Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mapa cen paliw w Polsce – ponad 7000 stacji

Featured Replies

Napisano
W dniu 28.04.2026 o 12:40, Bizmut napisał:

Póki co możesz mieć aplikacje jak w przeglądarce wejdziesz w ustawienia i klikniesz "Dodaj do ekranu głównego"

Dobrze, dziękuję

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Cześć,

ostatni raz pisałem tutaj kilka tygodni temu, więc czas na małą aktualizacje.

Największa nowość od ostatniego wpisu — na stronie pojawiło się już 35 stacji paliw, które same aktualizują swoje ceny bezpośrednio w systemie. Dzięki temu część cen jest aktualizowana bezpośrednio przez właścicieli stacji.

Na mapie oznaczyłem je jako: Stacje właścicieli – ceny aktualizowane bezpośrednio przez stację.

Listę takich stacji znajdziecie w lewym menu pod przyciskiem „ Stacje właścicieli”. Na mapie mają koronę nad znacznikiem i złotą obwódkę.

a7a2969d26073a3cf08ea82c12600f5fa39e0efad97418bcbbbaba4dc6a1ef97,w800.jpg

Do współpracy dołączyły już między innymi stacje z sieci:

• Baltica,

• DAREX,

• E-CO,

• MOYA (wybrane lokalizacje),

• PEZDO,

i dalej staram się nawiązywać dalsze współprace...

dfb8f52f7fa76e2b6c7dcf8ce6c3756e1a4e47dbdd5e688e92ff2bb088bbd857,w800.jpg

9fef6ef1a682a64526b403bc528aad106f2c53c84b9e7ee0e2e959d8a6939403,w800.jpg

Stacje właścicieli działają już w takich miejscach jak m.in. Płock, Lublin, Zabrze, Skierniewice, Wołomin, Bronisze, Chełm, Kraśnik, Jordanów, Końskie, Lipsko i wiele innych lokalizacji.

Nie wrzucam całej listy i wszystkich cen, bo wyszedłby gigantyczny post, ale aktualizacje lecą praktycznie codziennie.

Przy okazji przygotowałem i rozesłałem do współpracujących stacji naklejki „Sprawdź nasze aktualne ceny! PaliwoMapa.pl” (oczywiście po wcześniejszym dogadaniu), część stacji już je nakleiła :)

Co ciekawe, jest też kilkanaście innych stacji, które nie weszły oficjalnie we współpracę, ale i tak regularnie aktualizują ceny na mapie

3bb50a342e9b477849c2a6fd45c9f7be9d657b922fa7884c746c7a718e25cf32,w800.jpg

Jakiś czas temu portal technologiczny Tech-Mate.pl napisał artykuł o stronie oraz utworzył filmik (nie wszystko się zgadza w 100% ale wybaczam): https://tech-mate.pl/paliwo-mapa-ceny-stacje-benzynowe/

Po publikacji pojawił się wyraźnie większy ruch i sporo nowych stałych użytkowników.

Kilka liczb z ostatnich 30 dni:

~16 000 wyświetleń

~6 300 użytkowników

~500 powracających użytkowników

~5 800 nowych użytkowników

średnio dziennie ~210 użytkowników i ~390 wizyt

Dzięki wszystkim za wcześniejszy feedback, kilka rzeczy z komentarzy już trafiło na stronę.

Jak macie pomysły co jeszcze dodać albo znacie stacje, które chciałyby same aktualizować ceny — piszcie.

Napisano

spoko fajne, oby ceny paliwa rosly na maksa bo wtedy bedziesz mial ruch jem

Napisano
2 godziny temu, PawelWaw napisał:

spoko fajne, oby ceny paliwa rosly na maksa bo wtedy bedziesz mial ruch jem

Ja niestety wielkiej przyszłości nie wróżę. Taka ciekawostka.

Jeżeli ktoś tankuje w swojej okolicy i chce oszczędzać, to wie gdzie z reguły jest taniej.

W trasie zatankuje gdziekolwiek po drodze.

Choć pewnie znajdą się i tacy co z A zjadą by taniej zatankować.

Ceny podają też nawigacje, może gdyby pod to się jakoś podpiąć?

Edytowane przez ZUBERTO

Napisano
6 godzin temu, Bizmut napisał:

Cześć,

ostatni raz pisałem tutaj kilka tygodni temu, więc czas na małą aktualizacje.

Największa nowość od ostatniego wpisu — na stronie pojawiło się już 35 stacji paliw, które same aktualizują swoje ceny bezpośrednio w systemie. Dzięki temu część cen jest aktualizowana bezpośrednio przez właścicieli stacji.

Na mapie oznaczyłem je jako: Stacje właścicieli – ceny aktualizowane bezpośrednio przez stację.

Listę takich stacji znajdziecie w lewym menu pod przyciskiem „ Stacje właścicieli”. Na mapie mają koronę nad znacznikiem i złotą obwódkę.

a7a2969d26073a3cf08ea82c12600f5fa39e0efad97418bcbbbaba4dc6a1ef97,w800.jpg

Do współpracy dołączyły już między innymi stacje z sieci:

• Baltica,

• DAREX,

• E-CO,

• MOYA (wybrane lokalizacje),

• PEZDO,

i dalej staram się nawiązywać dalsze współprace...

dfb8f52f7fa76e2b6c7dcf8ce6c3756e1a4e47dbdd5e688e92ff2bb088bbd857,w800.jpg

9fef6ef1a682a64526b403bc528aad106f2c53c84b9e7ee0e2e959d8a6939403,w800.jpg

Stacje właścicieli działają już w takich miejscach jak m.in. Płock, Lublin, Zabrze, Skierniewice, Wołomin, Bronisze, Chełm, Kraśnik, Jordanów, Końskie, Lipsko i wiele innych lokalizacji.

Nie wrzucam całej listy i wszystkich cen, bo wyszedłby gigantyczny post, ale aktualizacje lecą praktycznie codziennie.

Przy okazji przygotowałem i rozesłałem do współpracujących stacji naklejki „Sprawdź nasze aktualne ceny! PaliwoMapa.pl” (oczywiście po wcześniejszym dogadaniu), część stacji już je nakleiła :)

Co ciekawe, jest też kilkanaście innych stacji, które nie weszły oficjalnie we współpracę, ale i tak regularnie aktualizują ceny na mapie

3bb50a342e9b477849c2a6fd45c9f7be9d657b922fa7884c746c7a718e25cf32,w800.jpg

Jakiś czas temu portal technologiczny Tech-Mate.pl napisał artykuł o stronie oraz utworzył filmik (nie wszystko się zgadza w 100% ale wybaczam): https://tech-mate.pl/paliwo-mapa-ceny-stacje-benzynowe/

Po publikacji pojawił się wyraźnie większy ruch i sporo nowych stałych użytkowników.

Kilka liczb z ostatnich 30 dni:

~16 000 wyświetleń

~6 300 użytkowników

~500 powracających użytkowników

~5 800 nowych użytkowników

średnio dziennie ~210 użytkowników i ~390 wizyt

Dzięki wszystkim za wcześniejszy feedback, kilka rzeczy z komentarzy już trafiło na stronę.

Jak macie pomysły co jeszcze dodać albo znacie stacje, które chciałyby same aktualizować ceny — piszcie.

Przydatnosc praktyczna tego wg mnie jest niewielka, ale fajnie ze ciagniesz projekt.

Na pewno sporo sie nauczysz i wykorzystasz w przyszlosci ok