Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hyundai będzie wymianiał baterie?

Featured Replies

Napisano

Dziwne, że nikt o tym nie pisze:

https://www.green-news.pl/1616-kilkanascie-pozarow-baterii-i-hyundai-decyduje-sie-wymienic-cale-zestawy-w-82-tysiacach-pojazdow-to-pierwsza-taka-akcja-serwisowa

Ale może dlatego, że nikogo to nie dotyczy. A jeśli kogoś to mnie (w artykułach pojawia się wrzesień 2017 lub 2018).

Bardzo jestem ciekawy jaki będzie rozwój sytuacji... Ma ktoś może jakieś pewne/sprawdzone informacje?

Napisano
38 minutes ago, Maxit said:

https://www.green-news.pl/1616-kilkanascie-pozarow-baterii-i-hyundai-decyduje-sie-wymienic-cale-zestawy-w-82-tysiacach-pojazdow-to-pierwsza-taka-akcja-serwisowa

Ale może dlatego, że nikogo to nie dotyczy. A jeśli kogoś to mnie (w artykułach pojawia się wrzesień 2017 lub 2018).

Bardzo jestem ciekawy jaki będzie rozwój sytuacji... Ma ktoś może jakieś pewne/sprawdzone informacje?

Sprawa dotyczy Kony. 

Napisano
  • Autor
23 minuty temu, HelixSv napisał:

Sprawa dotyczy Kony. 

Jesteś pewien? Piszą Kona/Ioniq/autobusy. Tylko zakresy dat się zmieniają. Nie znalazłem natomiast komunikaty Hyudaia.

Napisano
17 minutes ago, Maxit said:

Jesteś pewien? Piszą Kona/Ioniq/autobusy. Tylko zakresy dat się zmieniają. Nie znalazłem natomiast komunikaty Hyudaia.

Ja widzialem w kilku miejscach napisane tylko o Konie. 

Napisano
1 godzinę temu, Maxit napisał:

Większość to clickbajty niestety.

Słyszałem i czytałem tak skrajne i różne wersje, że na ten moment ciężko sensownie dyskutować.

Ogólnie byłoby spoko dostać nową bateryjkę :) Tylko niestety mój jest z końca 2016 :( 

Ale mam wrażenie, że ta cała akcja skończy się na niczym, w sensie na zmianie softu ewentualnie i tyle.

Obserwujemy.

Napisano
41 minut temu, Maxit napisał:

Nie znalazłem natomiast komunikaty Hyudaia.

Bo nie ma takowego. 

Słyszałem wersję, że to plotka, szkodząca, pod premierę IONIQA 5.

Rzekomo pożarów było 12 sztuk chyba wszystkich albo 15, z czego 8 czy 10 już ustalono, że to podpalenia z zewnątrz.

Druga sprawa, że Hyundai zlecił odnalezienie problemu/nieprawidłowości i chce zapłacić za to grubo, a jakoś na razie nikt nic nie znalazł.

Ale jak pisałem wyżej to jest jedna z wersji, akurat ta z drugiej strony barykady.

Może kolega @tom111poruszał temat z kolegami przy browarku?;)

Napisano
23 godziny temu, mrBEAN napisał:

Bo nie ma takowego. 

Słyszałem wersję, że to plotka, szkodząca, pod premierę IONIQA 5.

Rzekomo pożarów było 12 sztuk chyba wszystkich albo 15, z czego 8 czy 10 już ustalono, że to podpalenia z zewnątrz.

Druga sprawa, że Hyundai zlecił odnalezienie problemu/nieprawidłowości i chce zapłacić za to grubo, a jakoś na razie nikt nic nie znalazł.

Ale jak pisałem wyżej to jest jedna z wersji, akurat ta z drugiej strony barykady.

Może kolega @tom111poruszał temat z kolegami przy browarku?;)

Aaaa, to dlatego mówili żebym Kony w garażu nie ładował ;]

Zapytam, niech się tłumaczą ;]

Edytowane przez tom111

Napisano
  • Autor
W dniu 6.03.2021 o 19:00, mrBEAN napisał:

Coś się zaczyna krystalizować.

W sumie krystalizacja powinna polegać na oficjalnym komunikacje Hyundaia i liście VINów lub zakresie modeli/dat produkcji do wymiany.

Napisano
36 minut temu, Maxit napisał:

W sumie krystalizacja powinna polegać na oficjalnym komunikacje Hyundaia i liście VINów lub zakresie modeli/dat produkcji do wymiany.

To będzie diamentyzacja ;) 

Jak nie, to znaczy, że będzie jak zwykle, czyli fakenews, bo takie czasy mamy.

Obserwujemy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.