja doradzalem e91,e 61,A6, Lexus Is ale one tylko w sedanie. Ale bratu nie raczej nie podobają się te auta wiec co wy polecacie . Auto na parę lat więc lepiej żeby trzymało cene

Napisano

Dziwne że komuś się audi i bmw nie podoba...

Może segment D z opla?

Napisano
  • Autor

No z gustem jak z d... każdy ma swoją :) pole odpadają

Napisano

Myślę, że fajne Bravo gdzieś z ok. 2011 r. za to się trafi. Do wyboru benzyna i diesel raczej bezproblemowe. Spory bagażnik, ale miejsca na tylnych siedzeniach trochę mało.

Napisano
Cezarek, dnia 29 Gru 2015 - 7:47 PM, napisał:

Auto na parę lat więc lepiej żeby trzymało cene

Powyzszego zupełnie nie kumam, gdyby chciał się go pozbyć po roku to i owszem.

Skoro nie chce Twoich propozycji z polki Jaya i ma być mlodsze, tzn. ze szuka czegos ze smutniejszej części motoryzacji, a tam z benzyna do LPG z osiągami 150KM diesla może być slabo.

Napisano

Cały pomalowany na nowo - ciekawie to brzmi ;)

Czemu? 

Teściowi kupiłem B5fl pomalowany na gwarancji na nowo, ze względu na wady lakiernicze. Auto w 2007 roku dostało nowy lakier, prawie wszystkie nowe listwy chromowane, nowe znaczki - wyglądało super, w sumie do dzisiaj wygląda super. 

Napisano

Też malowaliśmy B6 bo żona obstukała z każdej strony ;]

Nam taka padlina na PD nie padła, zresztą ma już ponad 600 kkm i nadal jeździ jako taxi.

Napisano

Witam. Brat myśli nad zmianą auta obecne Leon 1 2004r 150 konny diesel. Wymagania coś młodszego podobnej wielkości ew. Kombi, sedan odpada. osiągi podobne.Na podobnym poziomie utrzymania co Leon. Przebieg roczny teraz mniej więcej 15 tys. Wiec najlepiej benzyna z ewentualna możliwością zagazowania (wrażenie gdyby przebiegi wzrosły) ja doradzalem e91,e 61,A6, Lexus Is ale one tylko w sedanie. Ale bratu nie raczej nie podobają się te auta wiec co wy polecacie . Auto na parę lat więc lepiej żeby trzymało cene

Laguna 3 silnik 2.o T tylko z tym trzymanie cenowe być różnie

Z drugiej strony moc i rocznik pewnie będzie najmłodszy

Napisano

Ja znam osobę która kupiła zielone audi a6 c6 po czym po roku przemalowala je na kolor czarny -ciekawe co przy sprzedaży mówili ewentualni kupujący? ;)

Napisano

obecne Leon 1 2004r . Wymagania coś młodszego podobnej wielkości ja doradzalem e91,e 61,A6, Lexus Is ale one tylko w sedanie. Ale bratu nie raczej nie podobają się te auta wiec co wy polecacie .

No to rzeczywiście będą podobnej wielkości ;)

Napisano

E46 kombi z 3.0d lub benzyną

Napisano

Ja sam zmieniłem z Leona I 150kM ARL na E46 Touring 3,0d 184kM i chwalę sobie wybór,szczególnie napęd RWD i dość dobre prowadzenie.Koszt utrzymania nieznacznie większy,ale nie ma tragedii.Jak dużo jeździ to szukałbym z silnikiem 2500 benzyna i wtedy zagazować.3 litrowa benzynka lubi olej ,a w połączeniu z gazem może być różnie.Także przy przebiegach rzędu 15tys km rocznie lub więcej to szykałbym diesla w wersji 184kM lub ten mocniejszy 204kM i klapki z kolektora ssącego out.

• 1 miesiąc później...