Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opinia negatywna

Featured Replies

Napisano

Od 8-miu lat miałam płytę bezpłomieniową która była 4x naprawiana. Teraz już zupełnie się popsuła. Do serwisu nie mogłam się dodzwonić (numer niedostępny) a na infolinii poinformowano mnie że zgłoszenie awarii odbywa się tylko komputerowo a naprawa potrwa do 14 dni. Więc rezygnuję z tej płyty i kupiłam zwykłą płytę płomieniową. Nie polecam ani płyty bezpłomieniowej ani solgazu jako producenta nie dbającego o swoich klientów

Napisano
Godzinę temu, Mirswi napisał:

Od 8-miu lat miałam płytę bezpłomieniową która była 4x naprawiana. Teraz już zupełnie się popsuła. Do serwisu nie mogłam się dodzwonić (numer niedostępny) a na infolinii poinformowano mnie że zgłoszenie awarii odbywa się tylko komputerowo a naprawa potrwa do 14 dni. Więc rezygnuję z tej płyty i kupiłam zwykłą płytę płomieniową. Nie polecam ani płyty bezpłomieniowej ani solgazu jako producenta nie dbającego o swoich klientów

ok, a coś więcej co się zepsuło ?

Napisano

@sheriff
Bo się dowiesz. Konto założone tylko po to by się z nami podzielić tą jak że ważna informacja.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Napisano
Godzinę temu, WaWeR napisał:

@sheriff
Bo się dowiesz. Konto założone tylko po to by się z nami podzielić tą jak że ważna informacja.

Jakby to był bot to by były linki i byłby podany podmiot. Ja tu obstawiam po prostu użytkownika 70+

Napisano
55 minut temu, format napisał:

Jakby to był bot to by były linki i byłby podany podmiot. Ja tu obstawiam po prostu użytkownika 70+

I przebrnął przez proces rejestracji tylko po to by podzielić się ze tym akurat forum takimi wieściami?

Ech ci emeryci ;/

Napisano

Po co zgłaszać awarię producentowi w 8-letnim sprzęcie?

Czyżby nadal był na gwarancji?oczy

Napisano
W dniu 6.03.2026 o 12:32, WaWeR napisał:

I przebrnął przez proces rejestracji tylko po to by podzielić się ze tym akurat forum takimi wieściami?

Ech ci emeryci ;/

Mundurowi emeryci bywają sporo młodsihehe

Napisano
W dniu 6.03.2026 o 12:32, WaWeR napisał:

Ech ci emeryci ;/

Prawdopodobnie ktoś realizuje osobistą vendettę pt. "opiszę was w internecie".

Napisano
W dniu 6.03.2026 o 11:35, format napisał:

Ja tu obstawiam po prostu użytkownika 70+

Odstosunkuj sie łaskawie od userów 70+.nono

Napisano

Solgaz jest OK.

Wiem, bo pracowałem przy serwisie gwarancyjnym (terenowym) tych urządzeń i również byłem we fabryce.

Sam, gdyby nie udało mi się z zasilaniem, to dziś miałbym solgaza w domu.

Niestety, jak ze wszystkim, najbardziej słaby punkt to człowiek (obsługa)

Napisano
19 godzin temu, technix napisał:

Solgaz jest OK.

(...)

Niestety, jak ze wszystkim, najbardziej słaby punkt to człowiek (obsługa)

Debile, nawet kuchenki nie umieją obsługiwać a potem maja roszczenia. A w instrukcji jest napisane, że do kuchenki podchodzimy tylko w krawacie.

Magnes PM 0082 Klient w krawacie jest mniej awanturujący się

Napisano

Jak już jest w temacie to ja generalnie nie polecam Solgazu. Kuchenkę mam 11lat. Serwis był dwa razy, raz zmiana dysz z racji zmiany gazu, drugi wymiana szkła. Szkło jest bardzo kruche na kantach, wystarczy coś obok postawić dosunąć i jest pęknięcie. Farba z oznaczeniami zmywa się po ok 2latach (przy stosowaniu zalecanej chemii), przez co używanie jest kłopotliwe przy sterowaniu dotykowym. Kuchenka straaaasznie długo się nagrzewa. Teraz kupiłbym indukcję.

Mam też okap tej firmy "inteligentny" - kupiłem dlatego bo nam pasował wizualnie. Automatyczne sterowanie nie działa, tzn działa jak chce, np potrafi się włączyć w środku nocy. Jest stasznie głośny. Próbowałem rozmawiać z producentem, nt temat i reklamować produkt ale mnie zleli.