Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

16 lat seicento

Featured Replies

Napisano

to ja podbijam 16 lat z seicento i 140.000,00

Napisano

Siena 1,4 1997 r, 73 tyś przebiegu :)

Napisano
Dnia 23.01.2017 o 17:40, slavo88 napisał:

19 lat z Tico i 293kkm:skromny:

Dnia 23.01.2017 o 01:39, SebaSRS napisał:

A co powiesz na hyundaia accenta, 19lat, i 155kkm przebiegu? ;]

Dnia 21.01.2017 o 19:41, Archer73 napisał:

Potrzymajcie jeszcze trochę i będziecie je sobie mogli szufelką po ogródku rozsypać ;) 

Akurat wszystkie te modele kocha rdza ...

Napisano
4 minuty temu, Azbest napisał:

Potrzymajcie jeszcze trochę i będziecie je sobie mogli szufelką po ogródku rozsypać ;) 

Akurat wszystkie te modele kocha rdza ...

Kocha, oj kocha, ale jeśli auto jest już po naprawie i potem dobrze konserwowane to nie ma wielkiego problemu :) 

Szczególnie, że auto zimuje w garażu i nie wyjeżdżą na zasolone ulice :phi:

Napisano
1 minutę temu, SebaSRS napisał:

Kocha, oj kocha, ale jeśli auto jest już po naprawie i potem dobrze konserwowane to nie ma wielkiego problemu :) 

Szczególnie, że auto zimuje w garażu i nie wyjeżdżą na zasolone ulice :phi:

z rdzą możesz wygrać walkę ... ale wojnę przegrasz

Napisano

Pół biedy jak okaże się, żę nie ma co łatać i trzeba zezłomować. Dużo gorzej jak coś lub w coś taki połatany pojazd przywali... 

Napisano
13 minut temu, Azbest napisał:

z rdzą możesz wygrać walkę ... ale wojnę przegrasz

Od walki, do walki i jakoś to idzie :)

W szczególności gdy potrafisz coś zrobić sam (wspawać, polakierować) względnie dobrze, i masz z tego frajdę ;) Fajne auto do nauki takich rzeczy! 

Napisano
2 minuty temu, mazi napisał:

Pół biedy jak okaże się, żę nie ma co łatać i trzeba zezłomować. Dużo gorzej jak coś lub w coś taki połatany pojazd przywali... 

Wolę przywalić autem które jest "połatane" porządnie - blachą, niż żywicą i pianką jak to niektórzy robią (albo być nieświadomy, że coś było robione). 

Napisano
7 minut temu, SebaSRS napisał:

Wolę przywalić autem które jest "połatane" porządnie - blachą, niż żywicą i pianką jak to niektórzy robią (albo być nieświadomy, że coś było robione). 

jak już to porównuj swoje "połatane" do innego, którego konstrukcja nie jest i nigdy nie była skorodowana... nie wiem co to za zwyczaj porównywać do gorszego.

Edytowane przez mazi

Napisano
9 godzin temu, SebaSRS napisał:

Od walki, do walki i jakoś to idzie :)

W szczególności gdy potrafisz coś zrobić sam (wspawać, polakierować) względnie dobrze, i masz z tego frajdę ;) Fajne auto do nauki takich rzeczy! 

Dokladnie, koszty 30-50 zl i rok spokoju.

Sam testuje w garazu i o dziwo calkiem optycznie niezle to wychodzi. Tylko nadkola tyl no i prog w tylnej czesci lewy.

Napisano

Ja mając jakieś auto od nowości i pracując jak pracując przez 16 lat miało by ok miliona km przebiegu. A miałem Seicento jak zaczynałem rozkręcac firmę którym dociagnalem do 400 tyś km. 

Napisano
  • Autor

fajnie, że ktoś ma starsze auta i są na chodzie, niestety ruda działa - nikt mi nie chce naprawić blacharki i dopóki przechodzi przeglądy i nie ma dziur na wylot to zostaje a potem na złom

Napisano
22 godziny temu, 62545tomasz napisał:

5 lat skoda roomster i 400 000 ;)

z ciekawosci, jaki silnik i jak drenowała kieszen w tym okresie??

Napisano

5 lat skoda roomster i 400 000 ;)

1.6 16V w sumie to ani jednej nieplanowanej awarii, może poza zbiorniczkiem płynu chłodzącego, wariował wskaźnik temperatury, czujnik znajduje się pod zbiorniczkiem jako jedna całość, nie dało się wymienić czujnika, trzeba było całość, oraz 2x naprawa szumienia dziwnego w skrzyni biegów na gwarancji, + lakierowanie wykrojów tylnych drzwi przy zamkach, ryglach, też na gwarancji, tak to musze przyznać, że bezproblemowe auto, a i bym zapomniał, 3x wymieniaem reflektory bo też nie dało się naprawić silniczków odpowiadającycj za skręcanie reflektorów, tak po za tym nic. Nawet rozrządu nie zmieniałem ani razu bo cicho było ... i padł silnik pprzy 400 000 km;)

Napisano
Dnia ‎2017‎-‎01‎-‎21 o 19:41, Archer73 napisał:

thalia z 2003 r. - ~40 tkm

za rok do sprzedania będzie

możę dobije do 45 tkm :]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.