Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Subaru Hybrid

Featured Replies

Napisano

Pewnie sporo fanów na to czekało: Crosstrek czyli XV. Z ceną tylko mocno pojechali. 

Edytowane przez lucash

Napisano

Totalna porażka. Zasięg EV 17mil oraz uposledzony bagażnik

Taki plug-in na siłę

Wysłane z tel.

Napisano
  • Autor

Ale spalanie pewnie w dół. No i wpisuje się w EU trend (może trochę przestarzały ale jednak). 

Napisano
4 minuty temu, lucash napisał:

Ale spalanie pewnie w dół. No i wpisuje się w EU trend (może trochę przestarzały ale jednak). 

chyba raczej pod US, nawet zreszta pisza o tym na www :)

EU dla Subaru była zawsze po Azji, Oz i US.

Ciekawe czy będzie powtórka z sukcesu diesla :phi:

Napisano

Subaru w PL oferuje padaki nie silniki. Glownie przez normy spalin. Troche szkoda... w sumie zastanawiam sie kto to kupuje... 1.6 benzyna z osiagami lanosa z 2000 roku.

Napisano
  • Autor

@wujekcybul ale cenowo jest nieźle. Mówimy o aucie z automatem i tempomatem adaptacyjnym z line assist; cena poniżej 90 kPLN za Imprezę, XV. O napędzie 4x4 nie wspominam już. 

Napisano
Teraz, lucash napisał:

@wujekcybul ale cenowo jest nieźle. Mówimy o aucie z automatem i tempomatem adaptacyjnym z line assist; cena poniżej 90 kPLN za Imprezę, XV. O napędzie 4x4 nie wspominam już. 

Mozesz miec VAG albo koreancow za ta sama cene. VAG bedzie turbo. Nie wiem to nie moj target aut ale wydaje mi sie, ze szalu nie ma.

Napisano
  • Autor

Może i tak ale ja już jestem "spaczony" przez Subaru i uwielbiałem nim jeździć pomimo pewnych wad. 

Napisano

Na plus hybrydowego XV na pewno napęd 4x4. W odróżnieniu od prawie wszystkich hybryd, tutaj nadal mamy 'takiego wała' między osiami, a nie liche dopędzanie tylnej osi silnikiem elektrycznym.

Edytowane przez vavoom

Napisano
Na plus hybrydowego XV na pewno napęd 4x4. W odróżnieniu od prawie wszystkich hybryd, tutaj nadal mamy 'takiego wała' między osiami, a nie liche dopędzanie tylnej osi silnikiem elektrycznym.
Racja tylko problem w tym że podłogą to najlepsze miejsce ba aku. A wal mocno ogranicza to

Zobacz na bagażnik gdzie upchali aku xv.....

Wysłane z tel.

Napisano

Zgadza się, ale to już inny temat. Przypuszczam, że S-AWD to jeden z głównych czynników, dla których wybiera się Subaru, stąd takie a nie inne rozwiązanie napędu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.