Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Z cyklu "Polska to chory kraj"

Featured Replies

Napisano

A raczej popierd..... wrrr.gifangryfire.gif

Wychodzę dziś z roboty na parking pod firmą i co widzę .... icon_eek.gif

Jakiś kut... tirem zahaczył o mój samochód na parkingu pod firma sciana.gif

Najgorsze jest to, że spier.... i oczywiście nikt nic nie widział

angryfire.gif

Jak zwykle pały są bezradne pad.gif

Nic tylko się wynosić z tego zasranego kraju crazy.gif

mg0519fx1.jpg

mg0520kg2.jpg

Jakbym dorwał to bym chyba zaje.... wpysk.gif

P.S. Sorki, ale trochę sie wkurzyłem angryfire.gif

Napisano

A to sqr....n sciana.gifczerwona.gif Szkoda Asterki frown.gif. W Polsce to się trzeba przyzwyczajić że jak się coś dzieje to nagle nikt nic nie widział i nikt nic nie słyszał. Żałosne ale prawdziwe...:(

Napisano

> A raczej popierd.....

> Wychodzę dziś z roboty na parking pod firmą i co widzę ....

> Jakiś kut... tirem zahaczył o mój samochód na parkingu pod firma

> Najgorsze jest to, że spier.... i oczywiście nikt nic nie widział

> Jak zwykle pały są bezradne

> Nic tylko się wynosić z tego zasranego kraju

> Jakbym dorwał to bym chyba zaje....

> P.S. Sorki, ale trochę sie wkurzyłem

wspolczuje ci. Całą klapa bagaznika do roboty + nowa szybka

A masz chociaz autocasco?

Napisano

Ale s....n!!!!! angryfire.gifczerwona.gifTak perfidnie zjechal Twoje auto!!Wspolczucia,naprawde szczerze!!Wszyscy chca normalnosci,ale jak sie cos stanie to nic nie slyszalem i nic nie widzialem...Taki kraj i tyle!

Napisano
  • Autor

> wspolczuje ci. Całą klapa bagaznika do roboty + nowa szybka

Klapa, szyba i na zdjęciach tego nie widać, ale zderzak tez jest popękany i mocno podrapany pad.gif

> A masz chociaz autocasco?

W tym roku przestałem wykupować, ale nawet gdyby to i tak chyba bym nie skorzystał, bo zwyżka przerosłaby pewnie wartość naprawy crazy.gif

Teraz będę szukał całej klapy w takim kolorze .... może się uda hmm.gif

BTW ... gościu przestawił jeszcze znak i rozkopał kołami cały trawnik. Zahaczył też auto mojej koleżanki, ale tam wgniótł tylko klapę w jednym miejscu angryfire.gif

I tak jak pisałem, są ochroniarze, inne firmy i jak makiem zasiał .... tir widmo normalnie screwy.gif

Napisano

> Klapa, szyba i na zdjęciach tego nie widać, ale zderzak tez jest

> popękany i mocno podrapany

> W tym roku przestałem wykupować, ale nawet gdyby to i tak chyba bym

> nie skorzystał, bo zwyżka przerosłaby pewnie wartość naprawy

> Teraz będę szukał całej klapy w takim kolorze .... może się uda

kupno nowej klapy bedzie chyba lepszym rozwiazaniem. Kolor masz dosc popularny smile.gif wiec moze nie bedzie tak źle

Napisano
  • Autor

> kupno nowej klapy bedzie chyba lepszym rozwiazaniem. Kolor masz dosc

> popularny wiec moze nie bedzie tak źle

Tak też będę robił ok.gif

Szkoda, że jeszcze gnój nie wysiadł i nie obrobił mi bagaznika wrrr.gif

BTW .... wszystkiego najlepszego 20.GIF

Napisano

Mam tak samo...

Na parkingu telekomunikacji wj..#$% Peg Partner z poczty telekomunikacyjnej, który nie miał prawa wjazdu. W liście wjazdowym figurował dostawczak na poznańsich blachach. Jak sie okazało po śledztwie milicji taki samochód nie jest w Polsce zrejestrowany... 277354793-kopia.JPG

post-61762-14352473164165_thumb.jpg

Napisano

ło kur#a!! Twój problem przy moim problemie z nieświecącym Tidem to "Ocean -kropla". U nas też jeżdża koło firmy ale są kamerki więc..... i tak szkoda asterki

Napisano

Pozostaje ci przyglądać się przyjeżdżającym autom, czy które aby nie

ma zarysowań (śladów twojego lakieru).

Może ponownie klient przyjedzie.

Żeby dowieść że to on będziesz potrzebował próbki lakieru jego z

twojego auta albo swojego z jego auta. Policja powinna zabezpieczyć jeśli takowe będą.

Nie wiem czy osobiście będziesz lał gościa po buzi, czy zadzwonisz

na 997 smile.gif

Napisano

> Nie wiem czy osobiście będziesz lał gościa po buzi, czy zadzwonisz

> na 997

Ja bym ciulowi zabral portfel smile.gif i nakopal po buzi na dowidzenia za takie cos piesc.gif.

Napisano
  • Autor

> Ja bym ciulowi zabral portfel i nakopal po buzi na dowidzenia za

> takie cos .

Ja też ....... gdybym tylko to widział crazy.gif

A tak .... pozostało mi naprawić z własnej kieszeni sciana.gif

Napisano

> W Polsce to się trzeba przyzwyczajić że jak się coś dzieje to nagle nikt nic nie

> widział i nikt nic nie słyszał. Żałosne ale prawdziwe...:(

Nie zawsze tak jest.

Kiedyś bus przychaczył polówkę mojej serce.gif i gdy wróciliśmy ze sklepu z zakupami to się w... łem i zacząłem pytać czy ktoś coś widział.

I tu niespodzianka sprzedawca z kiosku spisał numer rejestracyjny. Okazało się, że to zaopatrzeniowiec sklepu. W owym sklepie podali mi numer jego komórki. Po moim telefonie nieco się zdziwił, ale gdy powiedziałem, że mam świadków to przyjechał i sprawę załatwiliśmy polubownie. klnie.gif

Czyli z tą wrażliwością ludzką nie jest tak żle.

Napisano

za to ze spie...lil powinienes odrazu na 997 dzwonic to by sie sk... nauczyl raz na zawsze, bo tak to rownie dobrze bys z wlasnej kieszeni wyplacil a on by mial to w d..pie i chodzil zadowolony, no chyba ze sie tak dogadales ze wyszedles na + grinser006.gif to w sumie tez by go nauczylo ze sie tak nie robi grinser006.gif swoja droga jak mialem praktyki na balickiej w krk w wakacje to mialem typowa scene: siedze patrze jedzie srebrny golf IV jako ze zwracam uwage na autka kazdej masci to sie obejrzalem i za nim grinser006.gif zapamietalem ze dal kierunek w prawo co jak sie pozniej okazalo przydalo sie, za jakies 2 min podjezdza opel combo i gosc pyta czy nie widzialem wlasnie takiego golfa, bo mu lusterko rozj... i spier... (cytat grinser006.gif) powiedzialem gdzie pojechal ale juz go nie dogonil bo pozniej wrocil i powiedzial ze go nie znalazl, ale powiedzcie mi co to za debile sa w tym kraju ze gosciowi ktory ma w golfie lusterka z kierunkami, ktore pewnie kosztuja z 5 razy tyle co z combo szkoda wydac gora kilkadziesiat zlotych aby zalatwic to w normalny sposob, goscia bylo stac na takie golfisko a nie bylo stac na kawalek lustra bo w combo lusterko tylko tak mozna nazwac? no paranoja oslabiony.gif

Napisano

Przykra sprawa, za klapą może popatrz na allegro albo siakaś giełda samochodowa...

Napisano

> Nie zawsze tak jest.

Dokładnie, czasem się zdażą wyjątki od reguły.

Parę lat temu samochód kumpla przytarł jakiś gość sporym autem dostawczym (dość wąska uliczka osiedlowa), straty były spore - w zasadzie cały bok do lakierowania. Ale tu niespodzianka - gość z dostawczaka zostawił za wycieraczką namiary na siebie i po telefonie do niego bez problemów przyznał się do wszystkiego i sprawa została ładnie załatwiona.

Jak wszędzie - są ludzie i ludziska.

Napisano

> A raczej popierd.....

A to sie nie tylko w Polsce zdarza ja np. jestem w Anglii i tu tez niektorzy sp...dalaja po czyms takim piesc.gif

Za co Ty jeszcze przepraszasz jakbym to widzial to bym go sam zaj..... widzac ze sp...dala nawet jakby to nie bylo moje auto angryfire.gifpiesc.gifpiesc.gifpiesc.gif

Pozostaje miec nadzieje ze kiedys ktos mu zrobi taki sam remoncik albo go ktos zaj...e przy nastepnej takiej probie a pewnie zdarzy sie to niedlugo bo widac ze skur..syn do wypasania swin sie nawet nie nadaje a co dopiero do prowadzenia pojazdu

Napisano

> A raczej popierd.....

brak słów wrrr.gif współczuje

Napisano
  • Autor

> Pozostaje miec nadzieje ze kiedys ktos mu zrobi taki sam remoncik

> albo go ktos zaj...e przy nastepnej takiej probie a pewnie

> zdarzy sie to niedlugo

Tez mam taka nadzieję 20.GIF

Póki co rzeczywiście poszukam klapy po szrotach, allegro itp. Może znajdę coś w takim kolorze. W ostateczności kupię samą szybę, a resztę do lakiernika. Zobaczymy jak to będzie z kosztami waytogo.gif

Szczerze mówiąc to wczoraj miałem taki wkurw, że miałem ochotę zahamować ostro wracając do domu przed jednym z takich tirów. Tylko jakoś przeszło mi przez myśl, że zniżyłbym się do poziomu tego debila, a ktoś pewnie niewinny by za to płacił frown.gif

Ale nic to .... poszedłem na motorek i od razu mi przeszło zlosnik.gif

A dziś rajd po szrotach. Może jeszcze coś innego ciekawego znajdę wink.gif

Napisano

> A raczej popierd.....

mi tez wczoraj jakis h.. wgniotl slupek z tylu strona pasazera... zaje...... bym goscia zrobie fotki to wrzuce....

Napisano

Ale dlaczego się wynosić? Może to pajac z Ukrainy albo Białorusi? Oni jeżdżą jak debile i ucieczka jest w ich stylu...

Polska to fajny kraj!

Napisano
  • Autor

> mi tez wczoraj jakis h.. wgniotl slupek z tylu strona pasazera...

> zaje...... bym goscia zrobie fotki to wrzuce....

Szkoda gadać pad.gif

Napisano

Współczuję. No i będziesz musiał nową lepę na szybę zapodać smile.gif

Nie martw się - to tylko auto. Gorsze rzeczy sie dzieją na świecie i nie tylko w Polsce...

Napisano
  • Autor

> Współczuję. No i będziesz musiał nową lepę na szybę zapodać

> Nie martw się - to tylko auto. Gorsze rzeczy sie dzieją na świecie i

> nie tylko w Polsce...

Pewnie, że tak waytogo.gif

Nie martwię sie za bardzo, tylko się wkurzyłem nieco angryfire.gif

Ale z drugiej strony będzie okazja coby rudą zlikwidować biglaugh.gif

Napisano

Witam,

też tak miałem lecz o wiele mniejsze uszkodzenie i to dwa razy a sprawca oczywiście nie wykryty.

Pozdrawiam!!!

Napisano

> Witam,

> też tak miałem lecz o wiele mniejsze uszkodzenie i to dwa razy a

> sprawca oczywiście nie wykryty.

Ja już nie wspomne o pojawiających się w tajemniczy sposób otarciach na moich zderzakach na parkingach. Na szczęście mam zwykłe - czarne i nie widać aż tak bardzo.

Napisano

> A raczej popierd.....

No niestety , polska to syf...i złodziejstwo.Oczywiście są ludzie w porządku,ale większość to bydło i dzicz.

Napisano

> Póki co rzeczywiście poszukam klapy po szrotach, allegro itp. Może

> znajdę coś w takim kolorze. W ostateczności kupię samą szybę, a

> resztę do lakiernika. Zobaczymy jak to będzie z kosztami

Zycze powodzenia i malych kosztow

> Szczerze mówiąc to wczoraj miałem taki wkurw, że miałem ochotę

> zahamować ostro wracając do domu przed jednym z takich tirów.

> Tylko jakoś przeszło mi przez myśl, że zniżyłbym się do poziomu

> tego debila, a ktoś pewnie niewinny by za to płacił

Tu tez masz racje bo moim zdaniem wiekszosc kierowcow zawodowych jezdzi przynajmniej poprawnie. Sam jestem jednym z nich i widze dzien w dzien i w kazdych warunkach wiec nie biore tych slow z powietrza.

pozdr 30.GIF

Napisano

> Ja już nie wspomne o pojawiających się w tajemniczy sposób otarciach

> na moich zderzakach na parkingach.

Ja to jak jade do jakiegos marketu to sie staram stawiac auto na uboczu bo juz nie o to chodzi, ze ktos Ci wjedzie, tylko te wszystkie k..wy przy samym wsiadaniu i wysiadaniu po prostu ze zwyklego chamstwa Ci drzwi obijaja tak im szeroko angryfire.gifwrrr.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Niedawno rozpierdolili mi samochód, jak widać powyzej, a dziś jakiś [bip] dres w VW przesunął mi motocykl jak byłem w sklepie. Widziałem całą akcję z przodu i nie wiedziałem, że w niego walnęli. Kumpel dresa zastawił, schowali połamane plastiki, żebym szybko nie zauważył i spierdolili angryfire.gif

Oczywiście kamer nie ma.

Jakbym szybciej zobaczył to bym tak z bani wyjebał, że krew by się lała wpysk.gif

Jeszcze parę dni w tym pojebanym kraju i chyba skończe w pierdlu jak kogoś zajebie wrrr.gif

Także uważać teraz dresiarze w VW - mam stary zderzak i klapę w Astrze i ..... będę [kurza twarz] w co popadnie, radzę na mnie wszystkim uważać angryfire.gif

Przepraszam tych, których uraziłem słownictwem, ale ja już nie daję rady ..... pad.gif

Napisano

bylem swiadkiem 3 takich zdarzen na parkungu i za kazdym razem zostawilem kardke za szyba z rejestracja auta ktore walnelo w stojace obok

Napisano

tak to juz kur...stwo sie dzieje, wiem co czujesz bo kiedys rano patrze przez okno jak wstalem a tam glaz na dachu asterki lezy, ktos przyje...l tak ze odbilo sie od maski i wyladowalo na dachy, na szczescie maske sam zaszpachlowalem a ani szyba sie nie wybila ani szyber oslabiony.gif

nie wspominajac o tym ze taki glaz to 2 razy w moim maluchu ktorego mialem wczesniej lezal w srodku angryfire.gif

tyle ze tam to szybe w 15 minut wstawialem (na sznurek) i moglem z uszczelka wyhaczyc za 30zl, ale kur... z jakiej okazji, tym kamieniem jakby dostal w ryj ten co to zrobil to moze by zrozumial raz na zawsze ze od cudzego z dala uzbroj_zlo.gif

Napisano
  • Autor

> tak to juz kur...stwo sie dzieje,

Ale ile możne pad.gif

Co tydzień coś mi rozpier..... najpier samochód, teraz motor na co kolej w przyszłym tygodniu ........ podpala mi dom niewiem.gif

Rzygać mi się chce juz na to wszystko angryfire.gif

Dobrze, że wyjeżdżam i 2 tygodnie odpocznę od tego gówna frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.