Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[DZO] Corolla verso do oceny

Featured Replies

Napisano

Znajomy chce kupić koniecznie Corollę Verso w benzynie . Ma do wydania max 23kPLN

Chodzi mu po głowie ten egzemplarz . na toyotach nie znam się wcale dlatego pytanie do Was co o niej sądzicie

Napisano
3 godziny temu, franki napisał:

Znajomy chce kupić koniecznie Corollę Verso w benzynie . Ma do wydania max 23kPLN

Chodzi mu po głowie ten egzemplarz . na toyotach nie znam się wcale dlatego pytanie do Was co o niej sądzicie

Zastanawia mnie drążek. Miałem Corollę, mam Avensis obie około 160 tys przebiegu i drążek wyglądał normalnie. Kierownica też jakaś taka styrana.

Napisano

Niestety wnętrze tych Corolli do najtrwalszych nie należy.

Po 2005 roku była faktycznie zmiana i już takiego apetytu na olej nie miały.

Napisano

Dawaj VIN sprawdzimy do kiedy i co było robione :oki:

Napisano
16 godzin temu, tomy napisał:

Ale to chyba też zależało od samochodu bo moja Corolla z 2002 r. nie brała oleju więcej niż inne auta.

Napisano
  • Autor
12 godzin temu, Przemas napisał:

Poszedł priv

Napisano
22 godziny temu, dobromir napisał:

Zastanawia mnie drążek. Miałem Corollę, mam Avensis obie około 160 tys przebiegu i drążek wyglądał normalnie. Kierownica też jakaś taka styrana.

Bo bedzie spora roznica w zuzyciu jesli to 160kkm auto zrobilo na trasach, a nie w ruchu wielkomiejskim ;]

Edytowane przez Maciej__

Napisano
22 godziny temu, dobromir napisał:

Zastanawia mnie drążek. Miałem Corollę, mam Avensis obie około 160 tys przebiegu i drążek wyglądał normalnie. 

Przecież drążek jest ok - w chromie jakiś cień widać...

Napisano
22 godziny temu, tomy napisał:

Wnętrze w Corollach nie jest trwałe... hmm, jestem innego zdania. Tak Coro jak i Avensy to jedne z bardziej pancernych aut tego okresu. Ten chrom może zejść, wystarczy małe uszkodzenie mechaniczne i zacznie odłazic. W przypadku tego egzemplarza jechać z właścicielem do ASO i prosić o historię serwisową. Auto z PL salonu, historia jakaś będzie. Generalnie wygląda średnio, ale można zainteresować się nim. Nie wiem w jakich cenach aktualnie one chodzą. 

Napisano
15 godzin temu, Przemas napisał:

Masz fizycznie możliwość weryfikacji przebiegu w Toyo? 

Napisano
19 minut temu, Maciej__ napisał:

Bo bedzie spora roznica w zuzyciu jesli to 160kkm auto zrobilo na trasach, a nie w ruchu wielkomiejskim ;]

Zgadza się tylko moja poprzednia Toyota to była Corolla z silnikiem 1.4 97KM więc raczej na trasy nikt tego nie kupował. Chyba, że jest jakaś dramatyczna różnica w jakości pomiędzy Corollą a Corollą Verso z tych samych lat, co było by dziwne bo jednak Verso kosztowała więcej.

Napisano

Swego czasu rozważałem zakup i trochę oglądałem tego, mam wrażenie że Verso jakoś szybciej to wnętrze się zużywa, w Avensisie (nie Verso) jest lepiej, choć gałka  lewarka też szybko się zdziera. Tak jak pisali poprzednicy, jak krajowa to można coś sprawdzić w serwisie :ok:

Napisano
Godzinę temu, tomy napisał:

Swego czasu rozważałem zakup i trochę oglądałem tego, mam wrażenie że Verso jakoś szybciej to wnętrze się zużywa, w Avensisie (nie Verso) jest lepiej, choć gałka  lewarka też szybko się zdziera. Tak jak pisali poprzednicy, jak krajowa to można coś sprawdzić w serwisie :ok:

90 tkm w versalce i już nie widzę, jaki jest schemat  biegów na gałce. :phi:

Napisano
6 godzin temu, mazi napisał:

Masz fizycznie możliwość weryfikacji przebiegu w Toyo? 

Tak. Mam:ok:

Ale tylko Toyota Motor Poland

Napisano
Tak. Mam:ok:
Ale tylko Toyota Motor Poland
Gwarancyjne wpisy z EU też chyba widać. Przynajmniej jeszcze 3 lata temu było widać.

Wysłane z Tapatalka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.