Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wyciąganie wgniecenia-drzwi

Featured Replies

Napisano

a więc zrobiłem swojemu autku na parkingu małe kuku przytuliłem sie drzwiami do filara , efekt rozbite lusterko i zarysowana lekko listwa drzwiowa ,po umyciu samochodu bo był już straszliwie brudny okazało sie ze poniżej listwy drzwiowej mam dwa wklęśnięcia , zdjąłem boczek i od wewnątrz próbowałem wypchnąć wgięcia za pomocą tylko swojej reki (i sie udawało )ale gdy tylko przestałem wypychać blacha niestety wracała na swoje wgniecione miejsce (sprężynowała ), da sie to jakoś naprawić we własnym zakresie czy trzeba do blacharza, i ile może kosztować taka naprawa ??

Napisano

zalezy gdzie trafiłeś- jak na jakieś przetłoczenia to nie wiem czy samemu dasz radę niewiem.gif

nie wiem jakie ceny są u Was ale u znajomego blacharza przyjemnośc taka kosztuje od 250-350 wraz z lakierowaniem. Cena zalezy od dlugości i głębokości wgniecenia ok.gif

Napisano
  • Autor

> zalezy gdzie trafiłeś- jak na jakieś przetłoczenia to nie wiem czy

> samemu dasz radę

> nie wiem jakie ceny są u Was ale u znajomego blacharza przyjemnośc

> taka kosztuje od 250-350 wraz z lakierowaniem. Cena zalezy od

> dlugości i głębokości wgniecenia

to jest poniżej przetłoczenia na prostym sporym kawałku poszycia drzwi, lakier nawet nie draśnięty na tych wgnieceniach , po prostu listwa drzwiowa przyjęła na siebie cały nacisk i pociągnęła blachę drzwi , ugięcie blachy jest wielkości pieści

Napisano

> to jest poniżej przetłoczenia na prostym sporym kawałku poszycia

> drzwi, lakier nawet nie draśnięty na tych wgnieceniach , po

> prostu listwa drzwiowa przyjęła na siebie cały nacisk i

> pociągnęła blachę drzwi , ugięcie blachy jest wielkości pieści

zdejmij boczek, wez gumowy mlotek i uderz pare razy, ale niech ktos z drugiej strony cos przytrzyma na drzwiach jakis kawal twardej gumy albo owinietego drewna, napewno dasz rade troche wyklepac sam. szkoda kasy na lakiernika, bo wezmie z 200-300zl. chyba ze wgniecenie jest takie ze jest az zagiecie na blasze drzwiach to po wyprostowaniu trzeba w tym iejscu poszpachlowac na gladko i polakierowac. Ja bym sie nie przejmowal minimalnym zagnieceniem. chyba ze bardzo ci zalezy na wygladzie. Jak tez sie przejmowalem wygladem auta dopuki nie mialem stluczki, jakis gosc mi zagial lekko dwa blotniki i przytarl drzwi,

Napisano
http://www.mwalczak.com.pl/ - bylem zrobili, sladu nie ma. Robią uslugi dla wieeelu dealerów np. mercedesy krakowie (po gradzie). Prawdziwi profesjonalisci... nie zeby mnie ktos posadzal ze ja od nich ale w ASO zaproponowali mi szpachlowanie za 4x tyle czyli 800pln lub nowe drzwi za 3k pln... Wazne - lakier nie moze byc pekniety.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.