Napisano 3 godziny temu3 godziny 8 godzin temu, maras77 napisał:Byłby dobry, tylko wyszła by trasa drożej, więc bez sensu 8 godzin temu, mrBEAN napisał:Ile drożej?Jakieś 20 zł, miesięcznie
Napisano 2 godziny temu2 godziny 9 godzin temu, maras77 napisał:Byłby dobry, tylko wyszła by trasa drożej, więc bez sensu jaki masz koszt 100 km w elektryku (ładowanie na publicznych ładowarkach) 35-40 zł/100kmno chyba że spala poniżej 5 litrów (Średnia cena ogólnokrajowa: ok. 6,93 – 7,00 zł/l)
Napisano 1 godzinę temu1 godzina Godzinę temu, komor napisał:Jakieś 20 zł, miesięcznie Tyle samo mi wyszlo, tylko nie chciałem się powtarzać :)
Napisano 53 minuty temu53 min 55 minut temu, maras77 napisał:Tyle samo mi wyszlo, tylko nie chciałem się powtarzać :)Czekaj, niebawem jadę do CRO, widziałem jakieś ciekawe ceny na SuC w nocy, chyba dieslem jest 2-3 razy drożej jechać tą trasę Ale my się nie znamy
Napisano 8 minut temu8 min Czegoś tu nie rozumiem - kupujecie elektryka jako trzecie lub czwarte auto pod domem (no, chyba nikt nie jest taki szalony żeby mieć wyłącznie elektryka?) żeby cokolwiek oszczędzać?