Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Żarnik Xenon d2r

Featured Replies

Napisano

Potrzebuje wymienić żarnik d2r w Volvo V40 2003r. Na alledrogo jakieś chińczyki zaczynają się od 25 zł do 120zl za Osram. Warto pchać się w te tańsze,nie pali to przetwornic?? Może ktoś się orientuje jaką barwę mają oryginały. Są dosyć ciemne,barwa podchodzi pod niebieska czyżby 6000k??

Edytowane przez wesol

Napisano

Nie kupuj tylko bosmy ... ja reklamowałem jak mnie diagnosta nie chciał przepuścić (tak krzywo świeciły) .... drugi komplet który przysłała bosma też był kiepski.

Na czas reklamacji kupiłem palniki od GE - świecą rewelacyjnie - ja bym postawił znak równości w stosunku do Osram ale za dużo lepszą cenę.

Jak chcesz to poszukam tych GE - jeszcze leżą u mnie w piwnicy, bo miały być na zapas po Bosmach, ale sprzedałem samochód miesiąc temu. 

Napisano

M-Tech, barwa wyłącznie 4300K, jak ktoś chce to ewentualnie 4500K.

Napisano
6 godzin temu, Azbest napisał:

Nie kupuj tylko bosmy ... ja reklamowałem jak mnie diagnosta nie chciał przepuścić (tak krzywo świeciły) .... drugi komplet który przysłała bosma też był kiepski.

Na czas reklamacji kupiłem palniki od GE - świecą rewelacyjnie - ja bym postawił znak równości w stosunku do Osram ale za dużo lepszą cenę.

Jak chcesz to poszukam tych GE - jeszcze leżą u mnie w piwnicy, bo miały być na zapas po Bosmach, ale sprzedałem samochód miesiąc temu. 

a ja od kilku lat tylko Bosma 6000K i jestem bardzo zadowolony, wytrzymuję około  18 miesięcy ,ale ja odpalam światła 20-30 razy dziennie i to skraca żywotność xenonów

Napisano
6 hours ago, licznik said:

a ja od kilku lat tylko Bosma 6000K i jestem bardzo zadowolony, wytrzymuję około  18 miesięcy ,ale ja odpalam światła 20-30 razy dziennie i to skraca żywotność xenonów

Kupując 6000K nie możesz być zadowolony, szczególnie na mokrym... Ja wiem, że wtedy wygląda bardziej jak LED'y może, albo bardziej się odcina od plebsu z dobrymi żarówkami 3200K, ale świeci nie porównywalnie gorzej od 4300K.

Napisano

Kiedyś z racji dużej ilości podróbek kupiłem GE AFAIR 4300 i byłem zadowolony. Do sprzedaży auta nie było problemów. Przy okazji odnowiłem odbłyśniki i światła ożyły.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.