Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pomóżcie wycenić asteroidę

Featured Replies

Napisano

hej.

głupi pomysł do głowy przyszedł i chciałbym zobaczyć na czym stoję. Niby lubię swoją astrę, ale starzeję się i coś większego/dostojniejszego chodzi mi po głowie (omega B znaczy się, coby marce wiernym pozostać).

ile mógłbym chcieć za swoją astrę? styczeń 93, w pl od 2,5 roku, 5d, gls, c16nz + lpg (45kkm, inst. z komp, zbiornik toroid), mechanicznie bez zastrzeżeń (nowe amorki, końcówki, sworznie, wydech - stare zardzewiały wink.gif wymieniane z fabrycznych na porządne), środek zadbany, nie powycierany i nie wyślizgany (to dziwne przy aucie z 93 roku, ale są oryginalne gumy na pedałach nie powycierane, kierownica nie świeci się.. ba... ona ma widoczną i wyczuwalną fakturę alien.gif), silnik w stanie bdb (zrobiony rozrząd i pompa na wszelki wypadek), 2 komplety kół (po 2 sezonach).

Jedyne co ją boli to blachy - do zrobienia progi i błotniki (to koszt max 1200-1500zł)...

edit.

zastanawiam sie, czy gdybym się decydował sprzedać, to robić blachy przed sprzedażą czy nie ma to sensu...

Napisano

> Zartujesz?? 93r i 45kkm

Chyba chodzi o to, ze na gazie 45 kkm..

Pozdroofka

Napisano
  • Autor

> Chyba chodzi o to, ze na gazie 45 kkm..

> Pozdroofka

icon_eek.gif a myślałem,że czytelnie to napisałem rotfl.gif jest jak mówisz - 45 kkm na lpg swiety.gif. Przebieg auta? jak każdego - bliżej nieokreślony, przy czym stopień wyeksploatowania, stan poszczególnych elementów itp pozwalają sądzić, że w okolicach 150kkm

Napisano

> Zartujesz?? 93r i 45kkm

Czasami jest to mozliwe,moja żonka ma fieste z 1994r. i ma obecnie przebieg 61tyś.km.Jak przywiozłem ją z niemiec w 1999r.to miała 33tyś.km.

Autko technicznie IGŁA,ale blacha już odczówa 13lat.

Napisano

> Czasami jest to mozliwe,moja żonka ma fieste z 1994r. i ma obecnie

> przebieg 61tyś.km.Jak przywiozłem ją z niemiec w 1999r.to miała

> 33tyś.km.

> Autko technicznie IGŁA,ale blacha już odczówa 13lat.

jak sie nie myle to w fiestach licznik sie zeróje po 100tyś wink.gif

Napisano

W moich stronach,takie asterki chodzą po 6-6,5 tyś.(ale bez rdzy)

Jak bym ją dobrze wyczyścił,to i nawet 7 bym wziął.

Powiem ci tak,jak jest w dobrym stanie to trzymaj się ceny,bo na giełdach sam szrot.Wiem coś o tym,bo ostatnio szukałem punta 3 m-ce i trochę pojezdziłem.

Napisano

> jak sie nie myle to w fiestach licznik sie zeróje po 100tyś

Tak,ale autko kupiła mojej żony siostra,która pracowała u niemki i przebieg był udokumentowany.Autko jej służyło tylko na zakupy,bo mieli jeszcze podobno 2 inne.Wiem że przy sprzedaży tej fiesty nikt nie będzie wierzył w tyn przebieg,dlatego postanowiliśmy że żona będzie jezdzić,aż blacha się rozsypie.

Napisano

> 4-4,5 tys. zł

Ja myślę, że to wersja optymistyczna. Biorąc pod uwagę, że auto nie ma udokumentowanego przebiegu...Niedawno na Forum ktoś się chwalił zamianą i sprzedażą - podobna rocznikowo poszła za 3800 chyba. Sprzedawał Kol. Boncky o ile nic nie pomieszałem wink.gif

Pzdr.

P.

Napisano
  • Autor

> max 5tys przy dobrych wiatrach

zaczęło się od żartu, w 10 minut znalazł się chętny, 5 od ręki. zastanawiać się?

podkreślam - mechanicznie bez najmniejszych zastrzeżeń (mam korbę na tym punkcie), do zrobienia blachy...

Napisano

> zaczęło się od żartu, w 10 minut znalazł się chętny, 5 od ręki.

> zastanawiać się?

> podkreślam - mechanicznie bez najmniejszych zastrzeżeń (mam korbę na

> tym punkcie), do zrobienia blachy...

jak sie znalazł chetny od reki za 5 tys to moze jak poczekasz pójdzie za wiecej

pozdro 20.GIF

Napisano

tylko pamietaj, mówią że pierwszy klient najlepszy wink.gif

mysle ze za 5tys benzyniaka z gnijącymi blachcami bym pognał

Napisano
  • Autor

> tylko pamietaj, mówią że pierwszy klient najlepszy

> mysle ze za 5tys benzyniaka z gnijącymi blachcami bym pognał

ostatecznie bym pognał, czy to raczej dobra cena? 5000 to cena tego co włożyłem (2 kpl opon, lpg, kpl amorków)

Napisano

Ujme to tak - ja mam 92 w nienagannym stanie technicznym, ze zrobionymi blachami (nie mam LPG) - o autko dbalem i IMO prezentuje sie naprawde bdb - w tej chwili go nie sprzedaje bo IMO kasiorka, ktora dostalbym za auto nie odzwierciedlalaby jego faktycznej wartosci - ale gdyby ktos mi zaproponowal 5 tys. od reki - chyba bym sie skusil wink.gif

Napisano
  • Autor

no to zdaje się los mojej "małej" jest już przesądzony... beksa.gif

Napisano

> no to zdaje się los mojej "małej" jest już przesądzony...

dlaczego przesądzony? wyjezdzij go do konca i na złom, albo do muzeum wink.gif

Napisano
  • Autor

> albo "wyjeździj" do końca

ten wariant zaliczyłem z 125p. mimo całego szacunku dla dziadka (rocznik 73, zakończył żywot 3 lata temu) końcówka życia samochodu jest upierdliwa dla kierowcy... teraz chcę tego uniknąć 893goodvibes.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

poszła za 5200. trzeba znaleźć godnego następcę, bo z asterki byłem bardzo zadowolony vibra.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.