Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Audi RS3 - plusy i minusy

Featured Replies

Napisano
17 godzin temu, marcindzieg napisał:

I jesteście wszyscy pewni że tam piszą prawdę? Bo parę razy znalazłem spalanie którego się nie da uzyskać inaczej niż jadąc z górki.

Od czego jest mediana?

Napisano
17 hours ago, kondziu said:

Jeśli jesteśmy w temacie spalania. Niemiecka autostrada stała prędkość  trochę powyżej 300km/h, 5.5l poj. Silnika, Moc ok 400KM, zbiornik paliwa 62litry (tak mówi katalog) -ok 15minut jazdy z taka prędkością  i brak połowy paliwa w zbiorniku:bzik: - jak podaje sie wtedy spalanie ? Jak w samolocie tony-kg/minuty „lotu” ? ;) 

serio tyle jechales przez 15 minut? gdzie sa warunki do tego.

na zwyklej polskiej autostradzie, balbym sie gnac ponad 200 caly czas, nawet w godzinach kiedy ruch jest maly. Co innego przyspieszyc raz na czas a co innego gnac caly czas.

Jechalem sobie kiedys takim, przyspieszylem do 220, ale normalnie jechalem maks 160-170, bo na A4 okolo godz 15 miedzy Tarnowem a Krakowem panuje raczej spory ruch. Spalanie ok 12 litra (mustang, poj 5.0, 450 kuca) - Wliczajac w to godzine krecenia sie po krakowie, i przejazd krakow tarnow krakow. w tym nascie razy przyspieszanie na maksa na 1ych dwoch biegach (czyli do jakis 140 km/h).

Wiec nie wiem jakim trzeba byc wariatem zeby na drodze pozamiejskiej uzyskac spalanie ponad 20 litrow, oprocz ............ kierowcy TIRa;]

Napisano
53 minuty temu, gregoryj napisał:

Jakbyś dokładnie przeczytał post, na który odpowiedziałeś, to w pierwszym zdaniu jest napisane, że to była niemiecka autostrada.

Napisano
3 godziny temu, gregoryj napisał:

na zwyklej polskiej autostradzie, balbym sie gnac ponad 200 caly czas, nawet w godzinach kiedy ruch jest maly. Co innego przyspieszyc raz na czas a co innego gnac caly czas.

Jechalem sobie kiedys takim, przyspieszylem do 220, ale normalnie jechalem maks 160-170, bo na A4 okolo godz 15 miedzy Tarnowem a Krakowem panuje raczej spory ruch. Spalanie ok 12 litra (mustang, poj 5.0, 450 kuca) - Wliczajac w to godzine krecenia sie po krakowie, i przejazd krakow tarnow krakow. w tym nascie razy przyspieszanie na maksa na 1ych dwoch biegach (czyli do jakis 140 km/h).

Wiec nie wiem jakim trzeba byc wariatem zeby na drodze pozamiejskiej uzyskac spalanie ponad 20 litrow, oprocz ............ kierowcy TIRa;]

Na PL autostradzie nigdy nie jechałem z prędkością zbliżoną do takich wariactw; w moich okolicach jest tylko a4 i jechać tam szybciej niż 140 to samobójstwo; staram się nie łamać przepisów i do tego aż takim wariatem nie jestem...

samochód o którym mówię to clk 550  z "optymalizowanym" softem ok 400KM (fabrycznie 388) + ściągnięty kaganiec.

tu chwile przed 300

spalanie według kompa przy prędkościach 100-130 ok 10l; miasto 14-20l; biorąc pod uwagę wiek auta, pojemność, moc nie jest zle :)

amg.png

Edytowane przez kondziu

Napisano
23 godziny temu, kondziu napisał:

Jeśli jesteśmy w temacie spalania. Niemiecka autostrada stała prędkość  trochę powyżej 300km/h, 5.5l poj. Silnika, Moc ok 400KM, zbiornik paliwa 62litry (tak mówi katalog) -ok 15minut jazdy z taka prędkością  i brak połowy paliwa w zbiorniku:bzik: - jak podaje sie wtedy spalanie ? Jak w samolocie tony-kg/minuty „lotu” ? ;) 

Jeszcze chyba nie widziałem w DE odcinka ~75km bez żadnej zwyżki czy ograniczenia prędkości 👍😅

Napisano

Jak mialem watpliwa przyjemność pracować  w Audi przez 8 miesięcy to akurat sobotnia przejażdżkę RS3 wspominam miło. Na moje najfajniejsze auto z całej gamy 👍

Napisano
3 godziny temu, tomata napisał:

Jeszcze chyba nie widziałem w DE odcinka ~75km bez żadnej zwyżki czy ograniczenia prędkości 👍😅

to przejedz się miedzy Hamburgiem a Berlinem 😏

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.