Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kleber Trust

Featured Replies

Napisano
17 minut temu, ochkarol napisał(a):

Ktoś może korzystał?

Program Kleber Trust

Nie korzystałem, ale nie sądzę żeby ta akcja cieszyła się dużym zainteresowaniem ze względu na koszt i stratę czasu. Myślę, że to taka akcja promocyjna. 

Napisano
  • Autor

Dwa, że zapewne mało kto o niej wie. 

Też myślę, że komplikacja procedury jest celowa ale przy jakimś felernym komplecie opon chyba warto się przemęczyć niż korzystać z gwarancji. 

Napisano
7 godzin temu, ochkarol napisał(a):

A ja sądzę, że wiele osób o niej wie tylko "olało" z przyczyn poniżej:

7 godzin temu, ochkarol napisał(a):

Też myślę, że komplikacja procedury jest celowa ale przy jakimś felernym komplecie opon chyba warto się przemęczyć niż korzystać z gwarancji. 

To już sobie kalkuluj. Ja te akcje zlewam po kolei. A to jakiś problem z bonem/kartą rabatową, a to torbę reklamową wrąbało po drodze 3 razy itd. Dziękuję, postoję. A jak będzie trzeba to się będzie reklamować i tyle. 

Napisano
17 godzin temu, ochkarol napisał(a):

Widzę, że opony mają być kupione i  zamontowane w tym samym miejscu. To w zasadzie wyklucza większość zakupów internetowych. 

Chyba, że źle interpretuję zapis: "Opony zostaną zdemontowane przez sprzedawcę, u którego je zamontowano", a 'sprzedawcą' jest warsztat montujący, a nie sprzedawca opon. 

Edytowane przez iwik

Napisano
45 minut temu, iwik napisał(a):

Widzę, że opony mają być kupione i  zamontowane w tym samym miejscu. To w zasadzie wyklucza większość zakupów internetowych. 

Chyba, że źle interpretuję zapis: "Opony zostaną zdemontowane przez sprzedawcę, u którego je zamontowano", a 'sprzedawcą' jest warsztat montujący, a nie sprzedawca opon. 

Chce Ci się w ogóle w to wnikać? W innej akcji "autoryzowany sprzedawca firmy XXXXX". Teraz pytanie, kto jest tym autoryzowanym sprzedawcą? :hehe: