Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ma ktoś takie /??? diody R5

Featured Replies

Napisano

> ma ktoś może

Wszyscy którzy modyfikowali sobie podświetlenie takie mają smile.gif

> nie wiem jaki efekt mozna tym osiagnac

Jest cała masa tematów, w których chwalimy sie swoimi zegarami itp. Znowu mamy wklejać ci fotki czy poszukasz w archiwum? wink.gif

Pozdroofka

Napisano
  • Autor

> Wszyscy którzy modyfikowali sobie podświetlenie takie mają

> Jest cała masa tematów, w których chwalimy sie swoimi zegarami itp.

> Znowu mamy wklejać ci fotki czy poszukasz w archiwum?

> Pozdroofka

Hehe nie bede taki i poszukam w archiwum wink.gif podro

Napisano

to ja kurnia ostatni szukałem tych oprawek atu po allegro chodzą. No tylko ża ja wysępiłem za freee yay.gif

Napisano

> Wszyscy którzy modyfikowali sobie podświetlenie takie mają

A właśnie że nie wszyscy 033102bebe_1_prv.gifgrinser006.gif

Napisano

pozwolisz że zapytam (mimo ze już było wałkowane) Czy jak pod standardowe czarne tarcze wsadzę te diodki r5 np w kolorku czerwonym to biedzie mi świeciło kreski na czerwono, niebieski na niebieski itd? Tylko proszę nie bić. grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Nie będę wklejał fot tylko zapodam ci linka do swoich.

> http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=0&a...3#Post276454666

> W zegarach są 4 diody takie jak chcesz kupić.

> Pozdroofka

Dzięx panowie myśle że jadnak warto kupic mało pracy a i efekt przyzwoity ja obstaje za czerwonym podświetleniem(radio ,kolor asterki) mam nadzieje ze bedzie wygladac ok wink.gif

Napisano

> A właśnie że nie wszyscy

Kiedy kliknąłem w "Dalej" aby dodać posta pomyslkałem, że zaraz odezwie się Jaceq_P i napisze, że nie wszyscy, bo on ma zwykłe diody zlosnik.gif

Jak widać mam jakiś dar jasnowidzenia zlosnik.gif Miałem nawet edytować aby napisać, że oprócz tych, którzy włożyli więcej pracy w zmianę podświetlenia.

Pozdroofka

Napisano

> czerwonym to biedzie mi świeciło kreski na czerwono, niebieski

> na niebieski itd?

Nie. Kreski będą świeciły na czerwono, wskazówki jaśniej na czerwono (jakby fluoryzowały) a niebieskie pole na wskaźniku temperatury będzie świecić tak jak u mnie czerwone pole (podświetlone niebieskim światłem) czyli... wcale smile.gif

277893670-n_2.JPG

Pozdroofka

post-36940-14352476312043_thumb.jpg

Napisano

> ma ktoś może

> http://moto.allegro.pl/item142952943_r5_zarowka_led_w_oprawce_opel_vw_merc_jedyne_takie.html

> zastanawiam się czy kupić bo nie wiem jaki efekt mozna tym osiagnac

> dziex z gory

Mam te diody, diody sa ok, kolorek maja ladny i rownomierny w kazdej sztuce, ale oprawki do bani, wylamuja sie uchwyty (blaszki od diód, pozatym szybko sie wyrabiaja i luzuja oprawki. robilem sobie tym podswietlanie, teraz tylko do MIDa wsadze 2 sztuki, a reszte bede robil z normalnych diód + rezystoek (tak jak w modzie na WoA). Wedlug mnie nie warto wydawac na nie kasy do moda zegarow i konsoli chyba ze komus niechce sie robic, ale potem wyjdzie to bokiem, jak bedzie musial oprawki poprawiac, albo co gorsza wymieniac bo sie wyrobia.

Tyle ode mnie. Pozdrawiam!

Napisano

> Nie. Kreski będą świeciły na czerwono, wskazówki jaśniej na czerwono

> (jakby fluoryzowały) a niebieskie pole na wskaźniku temperatury

> będzie świecić tak jak u mnie czerwone pole (podświetlone

> niebieskim światłem) czyli... wcale

> Pozdroofka

mam zrobione na zielono też tymi diodami - jest fajnie jasno, jaskrawo i troche nierówno wink.gif

niestety przeszkadza mi to, że tam gdzie było czerwono jest czarno frown.gif

marnie to wygląda, zwłaszcza ta "dziura" na 50km/h

nie wiem, czy nie zrobie jednak na folii hmm.gif

Napisano

temat wałkowany tysiące razy.Są zwolennicy i przeciwnicy. klotnia.gif Załuż sobie i jak ci się będą podobały to je zostawisz a jak nie to wkręcisz stare żarówki. Ale wątpię abyś wrócił do starych Więcej się nie rozpiszę bo właśnie wróciłem z imprezy imieninowej. 20.GIF

Napisano

kupiłem właśnie takie diodki i nawet nie wiem czy nie u tego gostka. Efekt niestety nie powalił mnie na kolana i jest raczej marny. Kupiłem białe a światło jest jakies takie wpadające w szary odcień. Poza tym są do dupy wykonane bo łamią sie strasznie styki. Niestety - materiał z którego są wykonane nie jest elastyczny. Przy próbie minimalnego podgięcia od razu się ułamują . Jesli interesuje Cie efekt to mogę wieczorem fotkę strzelić i zapodać w temacie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.