Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uczczelniacz do klimatyzacji

Featured Replies

Napisano

Parownik tańszy niż ewentualne problemy po zastosowaniu tego czegoś. No chyba, ze to do użytku zewnętrznego.

Napisano
  • Autor

Problem  w tym ze parownik dostępny tylko w suzuki i koszt po rabacie to bagatela 2480zł 

Napisano

Ale to ma tylko nr OEM Fiata i -Suzuki tego nie lyknie ;)

Edytowane przez norbert123

Napisano
  • Autor

wszystkie hurtownie gdzie zaopatruje w części nie mają allegro milczy nawet sklepy wyspecjalizowane w suzuki brak. tylko ASO :(

Napisano

do szarana zaaplikowaliśmy w celach badawczych, po dwóch miesiącach znowu układ pusty tak samo jak przed zaaplikowaniem..

Napisano
Godzinę temu, szyman napisał:

wszystkie hurtownie gdzie zaopatruje w części nie mają allegro milczy nawet sklepy wyspecjalizowane w suzuki brak. tylko ASO :(

Daj numer części...

Napisano
  • Autor
4 godziny temu, trychu napisał:

do szarana zaaplikowaliśmy w celach badawczych, po dwóch miesiącach znowu układ pusty tak samo jak przed zaaplikowaniem..

obecnie czynnika starcza na 3 miesiące, wiec ubytek jest minimalny dlatego pomyślałem na takim półśrodku

3 godziny temu, Joki napisał:

Daj numer części...

nie mam mogę podać vin

Napisano
1 godzinę temu, szyman napisał:

nie mam mogę podać vin

No to zapodaj poszukamy.:ok:

Napisano
8 godzin temu, szyman napisał:

obecnie czynnika starcza na 3 miesiące, wiec ubytek jest minimalny dlatego pomyślałem na takim półśrodku

spróbować możesz, u nas nie zdało egzaminu...skutków ubocznych brak

Napisano

Kumpel kiedys wpuscil taki srodek MagnettiMarelli i czynnik uciekal dalej,  ale na duzo dluzej starczala. Jak nabijal na poczatku sezonu i we wrzesniu juz byla pusta. To po aplikacji na jesieni spokojnie jeszcze jej uzywal do odparowywania szyb w aucie. 

Napisano
  • Autor
17 godzin temu, Prozaq napisał:

No to zapodaj poszukamy.:ok:

JSAJTD54V00106453

Napisano

95410-64J31

Rzeczywiście tylko serwis i OE.

Napisano

Na ebay-u i u majfrienda spory wybór. Nawet niedrogo.

Napisano
wszystkie hurtownie gdzie zaopatruje w części nie mają allegro milczy nawet sklepy wyspecjalizowane w suzuki brak. tylko ASO [emoji20]
A może warto spróbować to pospawac. Będzie pewniejsze niż uszczelniacz.

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

Napisano
  • Autor
31 minut temu, Adam_ napisał:

A może warto spróbować to pospawac. Będzie pewniejsze niż uszczelniacz.

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

rozpatrywałem takie rozwiązanie ale do wymiany trzeba targać dechę a ze spawaniem/lutowaniem różnie bywa nie chce roboty na darmo szczególnie że musiałbym zamieniać auta z żoną.

Napisano
rozpatrywałem takie rozwiązanie ale do wymiany trzeba targać dechę a ze spawaniem/lutowaniem różnie bywa nie chce roboty na darmo szczególnie że musiałbym zamieniać auta z żoną.
Czyli nie wyciagałeś jeszcze? Widac barwnik skąd cieknie? Może to jednak nie skraplacz? Kiedyś widziałem podobny przypadek i wszyscy mówili skraplacz skraplacz a okazało się że cieknie na łączeniu.
Napisano
  • Autor

jeszcze nie padłem na głowę by wyjmować deskę do upewnienia się czy to skraplacz. Łączenie jest w komorze silnika. Barwnik :hehe: to przeżytek  ale próba azotowo-wodorowa nie kłamie i maszynka piszczy w mieszalniku powietrza :(

Napisano

Barwnik może i przeżytek, ale pokazuje gdzie cieknie problem

Napisano
  • Autor
11 minut temu, Twister74 napisał:

Barwnik może i przeżytek, ale pokazuje gdzie cieknie problem

przy dużej nieszczelności tak. przy takim ubytku jak u mnie nie ma szans :ok:

Napisano
jeszcze nie padłem na głowę by wyjmować deskę do upewnienia się czy to skraplacz. Łączenie jest w komorze silnika. Barwnik :hehe: to przeżytek  ale próba azotowo-wodorowa nie kłamie i maszynka piszczy w mieszalniku powietrza [emoji20]
No to nie zazdraszczam
Napisano
  • Autor
13 minut temu, Mike_wwl napisał:
1 godzinę temu, szyman napisał:
jeszcze nie padłem na głowę by wyjmować deskę do upewnienia się czy to skraplacz. Łączenie jest w komorze silnika. Barwnik :hehe: to przeżytek  ale próba azotowo-wodorowa nie kłamie i maszynka piszczy w mieszalniku powietrza emoji20.png

No to nie zazdraszczam

zaryzykuję i kupię taki uszczelniacz tylko max. opakowanie zobaczymy jaki będzie efekt 

Napisano
przy dużej nieszczelności tak. przy takim ubytku jak u mnie nie ma szans :ok:
Ma szanse, tylko dłużej diagnoza trwa.

Wysłane z mojego Tapatalka

Napisano
  • Autor
15 godzin temu, chris_666 napisał:

Ma szanse, tylko dłużej diagnoza trwa.

Wysłane z mojego Tapatalka

Szczególnie  po zmianie przepisów dot. gazu i nabijania czynnikiem układów  mam to szczęście ze auto przed 2007r. i przepisy nie dotyczą. Druga sprawa to czas i koszty przy probie azotowo-wodorowej diagnoza trwa max 30min.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.