Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

F1 sezon 2025

Featured Replies

Napisano
  • Autor
2 godziny temu, futrzak napisał(a):

Nowa era, nowi ludzie w RBR :)

ps.

Ana de Armas - myślałem, że ona młodsza jest 8]

Napisano
2 godziny temu, rwIcIk napisał(a):

Nowa era, nowi ludzie w RBR :) 

Nie tylko w RBR ;]  W sumie ciekawe zamieszanie się zrobiło, a po samym "odejściu" Hornera chyba się w RBR poprawiło. Ja czekam na przyszło rok, może być naprawdę ciekawie i dość nieprzewidywalnie. To wszystko oczywiście jest nudne, nic się nie dzieje i w ogóle :palacz: Z kumplem/przyjacielem nie mamy jak się spotkać przez długie okresy czasu (paranoja, że udaje nam się jakoś zgrać na urlopach spotkania takie jak kiedyś i np. pobiegać po górach), ale jak się zdzwonimy to zawsze pogadamy o F1. Właśnie ma poszukać w ich sklepie przezentu dla syna pod choinkę (syn już duży, chyba ze 20 lat ma, może wiecej) i dać znać co wybrał - ja kupię bo mam tam konto itd. Zreszta w różnych krajach jak trafił sie weekend wyścigowy (nie piszę o wycieczke life na tor) to pakowaliśmy się do lokalu (jak nie było transmisji na żywo, to z lapkiem) i przy piwku oglądaliśmy. Dziewczyny degustowały kuchnię, ale zasadniczo bez alkoholu, ktoś musiał wrócić ;] Raz jak pojechaliśmy gdzieś na urlop i gospodarz właściciel zobaczył nas w czapkach RBR to zapytał czy ori - mówię oczywiście, szczególnie, ze moja była z nr 33. Chłop nas zaprosi do części prywatnej "domu", a tam różne czapki na wieszakach itd., nawet zdobyta opona powyścigowa. Część to były jego trofea, część syna - miesiącami pracował i zbierał na wyjazdy na GP w różnych dziwnych krajach. F1 connecting people ;] 

2 godziny temu, rwIcIk napisał(a):

ps.

Ana de Armas - myślałem, że ona młodsza jest 8]

Ma urodę dziewczęcą, ale to stara d**a jest ;l 

PS - a i tak kibicuję Alonso od lat ;l

Edytowane przez futrzak

Napisano

Marko musiał polecieć, z jednego prostego powodu. Jego poczynania za mocno zaczęły odbiegać od wizji jaką chce prezentować globalnie redbull jako firma. Nie po to ładują miliardy dolarów w różnego rodzaju aktywności sportowe żeby ktoś ich kojarzył z podstarzałym dziadkiem który jedzie pod Hadjarze, że popełnił błąd i się popłakał. 

Napisano
  • Autor
10 minut temu, KJO napisał(a):

Marko musiał polecieć, z jednego prostego powodu. Jego poczynania za mocno zaczęły odbiegać od wizji jaką chce prezentować globalnie redbull jako firma. Nie po to ładują miliardy dolarów w różnego rodzaju aktywności sportowe żeby ktoś ich kojarzył z podstarzałym dziadkiem który jedzie pod Hadjarze, że popełnił błąd i się popłakał. 

Tam jeszcze dochodziło do jakichś samowoli w umowach.

Napisano

Policzyli koszty strat poszczególnych kierowców - gdzie znajdziemy Crashtappena? 

598623759_1389170985912468_5472212434411

:lol: