Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

5 kkm z Golfem 8

Featured Replies

Napisano
A teraz sprawdź zwykła octe, nie phev'a

Wysłane z mojego SM-A325F przy użyciu Tapatalka

640. Jest dobrze ale chyba większość C obecnie daje po 600l w bagażniku w kombi.

Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka

Napisano
6 minut temu, bielaPL napisał:

640. Jest dobrze ale chyba większość C obecnie daje po 600l w bagażniku w kombi.

Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka

Tak, tylko octavii jest prawdziwe 640L, a nie jak w innych podwójnych podłogach, segretorach itd. Szczególnie kilka modeli kii tak, niby litry ok, ale trzeba wozik wózek czy inne walizki to jest słabiej, ale nie generalizuje, może komuś to pasuje.

Kiedyś prawie proceed'a kupowałem, ale bagażnik mi jest potrzebny, no i nie wyszło, bo niby 594L, ale ma "Sortownik pod podłogą bagażnika, schowek na roletę"

Napisano
10 godzin temu, TomekD000 napisał:

Tak, tylko octavii jest prawdziwe 640L, a nie jak w innych podwójnych podłogach, segretorach itd. Szczególnie kilka modeli kii tak, niby litry ok, ale trzeba wozik wózek czy inne walizki to jest słabiej, ale nie generalizuje, może komuś to pasuje.

Kiedyś prawie proceed'a kupowałem, ale bagażnik mi jest potrzebny, no i nie wyszło, bo niby 594L, ale ma "Sortownik pod podłogą bagażnika, schowek na roletę"

no koreańce chcieli zrobić płaską podłogę... i zrobili płytki bagażnik

osobiście wolałbym głębszy bez schowków a fotele rozkładane tak że się składa siedzisko i oparcie a nie tylko oparcie

no ale... w tej formie jest wygodnie na już ze dwa razy miałem problem z wysokością przedmiotów żeby to upchnąć

oczywiści można sortownik dosyć łatwo zdemontować... czekam aż się pojawi coś zastępczego do tego ;) 

Napisano
W dniu 4.07.2022 o 12:02, komor napisał:

Insignii już nie ma w ofercie?

W cenniku widzę że jest objęta jakąś promocją ;l Powaliło ich już tymi cenami ;]

Insignia Sports Tourer

Od 163 500 zł, a jak zaczynasz konfigurować to od razu 200 +.

insygnia za od 163k :totalszok:

sto lat temu bralem wypasiona wersje biturbo za mniejsza kwote...

Napisano
7 godzin temu, PawelWaw napisał:

Jak ona sie pokazała,  pamietam konfigurowałem druga wersję wyposażenia w kombi i z calkiem fajnym wypasem wychodzila 125 tys z cennika, a z tabatem byla do wyrwania za jakieś 105

Napisano
7 godzin temu, PawelWaw napisał:

25 minut temu, Rado_ napisał:

Jak ona sie pokazała,  pamietam konfigurowałem druga wersję wyposażenia w kombi i z calkiem fajnym wypasem wychodzila 125 tys z cennika, a z tabatem byla do wyrwania za jakieś 105

Auta sukcesywnie drożały, a to co stało się przez ostatni rok to istna masakra rynku motoryzacyjnego.

BTW idę nakładać wosk na swoje, co by jeszcze 100 lat pojeździły i nie zgniły ;l

Napisano
33 minutes ago, Rado_ said:

Problem jest taki, ze z cennikow czesto powylatywaly tansze wersje i napedy.

Teraz jak chcesz Insignie to masz jeden silnik 2,0T i od razu startujesz z duzo wyzszego poziomu niz kilka lat temu z 1,5T.

Napisano
3 godziny temu, komor napisał:

BTW idę nakładać wosk na swoje, co by jeszcze 100 lat pojeździły i nie zgniły ;l

Ja swoje wstawię do garażu i nie będę używał, co by się nie zużyło 😆

Napisano
W dniu 5.07.2022 o 07:53, bielaPL napisał:

no koreańce chcieli zrobić płaską podłogę... i zrobili płytki bagażnik

osobiście wolałbym głębszy bez schowków a fotele rozkładane tak że się składa siedzisko i oparcie a nie tylko oparcie

no ale... w tej formie jest wygodnie na już ze dwa razy miałem problem z wysokością przedmiotów żeby to upchnąć

oczywiści można sortownik dosyć łatwo zdemontować... czekam aż się pojawi coś zastępczego do tego ;) 

w 90-95% czasu to w bagażniku wozimy powietrze , ale jak potrzeba to te 2-3x w roku nie zaszkodzi mieć większy