Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co lepiej Dłubac 1.2 8v czy zakładac T

Featured Replies

Napisano

> Witam panstwa mam taki maly dylemacik bo zastanawialem sie powaznie

> nad instalacją T do mojego niebieskiego ale z drogiej strony

> mysle czy nie lepiej by było powaznie wygrzebac to moje 1.2 i

> nie bendzie lepiej tanszym kosztem ?? a wy co proponujecie i

> radzicie ??

sprzedać i kupić auto mocniejsze w serii

Napisano

Buahaha turbo za 1500 zł coraz bardzoej rozwalaja mnie posty na centomani odnosnie dłubania , zycze powodzenia w dlubaniu za 1500 zl

Napisano

> jak zrobisz z Glowa turbo to pojezdzi tyle samo co n/a

> nawet nisko budzetowy projekt

Zapewne cool.gif Tylko wszystko zależy od uzytkownika i od dystansu jaki pokonuje codziennie-np-do pracy-bo jeśli są to 3km w jedną strone to życze powodzenia smile.gif

Napisano

> Buahaha turbo za 1500 zł coraz bardzoej rozwalaja mnie posty na

> centomani odnosnie dłubania , zycze powodzenia w dlubaniu za

> 1500 zl

skąś znamy te ceny...no nie Szymon devil.gifwaytogo.gifchyba za same graty i to też nie wszystkie(chcąc robić z głową a nie lepić) waytogo.gif

Napisano

> Buahaha turbo za 1500 zł coraz bardzoej rozwalaja mnie posty na

> centomani odnosnie dłubania , zycze powodzenia w dlubaniu za

> 1500 zl

a mnie rozwalają ceny swapa powyzej 3tyś....

powiem więcej kiedyś wszyscy twierdzili że sie nieda... dało sie nie raz... teraz można nawet 1.4 16V za tą kase mieć..... jak? kto szuka ten znajdzie.... nie kazdy robi "biznes" wsadzając zasyfiałe silniki smirk.gif

Napisano

dobra stary ty se znajdziesz ja se znajde szukajac na spokojnie ale robiac komus sorry ale nikt nie bedzie dokladal do interesu pozatym wiele osob tu na forum bierze sie za cos o czym nie ma zielonego pojecia

Napisano

dokladnie sam wiesz panie ze dobre czesci kosztuja , chcac zrobic cos co bedzie jezdzic bezproblemowo trzeba troche kasy wydac taka prawda

Napisano

dzieki bogu twoje nie jezdzi [ bardzo długo stoi rozgrzebane zeby.GIF ] i długo jeszcze nie wyjedzie smile.gif bo nie ma kto poskładac hihi 270751858-jezyk.gif chwała panie bow.gif

jak sie nie ma miedzi to sie na pupie siedzi zeby.GIF popracoj w biedronce moze wkoncu ukulasz na odpalenie zgnitka 270751858-jezyk.gif ba chociaz na jego poskładanie smile.gif

Napisano

i co z tego że nie jeździ, tak to jest jak się składa w wolnym czasie, i dla niektórych są sprawy ważniejsze niz brandzlowanie sie takim dłubaniem np. zakup i urządzenie mieszkania własnego , a ty pewnie mieszkasz kątem u rodziców a sadzisz się jakbyś mieszkał w pałacu, na utrzymanie wydajesz miesięcznie tyle co ja na żarcie dla psa

Napisano

> dobra stary ty se znajdziesz ja se znajde szukajac na spokojnie ale

> robiac komus sorry ale nikt nie bedzie dokladal do interesu

> pozatym wiele osob tu na forum bierze sie za cos o czym nie ma

> zielonego pojecia

no oczywiście... do VTG też można pojechać na swap-a i zapłaciś koło 10tyś ale PO CO smirk.gif

tak jak zostało tu udowodnione nawet osoby nie mające nic wspólnego z mechaniką są w stanie przewalić sobie silnik w aucie więc nie jest to takie wielkie aj waj.... zresztą sam jestem tego przykładem.... sam sobie przeswapowałem pod okiem mechanika z 700 na 1.2 nie mając pojęcia o mechanice... fakt pomagał mi w sprawach takich jak zasadzenie pierścieni, skręcenie dołu czy dokręcenie głowicy bo wtedy nie miałem o tym pojęcia.... co więcej w zyciu może ze dwie głowice sam dokręcałem i co? i nic...

suma sumarum MOŻNA uturbić za 1500pln można nawet za mniej... vide setup taki jak w novitec-u bardzo prosty i działający ... podlicz ile kosztuje wszystko kupując po taniości to zobaczysz że sie da....

turbina koszt różny.. moja którą kupiłem za 50pln do tej pory jeździ z tego co sie orientuje.

przejściówka na kolektor max 50pln (dwie flansze, kawałek rurki i spaw)

turbina już wisi... teraz do wydechu flansza + wygięcie rurexa i pare smarków może ze 100pln

IC 50pln no dobra 100pln... bo może komuś sie nie chce szukać....

pare cybantów i zwykłych stalowych rurek do tego jakieś łączniki gumowe to max 100pln

do tego wystarczą wtryski, regulator ciśnienia i masz już gotowca na 110KM albo włącznik ciśnieniowy i dodatkowe wtryski i też można zrobić/wystroić

więc nie mów że sie nie da....

Napisano

> dzieki bogu twoje nie jezdzi [ bardzo długo stoi rozgrzebane ] i

> długo jeszcze nie wyjedzie bo nie ma kto poskładac hihi

jakieś strasznie stare informacje masz... pewnie przez tego bana co miałeś.....

silnik jest w komplecie smirk.gif

> chwała panie

> jak sie nie ma miedzi to sie na pupie siedzi popracoj w biedronce

> moze wkoncu ukulasz na odpalenie zgnitka

zrób jeszcze pare lewych interesów z Centomaniakami może uzbierasz na odpalenie swojego....

> ba chociaz na jego

> poskładanie

W przeciwieństwie do Ciebie to ja robię wtedy, kiedy mam czas i chęć.... Nie spinam się na składanie samochodu, bo mam ważniejsze sprawy na głowie....

Mam na utrzymaniu dom, dwa kolejne samochody (poza moim), żonę… i wole sobie, co weekend wyskoczyć gdzieś z miasta albo pojechać na tydzień do Grecji żeby wygrzać swoje dupsko na piaszczystej plaży w 35stopniach w cieniu… wole to, niż kisić się w garażu żeby za wszelką cenę pokazać takim pryszczom jak Ty, że poskładałem auto…. To JA składam auto a nie oddaje je mechanikom, którzy nie wiedzieli by nawet co to za silnik. Jak je poskładam to będzie jeździło, nie wcześniej i nie później…. Robie to tak jak chce i w takim tempie jak chce. Jak bym chciał to już dawno oddał bym auto do kogoś kto by je poskładał ale wole sobie sam je poskładać niż potem rozkładać znowu bo jakiś polecony i sprawdzony mechanik złożył silnik tylko zapomniał oczyścić go z piachu… moje auto i jego silniki miały więcej ewolucji niż ty będziesz w stanie kiedykolwiek sobie wyobrazić.

Więc skończ pierdzielić farmazony zapłać w końcu komuś żeby odpaliło twoje wozidełko i pokaz że jeździ….bo jak do tej pory to pierdzielisz pierdzielisz i nic z tego niema….jeszcze ani jednego twojego silnika nie widziałem… ba inni też.

Napisano

Skoro twierdzisz ze sie da, daj manuala centomaniaka gdzie maja kupowac częsci i jak robic a nie ze pozniej do mnie pisza i marudza ze oni by chcieli za 1500 alo za 2000 zl bo tak slyszeli na forum , i wychodzi na to ze musial bym jeszcze dołozyc do interesu. Po prostu napisz konkretnie bo niepotrzebne famy chodzą na tym forum.

Napisano

> Skoro twierdzisz ze sie da, daj manuala centomaniaka gdzie maja

> kupowac częsci i jak robic a nie ze pozniej do mnie pisza i

> marudza ze oni by chcieli za 1500 alo za 2000 zl bo tak slyszeli

> na forum , i wychodzi na to ze musial bym jeszcze dołozyc do

> interesu. Po prostu napisz konkretnie bo niepotrzebne famy

> chodzą na tym forum.

tak też zrobie... niema problemu.

Napisano
a twoje 1.4 16v 115km to juz chyba blosko rok sie sklada i nie moze sie zlozyc rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif
Napisano

> a twoje 1.4 16v 115km to juz chyba blosko rok sie sklada i nie moze

> sie zlozyc

shhh.gifshhh.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

Uwazam ze spokojnie mozna uturbic za 1500zł Seja. Wszystko co potrzeba to duzo dobrcy checi troche cierpliwosci i szczescia w szukaniu czesci. Oczywscie potzreba tez troche wiedzy. Ale duzo rzeczy mozna zrobic po taniosci. Jak pojedziesz do zakladu i powiesz zeby ci wystrugali kolektor pod turbo to zaspiewaja 500zł. A jak powiesz zeby Ci tu rurke pospawali i druga taksamo to zrobisz tosamo za 50zł. Takie sa realia.

Tylko pozniej zeby sie ktos nie zdziwil ze moze mu sie cos wysypac ,ale to inny temat.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.