Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ocena zniszczeń

Featured Replies

Napisano

Hej. Możecie powróżyć po dwóch zdjęciach, czy takie uszkodzenia są poważne? Poduszki nie wystrzelone.

Schowek-1.jpg

Schowek-3.jpg

Edytowane przez Krisker

Napisano

Trudno powiedzieć, błotnik plastikowy to sie rozleciał, trochę belka pod zderzakiem skrzywiona. Jeśli jest przykręcana to wymiana prosta. Trzeba by spojrzeć dokładniej na podłużnicę...

Napisano

Na oko podłużnica nie ruszona. Do wymiany kpl. zderzak, wzmocnienie (belka) pod nim, lampa, nadkole.

Nie wiem od czego są te pourywane czarne plastiki, które widać na 2 zdj.

Napisano
  • Autor

To jest auto, które chcę kupić. Teraz jest naprawione, a zdjęcia są archiwalne. Zastanawiam się, czy doszukiwać się jakichś problemów związanych z takimi uszkodzeniami.

Napisano

ale dalej nie wiadomo ile przyjęło koło. Przed kupnem sprawdź geometrię

Napisano

Jeśli geometria jest OK to było to nic nie znaczące draśnięcie.

Napisano

Ledwo draśnięty ja bym sprzedawał jako bezwypadkowy. Sprawdzić geometrię i tyle.

Napisano

Auto też miało inną przygodę, co widać na wgniecionym progu. Warto to też sprawdzić. Natomiast główne uszkodzenie na zdjęciu jest dla mnie podejrzane. Wygląda jakby kawałek auta został równo "odgryziony" i tyle. Coś to uszkodzenie jak od linijki zrobione.

Napisano
11 minut temu, spad napisał:

Auto też miało inną przygodę, co widać na wgniecionym progu. Warto to też sprawdzić. Natomiast główne uszkodzenie na zdjęciu jest dla mnie podejrzane. Wygląda jakby kawałek auta został równo "odgryziony" i tyle. Coś to uszkodzenie jak od linijki zrobione.

https://www.cda.pl/video/221499ae

Napisano
13 godzin temu, Krisker napisał:

To jest auto, które chcę kupić. Teraz jest naprawione, a zdjęcia są archiwalne. Zastanawiam się, czy doszukiwać się jakichś problemów związanych z takimi uszkodzeniami.

Sprawdź geometrię, zmierz podłużnice czy nie prostowane i nie szpachlowane, podepnij pod kompa, czy nie ma gdzieś wzmianki o przerwie w obwodzie lub, że coś nie działa. 

Jeśli tu nic nie było naprawione do zdjęć, to wygląda to na niegroźną stłuczkę. Renault są dość kruche przez te plastikowe błotniki i nie musiało być mocno, by tak ten samochód wyglądał. Koleżanka jadąc Clio III przyłożyła kiedyś w mały biało-czerwony słupek najakich się często wiesza łańcuchy, żeby piesi nie przełazili. Prędkość spacerowa, a połamał się błotnik, zderzak i reflektor.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.