Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podsumowanie 6 lat z Lacetti

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj poszedł w dobre ręce ;) był ze mną 6 lat i 90000km , ogólnie nie było przypadku żeby mnie zawiódł , zawsze odpalił , zawsze dowiózł na miejsce . Żadnych niespodziewanych awarii , wymieniane rzeczy czysto eksploatacyjne , klocki , tarcze , amortyzatory . Ogólnie byłem bardzo zadowolony , co ciekawe od wielu słyszałem jak kupowałem , co ty kupujesz , dożywocie będziesz miał bo nie sprzedaż później :hehe: . Nawet ogłoszenia nie musiałem wystawiać i się sprzedał :oki:

Napisano
  • Autor

Nie , kupiłem jako 5 -latka , 80000 nakręcone (podobno;) ) , u mnie następne 90000 i 6 lat  , 2006r 

Napisano
4 minuty temu, jareczekmtb napisał:

Nie , kupiłem jako 5 -latka , 80000 nakręcone (podobno;) ) , u mnie następne 90000 i 6 lat  , 2006r 

No to ładnie.

Też miałem 2006 r. Nakręciłem 115 kkm i sprzedałem w 2013 r.

Przez ten czas (oprócz naprawa gwarancyjnych) dołożyłem extra tylko na łożysko i sworzeń wahacza oraz na czyszczenie EGR - raptem kilkasset zł :ok:

Napisano
  • Autor

Jako następca miał być cruze kombi , ale wybór raczej słaby , dużo sprowadzanych z raczej niepewna historia :(

Napisano
3 godziny temu, jareczekmtb napisał:

Jeszcze mi się przypomniało , Lacetti cały czas na oryginalnym akumulatorze z 2006r 8]

Dobre wsadzali, zdaje się xxxxxx, to i wytrzymywały długo  :ok: 

p.s. xxxxxx=Delcor  ;] 

Napisano
9 godzin temu, jareczekmtb napisał:

Jeszcze mi się przypomniało , Lacetti cały czas na oryginalnym akumulatorze z 2006r 8]

Ja w epice dopiero teraz wymieniłem oryginalnego Delkora (2006) :ok:

Napisano
23 godziny temu, jareczekmtb napisał:

A za ile poszedł jeśli można wiedzieć?

Napisano
  • Autor

9tys , 1.8 LPG , mechanika igła , doczepić się było można do tylnej klapy , bo wgniotka była  i zaczyna lakier pękać , ale w tej cenie chyba do zaakceptowania ;)

Napisano

Moim zdaniem cena korzystna dla kupującego. Nie dziwię się że szybko poszedł. Czasy się trochę zmieniły. Ludzie częściowo pozbyli się stereotypów i powoli zaczynają używać aut do jeżdżenia a nie do wkurzania szwagra i sąsiada. Szukają po prostu auta które będzie tanio i bezproblemowo jeździć.

Napisano
1 godzinę temu, Jaruga napisał:

Moim zdaniem cena korzystna dla kupującego. Nie dziwię się że szybko poszedł. Czasy się trochę zmieniły. Ludzie częściowo pozbyli się stereotypów i powoli zaczynają używać aut do jeżdżenia a nie do wkurzania szwagra i sąsiada. Szukają po prostu auta które będzie tanio i bezproblemowo jeździć.

Raczej zupelnie normalna jak za 11 letnie, budzetowe auto...

Napisano
9tys , 1.8 LPG , mechanika igła , doczepić się było można do tylnej klapy , bo wgniotka była  i zaczyna lakier pękać , ale w tej cenie chyba do zaakceptowania [emoji6]

Też miałem 5 lat sprzedałem z 240kkm na liczniku, przy 170 sprzęgło i nic tylko eksploatacja, super auto. A akumulator Delcor mam w drugim. aucie oryginał z 2004.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.