Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie 215/50 r17

Featured Replies

Napisano

Potrzebuję komplet nabyć. Budżet  2 kpln. Co polecicie?

Napisano

Z czystym sumieniem mogę polecić nowe produkty Dębicy, obecnie Presto UHP2.

Mam Presto UHP pierwszej generacji i złego słowa o nich nie powiem.

Zależy jeszcze jakie jaka moc auta i jaki styl jazdy.

Napisano

Mam podobną zagwozdkę.

na chwili obecnej myślę najbardziej nad:

Hankook ventus Prime

Uniroyal Rainsport 3

Vredestein Sporttrac 5

I właśnie wpadły mi w okolo dębice presto UHP2. Ale na ich temat mało opinii w necie. Ktoś coś wie?

Napisano

Niestety ciężko jest w Polsce o opinie na temat Dębicy Presto UHP, naród nie ma zaufania do tej marki na sezon letni, zimówki jakoś jeszcze mają wzięcie.

Fakt jest taki, że marka należy do koncernu Goodyear i nikt przecież specjalnie nie będzie robił opony od podstaw dla budżetowej marki, bo jest to w dzisiejszych czasach nieopłacalne, opona musi bazować na innych sprawdzonych produktach. Jestem zdania, że obecnie są do przyzwoite gumy, a cena jest niższa, bo nie ma dużych kosztów związanych z reklamą itp.

Jak dla mnie nówki UHP pierwszej serii są dużo lepsze niż poprzednie posiadające 5,5-6mm bieżnika Pirelli Cinturato P7, które miały problemy z trakcją przy małej mocy auta, a na mokrej nawierzchni średnio trzymały w zakrętach.

Napisano
23 godziny temu, Kraviec napisał:

Niestety ciężko jest w Polsce o opinie na temat Dębicy Presto UHP, naród nie ma zaufania do tej marki na sezon letni, zimówki jakoś jeszcze mają wzięcie.

Ba, posłuchaj tutejszych opinii, szczególnie jak mało kto z nich korzystał. UHP nie znam (znaczy znam, ale prywatnie obuty nie byłem), ale na Presto ( w tym HP) trochę km zrobiłem i złego słowa nie dam powiedzieć. 

Napisano
Dnia ‎27‎.‎02‎.‎2017 o 11:27, Focus206 napisał:

Mam podobną zagwozdkę.

na chwili obecnej myślę najbardziej nad:

Hankook ventus Prime

Uniroyal Rainsport 3

Vredestein Sporttrac 5

I właśnie wpadły mi w okolo dębice presto UHP2. Ale na ich temat mało opinii w necie. Ktoś coś wie?

Presto UHP2 jest nowa i opinii brak, ale to kopia GY Efficientgrip Performance. Nawet robiona w tych samych fabrykach. Dla zmyłki w Dębicy jakieś szlaczki porobili, które mają głębokość pół milimetra, zjadą się i zostanie GoodYear. Opona wykonana prawidłowo, dość miękka na bokach, niezbyt ciężka, przede wszystkim nie ma żadnych uskoków przy wyważaniu. Dziś zakładałem w rozmiarze 235/45R17.

Napisano

Dzięki, a rzeczywiście jest cicha, jak producent zapewnia? Nie lubię nadmiernie szumiących opon.

Napisano

GY Efficientgrip Performance jest cicha. Presto UHP2 też powinna być.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.