Napisano Wtorek o 19:071 dzień Co teraz jest na topie jeśli chodzi o pastowanie/polerkę? Wcześniej miałem 3 fazową Menzernę, potem jakiś one step ZviZZer pod DA. Coś się zmieniło? Deszcz mi nie spływa z maski Edytowane Wtorek o 19:111 dzień przez lucash
Napisano Wtorek o 21:211 dzień Jako że nie robię ani zawodowo, ani nawet często, to ultimate compound od megsaPonoć dobrą robotę robią pasty od 3d
Napisano Wczoraj o 05:10 1 dzień 8 minut temu, ccLot napisał:Chyba miało być 3M A jednak nie Choć na samą śliskość to wystarczy jakiś qd. Edytowane wczoraj o 05:12 1 dzień przez WaWeR
Napisano Wczoraj o 06:01 1 dzień 48 minut temu, WaWeR napisał:A jednak nie Choć na samą śliskość to wystarczy jakiś qd.Właśnie tydzień temu przeleciałem tym Imprezkę i jestem bardzo zadowolony. Do tego na Amazonie jest polerka ADBL Polerka mimośrodowa za coś koło 350pln i do domowego użytku taki zestawik jest cacy.
Napisano 20 godzin temu20 godzin Do mnie jakiś czas temu trafiła akumulatorowa polerka mimośrodowa GISAM z ali za całe 165 zł. W komplecie pady oraz 2 aku. Daje radę Edytowane 20 godzin temu20 godzin przez Jan Winnicki
Napisano 11 godzin temu11 godzin Piękny fartuszek w zestawie I co nieśmieszne już... przydałby mi się.
Napisano 1 godzinę temu1 godzina A co do past, wosków itd to mam coś takiegoManzerna 3IN1 ONE STEP POLISH.I jakiś QD o Gyeon Edytowane 1 godzinę temu1 godzina przez Jan Winnicki