Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

F 10/11

Featured Replies

Napisano

Witam, planuje zakup f 10/11 raczej z pierwszych roczników  produkcji 2011/2012 w bogatej wersji tj skóry, duża navi,xenony, automat. Planuje przeznaczyć do 50kpl.Dość często jezdze na autostradach Polska- Niemcy. Zależy  mi na dość  oszczędnym motorze, i nie zbyt awaryjnym biorę głównie pod uwagę 520 d - jest też tego najwięcej, z przebiegiem do ok 200kkm. Czy w tej cenie kupie zadbane auto?Mógłby  ktoś  coś doradzić konkretnego?mam na oku np

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-2-0d184km-xenon-ledy-kamera-navi-panorama-z-niemiec-lift-ID6DfC5L.html

Napisano
W dniu 6.10.2020 o 07:01, Czaro napisał:

Witam, planuje zakup f 10/11 raczej z pierwszych roczników  produkcji 2011/2012 w bogatej wersji tj skóry, duża navi,xenony, automat. Planuje przeznaczyć do 50kpl.Dość często jezdze na autostradach Polska- Niemcy. Zależy  mi na dość  oszczędnym motorze, i nie zbyt awaryjnym biorę głównie pod uwagę 520 d - jest też tego najwięcej, z przebiegiem do ok 200kkm. Czy w tej cenie kupie zadbane auto?Mógłby  ktoś  coś doradzić konkretnego?mam na oku np

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-2-0d184km-xenon-ledy-kamera-navi-panorama-z-niemiec-lift-ID6DfC5L.html

Co do tego ogłoszenia to 1 rzecz i blad... celowy czy nie :) to nie jest wersja po lifcie .

Btw mam f10 520d  z polskiego salonu , przebieg 214 tys i gdybym nie sprzedawał to mimo serwisu w aso na dziendobry jest z 6 tys do wlozenia i to oczywiście koszty po za aso ( za sam przegląd w aso w lutym zapłaciłem ponad 3 tys ) ... jednak przy tym przebiegu sporo rzeczy juz z automatu do wymiany.   

... aby miec cos lepszego musisz zwiększyć budżet  do 80 ,90 tys bo  w tych cenach mozna kupić 518d  z naprawdę małym przebiegiem.

A co do gadania ze 518d nie jedzie to bzdury osob ktory nigdy tym autem nie jechały.  

Np taka

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-bmw-5-krajowy-faktura-vat-23-aso-ID6D7tcD.html#c8f48d2e76

Edytowane przez Marcin79

Napisano
W dniu 10.10.2020 o 10:29, Marcin79 napisał:

...A co do gadania ze 518d nie jedzie to bzdury osob ktory nigdy tym autem nie jechały.  

Np taka

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-bmw-5-krajowy-faktura-vat-23-aso-ID6D7tcD.html#c8f48d2e76

na papierze 18d jest sporo wolniejsze od 20d ale..

w praktyce jest jakieś takie bardziej cywilizowane, napędza sie lepiej z dołu więc subiektywnie mi się lepiej jeździło zastępczym 18d niż 20d

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • 2 tygodnie później...
Napisano
W dniu 15.10.2020 o 14:07, krzychuk napisał:

na papierze 18d jest sporo wolniejsze od 20d ale..

w praktyce jest jakieś takie bardziej cywilizowane, napędza sie lepiej z dołu więc subiektywnie mi się lepiej jeździło zastępczym 18d niż 20d

18d to 20d z wykastrowaną górą, więc to niestety tylko złudzenie dupohamowni a nie realna dynamika tych silników na dole.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.