Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Up! vs Polo versia bida 37k vs 42k

Featured Replies

Napisano

Jako ze finansowanie vw wychodzi najtaniej a i auto ma być najtańsze jest sens brać droższe polo i mieć 50zl wyższa ratę miesięcznie czy up wystarczy. Ma być dla prawie byłej żony by nie mówiła ze nie ma czym wozić dzieci do przedszkola (2x pięciolatki)

Edytowane przez arogal01

Napisano
Teraz, arogal01 napisał:

Jako ze finansowanie vw wychodzi najtaniej a i auto ma być najtańsze jest sens brać droższe polo i mieć 50zl wyższa ratę miesięcznie czy up wystarczy. Ma być dla prawie byłej żony by nie mówiła ze nie ma czym wozić dzieci do przedszkola (2x pięciolatki)

Ze wzgledu na dzieci ja bym wzial Polo, zawsze to wieksze i bezpieczniejsze auto ;]

Napisano
  • Autor
13 minut temu, Maciej__ napisał:

Ze wzgledu na dzieci ja bym wzial Polo, zawsze to wieksze i bezpieczniejsze auto ;]

Pytanie czy na trasie 5km robi to naprawdę różnice dziś siedziałem w obu i gabaryty naprawdę mocno podobne

Napisano
46 minut temu, arogal01 napisał:

Pytanie czy na trasie 5km robi to naprawdę różnice dziś siedziałem w obu i gabaryty naprawdę mocno podobne

W tej chwili to są tylko dojazdy do przedszkola ale za chwilę będzie do szkoły, na zajęcia dodatkowe basem, tenis, języki etc. Więc bierz polo tym bardziej, że w up bagażnik to racze schowek na rękawiczki. 

Napisano
  • Autor

No jeżdżą tez na zajęcia dodatkowe wszystko w obrębie 5-10km. A i tak to sytuacja przejściowa po rozwodzie niech sobie kupuje jakie auto chce ja nie mam zamiaru sponsorować jej zachcianki i zgrywanie Pani 

Napisano
1 godzinę temu, arogal01 napisał:

Przy takim zalozeniu brac najtansze.

Napisano
2 godziny temu, arogal01 napisał:

Tobie może podobne, ale dla przyszłego taty może być małe....

Napisano
2 godziny temu, arogal01 napisał:

A i tak to sytuacja przejściowa po rozwodzie niech sobie kupuje jakie auto chce ja nie mam zamiaru sponsorować jej zachcianki

Hmm ... kupujesz jej auto w trakcie rozwodu ?

Napisano
  • Autor
13 minut temu, Pyrekcb napisał:

A jeszcze rok temu było 115 kzł budżetu.....

Auto kupione ale będzie zabrane nie ma tak dobrze, sprzedaje go lub paska 

Napisano
  • Autor
12 minut temu, noras napisał:

Hmm ... kupujesz jej auto w trakcie rozwodu ?

Chce zabrać aktualne a adwokat radzi zaproponować cos w zamawiam, leasing wiec to ani jej ani moje. Ponieważ jest walka o dzieci (mój pozew i ja chce pełna opiekę plus zabrać dom wraz z kredytami) i od rezulatutu tego będę uzależniał późniejsze kroki a 350zl miesięcznie nie robi mi różnicy 

Napisano
38 minut temu, arogal01 napisał:

Chce zabrać aktualne a adwokat radzi zaproponować cos w zamawiam, leasing wiec to ani jej ani moje. Ponieważ jest walka o dzieci (mój pozew i ja chce pełna opiekę plus zabrać dom wraz z kredytami) i od rezulatutu tego będę uzależniał późniejsze kroki a 350zl miesięcznie nie robi mi różnicy 

Jakby nie było, nie kupiłbym UP!`a do wożenia dzieci, mimo że 5 km itd. Nie wybaczysz sobie jak jakiś pacan X6 nie wyhamuje i uderzy w tył takiego mikrusa. Jednak Polo to już "kawał" auta w porównaniu do mniejszego brata.

Napisano
Godzinę temu, arogal01 napisał:

Nie zaszkodzą Ci w sprawie takie dywagacje na forum publucznym? ;)

Napisano
Godzinę temu, arogal01 napisał:

Chce zabrać aktualne a adwokat radzi zaproponować cos w zamawiam

I sądzisz, że ona grzecznie odda tego sportsvan'a w zamian za up!'a ?

Nie wykluczyłbym wersji, że Ty będziesz jeździł up!'em ...

Napisano
7 godzin temu, noras napisał:

I sądzisz, że ona grzecznie odda tego sportsvan'a w zamian za up!'a ?

Nie wykluczyłbym wersji, że Ty będziesz jeździł up!'em ...

Auto pewnie jest w leasingu, wiec szanowna pani chyba za bardzo nie bedzie miala wyboru ;)

Napisano
  • Autor
7 godzin temu, bartekm napisał:

Nie zaszkodzą Ci w sprawie takie dywagacje na forum publucznym? ;)

Ale to jest wszustko prawda w obecnej sytuacji trzeba szukać oszczednosci

Napisano
  • Autor
4 minuty temu, Maciej__ napisał:

Auto pewnie jest w leasingu, wiec szanowna pani chyba za bardzo nie bedzie miala wyboru ;)

Masz racje

Napisano
52 minuty temu, Maciej__ napisał:

Auto pewnie jest w leasingu

Napisał "auto kupione", stąd nie podejrzewałem leasingu.

Napisano
  • Autor

Kupione / wzięte w leasing nigdy w życiu nie miałam swojego auta 😜

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.