Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zestaw narzędzi z Lidla - warto?

Featured Replies

Napisano

Pewnie nie raz padało zapytanie na AK o zestawy narzędziowe z Lidla. Teraz też ma coś być. Warto pakować się w zestaw takich kluczy? http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=102868

Narzędzia do prostych prac domowych, bez majsterkowania, co najwyżej końcówkę łącznika stabilizatora w aucie wymienię i serwisuję swoje rowery.

Edytowane przez spad

Napisano

Cinek twierdzi że są spoko. Aczkolwiek kosztują 2x mniej niż jakikolwiek zestaw firmowy.

Napisano

W domu mam zestaw Stanley (podobny, ale bez płaskich kluczy) i używam amatorsko w garażu od kilku lat. Grzechotka jest lekko kijowa, ale mam w odwodzie Yato.

Z L. mam płaskooczkowe i podobnie kilka lat już mają i działają.

Jednak do warsztatu zarobkowego bym nie brał.

BTW czasem wyprzedają takie zestawy w L. I to kompletne.

Napisano
5 godzin temu, borbet napisał:

W domu mam zestaw Stanley (...) Grzechotka jest lekko kijowa

Mam dostęp do takiego kompletu i jest to wyjątkowo delikatne określenie ;).

Spad, ten komplet wygląda jak jeden z Yato. Zobacz, jak wyglądają klucze płaskie (tutaj mazi mówił, że trafają się buble). Jeśli będą ładne, to do majsterkowania powinny starczyć bez problemu.

Napisano

Jutro staję w kolejce i atakuję lidla. Jak jakościowo nie będzie gorzej niż Yato 3884, o którym pisałem, to biorę. 

Mam mały zestaw z Lidla i wg mnie jest świetny. Na plus w stosunku do Yato jest to, że przynajmniej jak się rękojeści grzechotek pobrudzą to idzie je umyć - w yato nie do umycia.

Niestety trudno powiedzieć czy jakościowo będzie podobnie jak ten malutki zestaw. 

Napisano
12 godzin temu, mazi napisał:

Jutro staję w kolejce i atakuję lidla. Jak jakościowo nie będzie gorzej niż Yato 3884, o którym pisałem, to biorę. 

Mam mały zestaw z Lidla i wg mnie jest świetny. Na plus w stosunku do Yato jest to, że przynajmniej jak się rękojeści grzechotek pobrudzą to idzie je umyć - w yato nie do umycia.

Niestety trudno powiedzieć czy jakościowo będzie podobnie jak ten malutki zestaw. 

co ty za brednie piszesz 

po pierwsze yato ma gumowane rączki wiec komfort pracy jest o niebo lepszy,  po drugie  bierzesz wodę z  mydłem i normalnie myjesz. 

Co do tematu,  za 300 zl bym tego nie kupił,  100 razy  wolę yato 

Napisano
22 godziny temu, technix napisał:

co ty za brednie piszesz 

po pierwsze yato ma gumowane rączki wiec komfort pracy jest o niebo lepszy,  po drugie  bierzesz wodę z  mydłem i normalnie myjesz. 

Wodą z mydłem to sobie możesz umyć... :-) 

Napisano

Z tanich zestawów kluczy polecam Honiton

Napisano
Dnia 6/23/2017 o 09:37, spad napisał:

Pewnie nie raz padało zapytanie na AK o zestawy narzędziowe z Lidla. Teraz też ma coś być. Warto pakować się w zestaw takich kluczy? http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=102868

Narzędzia do prostych prac domowych, bez majsterkowania, co najwyżej końcówkę łącznika stabilizatora w aucie wymienię i serwisuję swoje rowery.

Zwykle jakość zielonego boscha. Do domu spoko.

Napisano
Dnia 24.06.2017 o 10:38, technix napisał:

co ty za brednie piszesz 

Ale yato nie kupisz takiego za te pieniądze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.