Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TATA Indica

Featured Replies

Napisano

Z TATA to ja polecam herbatkę Malina&Granat...

post-136165-0-33759500-1482935743_thumb.jpg

Napisano

eksploatacja śmiesznie tania..

tylna belka też jest śmiesznie tania? :phi: lubi paść w najmniej oczekiwanym momencie ;)

Napisano

Ale spokojnie jeszcze Tata Wam przyklei znaczki Rovera (tak jak robil to w UK sprzedajac Indice jako CityRovera) to sie w Polsce kolejeczki do salonow ustawia. Podobnie jak zrobilo GM z Daewoo alias Chevrolet:)

chyba Cię lekko poniosło ;]  nie widziałem jeżdżę takiego wynalazku na ulicach, nie jaram się znaczkami itp. ale Daewoo było jak psów, wszyscy to ogarniali, naprawiali i jeździli - myślę, że nie ma co porównywać.

Przesiadka z Lanosa na Megane/Clio II to jak powiew luksusu :hehe:;]  a teraz za 5-6 koła spokojnie możesz kupić Clio II/ Thalię, które mają chyba nawet jakieś gwiazdki w testach zderzeniowych ;] 

Napisano

tylna belka też jest śmiesznie tania? :phi: lubi paść w najmniej oczekiwanym momencie ;)

Nie przesadzaj - pelna regeneracja kolo 600- 700zł u pada raz na ok 80 - 100kkm.

Napisano

600- 700zł u pada raz na ok 80 - 100kkm

w Megane padła w czasie wyjazdu do DE, na szczęście w PL. Na tamtą chwilę poniżej 1100zł nic sensownego nie było, co mnie interesowało Allegro wtedy, że jest trochę taniej :facepalm:  - wysyłanie belek, kaucje, montaż, demontaż ;l

Chodzi o to, że taki przykładowo Pug warty jest 3-5 tys. z czego 1tys. pochłonie naprawa belki, jak nie padła to na pewno się ukłoni ;]  a jak przeważnie ktoś już wymieni belkę w 206 to jeździ tym dalej. U mnie belka padła przy przebiegu 220 tys. km

Napisano

w Megane padła w czasie wyjazdu do DE, na szczęście w PL. Na tamtą chwilę poniżej 1100zł nic sensownego nie było, co mnie interesowało Allegro wtedy, że jest trochę taniej :facepalm:  - wysyłanie belek, kaucje, montaż, demontaż ;l

Chodzi o to, że taki przykładowo Pug warty jest 3-5 tys. z czego 1tys. pochłonie naprawa belki, jak nie padła to na pewno się ukłoni ;]  a jak przeważnie ktoś już wymieni belkę w 206 to jeździ tym dalej. U mnie belka padła przy przebiegu 220 tys. km

Ale 206 to chyba ostatni model Puga z ta belka...

Renault tez odeszlo od tego pomyslu, wiec to troche piesn przeszlosci.

Napisano

Ale 206 to chyba ostatni model Puga z ta belka...

była mowa o 206 więc do tego się odniosłem, rzeczywiście tanie autko w zakupie na dzień dzisiejszy tylko ta belka to taka tykająca bomba zegarowa

Renault tez odeszlo od tego pomyslu, wiec to troche piesn przeszlosci.

fakt, odeszło, w Clio + nie mam już tego rozwiązania

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.