Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup auta, czy zawsze tak musi być?

Featured Replies

Napisano
7 minut temu, sebaso napisał:

Dla mnie to zawsze był Lancer evo ;] ale kolega wyżej pisał chyba o Maseraku ;)

Lancer to Lancer, Maserak to taki celebryta, Misiek to Mercedes. Przecież to oczywiste ;] 

Edytowane przez camel00

Napisano
1 minutę temu, camel00 napisał:

Misiek to Mercedes. Przecież to oczywiste ;] 

W życiu nie słyszałem żeby ktoś o Mercedesie mówił Misiek, Mesiek owszem, ale Misiek to zawsze o Evo :phi:

Napisano
  • Autor
12 minut temu, sebaso napisał:

Dla mnie to zawsze był Lancer evo ;] ale kolega wyżej pisał chyba o Maseraku ;)

JA zrozumiałem że Misiek to Mercedes :phi: 

Napisano
4 minuty temu, Łukasz___F napisał:

JA zrozumiałem że Misiek to Mercedes :phi: 

:ok: jak już wyżej napisałem nigdy nie słyszałem żeby ktoś tak mówił o Mercu :phi: a mnie zmyliło odnośnie Maserati tych 8 dealerów  w pl ;) .

Napisano
33 minuty temu, sebaso napisał:

W życiu nie słyszałem żeby ktoś o Mercedesie mówił Misiek, Mesiek owszem, ale Misiek to zawsze o Evo :phi:

ja słyszałem Mietek, też nigdy Misiek.

Napisano
4 godziny temu, Łukasz___F napisał:

Mniej więcej :oki:

Z nowym 5er jest coś nie tak, nie wiem co, ale wśród znajomych trzy osoby kupiły i dwie już zmieniły, a trzecia już mówi że chce zmienić. Nie wiem o co chodzi, oni też nie wiedzą, ja zrobiłem jedną trasę 400 km tą 5er i mi pasuje wszystko. 

Pierwszy jeździł F01, kupił G30, po 3 miesiącach robi odstąpienie leasingu i bierze 7er. Drugi jeździł F10, kupił G30, 4 miesiące i zmiana na E-klasę. Trzeci jeździł 650 czy 645 i, zmienił na G30 i teraz marudzi że żony Macan jest jednak dużo lepszy.

Wszyscy mieli wypasione wersje ale 520d.

Napisano
10 minut temu, bizz napisał:

Z nowym 5er jest coś nie tak, nie wiem co, ale wśród znajomych trzy osoby kupiły i dwie już zmieniły, a trzecia już mówi że chce zmienić. Nie wiem o co chodzi, oni też nie wiedzą, ja zrobiłem jedną trasę 400 km tą 5er i mi pasuje wszystko. 

[...]

Dziwne. A może to wina silnika - bo kupili  i dość głośne 520d. G30 nie jeździłem (oglądałem tylko statycznie) ale w poprzedniej generacji tego diesla było w środku trochę słychać. Nie mój poziom - wiem na co w takim samochodzie ludzie mogą narzekać tak bardzo, żeby aż popchnąć to do ludu po kilku miesiącach ;)  

Napisano
  • Autor
29 minut temu, bizz napisał:

Pierwszy jeździł F01, kupił G30, po 3 miesiącach robi odstąpienie leasingu i bierze 7er. Drugi jeździł F10, kupił G30, 4 miesiące i zmiana na E-klasę. Trzeci jeździł 650 czy 645 i, zmienił na G30 i teraz marudzi że żony Macan jest jednak dużo lepszy.

Ciekawa sprawa :hmm: Na szczęście mnie nie dotyczy bo nie kupuję 5er :phi:

Napisano

Ta i ponoć jakies badania nawet na ten temat robili i na szkoleniach handlowcom mówią, że jak klient mówi, że chche kupć nowkę X i może wydac max maxów  kwtoę Y - to i tak w domysle mozna go ciągnąc na Y +iles tam procent (w zalezności od klasy)  i sa na to nawet odpowiednie strategie po wysondowaniu (zachęcamy kredytem lub doposażeniem itp)

Napisano
Ile by nie było kasy przeznaczone na samochód to zawsze przy zakupie ten budżet trzeba naciagać ? :phi: też tak macie ? Czy po zakupie zawsze jesteście pewni że dokonaliscie dobrego wyboru? 
Bo zaczynam się zastanawiać czy tylko ja się tym tak przejmuje :facepalm:
Ostatnio jak nowki kupowałem to byłem zadowolony. Budżet zawsze naciągnięty.
Napisano
Dnia 1.11.2017 o 21:57, Łukasz___F napisał:

Ciekawa sprawa :hmm: Na szczęście mnie nie dotyczy bo nie kupuję 5er :phi:

Czyli 7 i essa essa ;] ah te zgadywanki. 

Misiek, mesiek, mietek, merol itd. :hehe: 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.