Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Renault 4

Featured Replies

Napisano
Godzinę temu, komor napisał(a):

Miałbym wyższą wersję z tabletem i już by nie kupił.

Nie on, to ktos inny😉

Napisano
2 godziny temu, komor napisał(a):

Z życia, ostatnio Clio z 2019 sprzedałem łatwo gdyż kupiec specjalnie szukał wersji bez tabletów dla mamy. W moim był mini wyświetlacz "analogowy" z uchwytem na telefon. Idealne dla starszej osoby. Miałbym wyższą wersję z tabletem i już by nie kupił.

On by nie kupił, ale może grupa chętnych by urządziła sobie licytację i sprzedałbyś drożej. :lol:

2 godziny temu, komor napisał(a):

Jakie 10? Ja po prawie dwóch zaczynam widzieć już odjeżdżający pociąg ;] 

Wymieniasz na Chinola albo Junipera? Co tam takiego widzisz poza sławną wentylacją siedzeń;]

Napisano
1 godzinę temu, Rado_ napisał(a):

Nie on, to ktos inny😉

Wiem, przyjechałby co szukał tej wersji z tabletem ;] Po prostu każde auto musi poczekać na swojego kolejnego właściciela.

43 minuty temu, Citric napisał(a):

On by nie kupił, ale może grupa chętnych by urządziła sobie licytację i sprzedałbyś drożej. :lol:

Sprzedałem drożej niż był wystawiony :old:

Napisano
22 minuty temu, komor napisał(a):

Sprzedałem drożej niż był wystawiony :old:

Licytował się sam ze sobą?:totalszok:

Napisano
42 minuty temu, Citric napisał(a):

Licytował się sam ze sobą?:totalszok:

Sztuka negocjacji ;]

Napisano
W dniu 15.10.2025 o 10:56, komor napisał(a):

Przykład KN EV3, w niemczech te same konfigi kosztowały ok. 30 k PLN mniej niż u nas w salonach. Handlowiec rozłożył ręce mimo wcześniejszego nagłego rabatu ca. 20 k PLN. Czyli początkowo +50 k PLN dla kowalskiego z ulicy.

Elroq wiosną jak patrzyłem na mobile.de startował od 120k PLN po rabacie a w PL sztywniutko 150k.

• 1 miesiąc później...
Napisano
  • Autor

No dobra wreszcie miałem czas
Nie jest tak źle z miejscem na stopy w 2 rzędzie jak w R5
Fotel kierowcy pod faceta 190cm

Reszta poprawna ( straszą trochę śruby zawiasów, ale z otwartymi drzwiami dzieciaki z tyłu nie jezdzs ;-)

Rozwaliła mnie za to wąska, dość pionowo postawiona przednia szyba. Po doświadczeniach ze Swiftem kiedy to stojąc pierwszy pod światłami musiałem się klasc na desce rozdzielczej żeby zobaczyć sygnalizator jest to dla mnie duuuzy problem jeśli decydował bym się na R5 ostatecznie. Drugim jest moim zdaniem przezroczysta blenda pasa przedniego- to będzie masakra po latach jak to się zestarzeje... Zwłaszcza że auto pewnie znowu na c.a. 10 lat uzytkowania

A tak w ogóle to chyba się starzeje. Wsiadłem do R5
Wsiadłem do Kaptura
Wsiadłem do SanderoStepway
Zgadnijcie gdzie czułem się najswobodniej...?
( Zapewne moja skąpa natura 8 stand'y z cenami subiektywnie wpłynęły na odbiór, no Ale....

( Dacka 8x, Captur 103, R5- 133kzl) Niezły rozstrzał jak za wozidło klasy B tego samego producenta de facto i z połową tych samych komponentów znając zycie27aaa3a583e1da564be981e8b15c6f92.jpgc74923a8608ea603d9b6e4c53c0c56e2.jpg2eebadf5e87c8f91a634749ab65508da.jpgacd63c1e71ed60c1bc22dd9151d32c43.jpgf95fca94aff461f42f89a66652d7ff39.jpg

Napisano
44 minuty temu, Fili_P napisał(a):

No dobra wreszcie miałem czas
Nie jest tak źle z miejscem na stopy w 2 rzędzie jak w R5
Fotel kierowcy pod faceta 190cm

Reszta poprawna ( straszą trochę śruby zawiasów, ale z otwartymi drzwiami dzieciaki z tyłu nie jezdzs 😉

Rozwaliła mnie za to wąska, dość pionowo postawiona przednia szyba. Po doświadczeniach ze Swiftem kiedy to stojąc pierwszy pod światłami musiałem się klasc na desce rozdzielczej żeby zobaczyć sygnalizator jest to dla mnie duuuzy problem jeśli decydował bym się na R5 ostatecznie. Drugim jest moim zdaniem przezroczysta blenda pasa przedniego- to będzie masakra po latach jak to się zestarzeje... Zwłaszcza że auto pewnie znowu na c.a. 10 lat uzytkowania

A tak w ogóle to chyba się starzeje. Wsiadłem do R5
Wsiadłem do Kaptura
Wsiadłem do SanderoStepway
Zgadnijcie gdzie czułem się najswobodniej...?
( Zapewne moja skąpa natura 8 stand'y z cenami subiektywnie wpłynęły na odbiór, no Ale....

( Dacka 8x, Captur 103, R5- 133kzl) Niezły rozstrzał jak za wozidło klasy B tego samego producenta de facto i z połową tych samych komponentów znając zycie2eebadf5e87c8f91a634749ab65508da.jpg

Jak ta kierownica musi się palcować... Pogięło ich z piano-black.

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Ponoć we Fra R5 35kszt a R4 tylko 5kszt
Teraz jeszcze Twingo wchodzi mają zgryz co z ceną R4 zrobic

Napisano
W dniu 27.12.2025 o 01:23, Fili_P napisał(a):

Ponoć we Fra R5 35kszt a R4 tylko 5kszt
Teraz jeszcze Twingo wchodzi mają zgryz co z ceną R4 zrobic

Trzeba podniesc, by stał sie towarem luksusowym;]

• 3 miesiące później...