Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ubezbieczenia w Hestii-prosba o wasze doswiadczenia

Featured Replies

Napisano

witam chchialem zapytac uztykownikow ubezpieczenia w Hestii o doswiadczenia (chodzi mi glownie o AC)?

Napisano
NIGDY I ZA NIC W TEJ ZASRANEJ FIRMIE
Napisano

> witam chchialem zapytac uztykownikow ubezpieczenia w Hestii o

> doswiadczenia (chodzi mi glownie o AC)?

lecą w kulki smirk.gif zawsze mi zaniżali, trzeba bylo ich potrzasnąc crazy.gif

a i dowiedziec sie czegokolwiek na infolini graniczy z cudem

Napisano
  • Autor

> NIGDY I ZA NIC W TEJ ZASRANEJ FIRMIE

pełnym zdaniem poprsze... jeśli można wraz z uzasadnieniem

Napisano
R E W E L A C J A - przed wczoraj zgłaszałem szkodę, do naprawienia za około 500zł (pospawać lampy, wyprostować wzmocnienie zderzaka). Z kosztorysu wyszło 2200zł. Aha, na koniec facet dodał, że jakbym się nie zmieścił w 2200zł, to mam zbierać faktury i policzą jak w rozliczeniu serwisowym (mam wykupioną taką opcję). Chodzi o AC
Napisano

Przejrzyj sobie laskawie, watki z ostatniego tyg/2 tyg, temat byl poruszany ostatnio kilka razy, srednio co drugi dzien tongue.gif (jakas fala czy jak grinser006.gif)

Ja mam, likwidowalem szkode i jestem zadowolony ok.gif

Napisano

Likwidowałem szkodę z AC, żadnych problemów. Mój agent mówi, że o jedna z lepszych firm, jeżeli to to chodzi.

Napisano

> Mój agent mówi, że o

> jedna z lepszych firm, jeżeli to to chodzi.

A czemu tak mówi cfaniaczek.gif

Napisano

Ja nie rozumiem takich pytań. Nasłuchałem się naprawdę dużo historyjek na temat wielu towarzystw, jedne dobre , inne złe. Jeżeli chodzi o likwidację szkody z OC ,plują się ci którzy niezarobili na wypłacanym odszkodowaniu. W przypadku szkody z OC oddajesz auto do warsztatu, robisz cesje praw z odszkodowania na warsztat i naprawiasz bezgotówkowo.W takim przypadku towarzystwo MUSI zapłacic tyle na ile opiewa f-ra.

Co do AC, to wszystko fajnie , pięknie idziesz do agenta prosisz o wyliczenie NAJTAŃSZEJ składki, a jak jest szkoda chcesz miec wypłacane jak najwięcej.Proste - mało płacisz , mało dostajesz.

U nas już musiałem pieczątkę zrobić i klient podpisuje że chce ubezpieczenie np. bez wykupienia amortyzacji części, bo miałem kilka przypadków że przy płaceniu było " proszę pana, proszę jak najmniejszą składkę.amortyzacja mi niepotrzebna bo ja szkód nie mam". Pech chciał, szkoda była i później pretense do całego świata że potrącili za zużycie części.

Zasada jest prosta i tyczy się zdecydowanej większości towarzystw

WYKUP PEŁNĄ WERSJĘ UBEZPIECZENIA A NIE BĘDZIESZ MIAŁ PROBLEMÓW

PZDR

waytogo.gif

Napisano

Miałem - z samej wysokości odszkodowania byłem bardzo zadowolony, do tego naprawili mi za free uszkodzenie szyby.

Wnerwiało tylko czekanie z zepsutym autem 4 dni na rzeczoznawcę i to, że mają burdel i infolinię - trzy miesiące czekałem na zaświadczenie o szkodowości, bo za każdym razem coś się im pokręcało...

BTW. Hestię polecił mi znajomy - właściciel lakierni...

Napisano

dno i metr mułu no.gif okradli mnie na jakieś 1,5 tysiąca no.gif Infolinia też do du*y. Ogólnie nie życzę nawet wrogom likwidacji szkody w tej firmie sick.gif

Napisano
  • Autor

a szukaczka juz dziala?

Napisano

> a szukaczka juz dziala?

do tego nei trzeba szukaczki, bylo tego tyle, ze po tytulach poznasz, trzeba jedynie siegnac do archiwum ostatnich dni ..

Napisano

Sama mam Oc w pakiecie H1 nigdy nie narzekałem. Wujaszek dostał kiedyś w tyłek od gościa w Hestii z naprawą nie było problemu.

Co do infolinii - to z tego trzeba umieć korzystać biglaugh.gif co do jednego się zgodzę trzeba do tego troszkę cierpliwości.

Hestia niedawno dostała nagrodę za likwidację szkód bodajże na podstawie opinii konsumentów cfaniaczek.gif

Napisano

> Sama mam Oc w pakiecie H1 nigdy nie narzekałem. Wujaszek dostał

> kiedyś w tyłek od gościa w Hestii z naprawą nie było problemu.

> Co do infolinii - to z tego trzeba umieć korzystać co do jednego

> się zgodzę trzeba do tego troszkę cierpliwości.

dokladnie ok.gif, przydaje sie takze weryfikowac to co sie uslyszalo drugi raz dzwoniac w tym samym celu grinser006.gifspineyes.gif i tak dla przykladu po tym jak pani kazala mi Subaru naprawiac (wymiana peknietej szyby) w serwisie Toyoty w Wawie, juz za druga rozmowa na infolini wszytsko sie wyjasnilo i z panem razem sie posmielismy z pomyslow jego kolezanki z pracy grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.