Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup Megane 04

Featured Replies

Napisano

Witam, mam pytanie do specjalistów od francuskich bolidów, chodzi o zakup Meganki z 2004 r. silnik benzyna 1.4 80 KM z magicznym przebiegiem na gazie 470 tys. Podobno zadbany bać się czy jeszcze to pojeździ? Zrobił ktoś czymś takim taki przebieg?

Napisano

Witam, mam pytanie do specjalistów od francuskich bolidów, chodzi o zakup Meganki z 2004 r. silnik benzyna 1.4 80 KM z magicznym przebiegiem na gazie 470 tys. Podobno zadbany bać się czy jeszcze to pojeździ? Zrobił ktoś czymś takim taki przebieg?

fake, niemożliwe. Francuzy nie dojeżdżają do takich przebiegów :old:

ps nie było w megane silnika 80KM - chyba, że tyle mu zostało z 98

Napisano
  • Autor

fake, niemożliwe. Francuzy nie dojeżdżają do takich przebiegów :old:

ps nie było w megane silnika 80KM - chyba, że tyle mu zostało z 98

:hehe: No chyba tak, bo własciciel twierdził, że tyle ma

Napisano

Jak nie zeżarta przez rudą to można się zastanowić. Aczkolwiek w samochodzie z takim przebiegiem może się już zdarzyć wszystko.

M.

Jeden z moich bolidów dobija do 400 tyś. km.

Napisano

Jak nie zeżarta przez rudą to można się zastanowić. Aczkolwiek w samochodzie z takim przebiegiem może się już zdarzyć wszystko.

M.

Jeden z moich bolidów dobija do 400 tyś. km.

Te Meganki i tak sa juz smiesznie tanie, wiec wolalbym poszukac jakiejs krajowej z duzo mniejszym przebiegiem.

400kkm w tanim kompakcie to raczej nie wrozy bezproblemowj eksploatacji.

Napisano

Kolega za 7300 kupil z 2003 r 1,6 z przebiegiem 160kkm od pierwszego wlasciciela stan naprawde super wiec nie wiem za ile ja masz ale jak duzo wiecej odpuscilbym. W drugim dniu zamontowal lpg dla zony i smiga az milo.

LIFE IS TOO SHORT TO RIDE SHIT BIKES

Napisano
  • Autor

Te Meganki i tak sa juz smiesznie tanie, wiec wolalbym poszukac jakiejs krajowej z duzo mniejszym przebiegiem.

400kkm w tanim kompakcie to raczej nie wrozy bezproblemowj eksploatacji.

Auto krajowe, obecnie używane przez jednego własciciela przez kilka lat

Napisano
  • Autor

Kolega za 7300 kupil z 2003 r 1,6 z przebiegiem 160kkm od pierwszego wlasciciela stan naprawde super wiec nie wiem za ile ja masz ale jak duzo wiecej odpuscilbym. W drugim dniu zamontowal lpg dla zony i smiga az milo.

LIFE IS TOO SHORT TO RIDE SHIT BIKES

Gość ceni za 6 tys, ale zejdzie z tego jeszcze, na obecną chwilę do zrobienia tylko kontrolka paliwa

Napisano

Hmmm wg mnie nie oplacalne.

Zbyt duzy przebieg jak na taka cene ale to moje zdanie.

Napisano

Czy drogo czy tanio - odpowiedz sam.

W ubiegłym miesiącu kupiłem dla kuzyna Megane II z 2008 roku 1,5 DCI 110km z przebiegiem autentycznym 105.000 KM Salon Polska za 7800zł.

Do zrobienia były pierdoły (blenda na dachu, brak klapki paliwa oraz do wyprania środek samochodu).

Ze wszystkim wyszło mniej niż 9000zł.

Z historii - auto miało lekkiego strzała w tył - nowa klapa bagaznika (błotniki i dach nietknięte) oraz malowaną maskę (błotniki z plastiku więc pewnie poszły nowe).

W mojej ocenie - można znaleźć coś lepszego i młodszego, ale to zawsze zależy od tego co kto potrzebuje.

Moja stara Laguna I ph II z 1999 ma obecnie 260tkm i jeździ dalej bez problemu ( eksploatacyjnie wymieniłem w niej silnik - ale to moja wina). Obecnie ojciec jest zadowolony od 3 lat i tylko leje LPG i jeździ.