Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprzedam, kupie czyli giełda opla Maj-Lipiec '08

Featured Replies

Napisano

Do sprzedania mam zestaw naprawczy zacisku hamulcowego. Mialbyc do Vectry A 150km ale nie pasuje niestety, takze nie wiem juz do jakiego auta pasuje. Moze ktos wizualnie pozna wink.gif

Cena: 8zl+koszt przesylki

281088098-zest.napr.jpg

281088098-zest.napr1.jpg

post-49052-14352495574112_thumb.jpg

Napisano

sprzedam system czujników parkowania oryginał GM symbol 93160539 lub 6716389 do Corsy C, Merivy, Tigry B, nigdy nie używane, rozpakowane w celu "obejrzenia" palacz.gif; łatwy montaż - przeznaczone do instalacji po obustronach tylnej tablicy rejestracyjnej-generalnie plug and play; polska instrukcja montazu i obsługi, w komplecie wszystkie potrzebne elementy a z narzędzi potrzeba najwyżej śrubokręt clown.gif - cena 850zł do negocjacji ok.gif

Napisano

Opel Corsa z silnikiem 2.0 16v, auto zadbane nie wymaga zadnego wkladu finansowego (wsiadac i jechac), swierzo po remoncie silnika i ukladu przeniesienia napedu, dodatkowo kpl. nowy uklad wydechowy (jest foto historia), posiadam wykres z hamowni podwoziowej z weryfikacja mocy wyszlo 147km i 187nm. Czas na 1/4 mili et+rt 15,56 a 0-100 6,9, przy czym auto jest w miare komfortowe i ciche. Chetnie zamienie na wieksze, najlepiej opel lub saab.

cena 10.000

wiecej info i fotek tu

68076564cg6.jpg

Napisano

cena 900zł

z przodu opony roczne

o rozmiarze 165/65 R15

z tyłu 2 letnie

o rozmiarze 205/65 R15

foto:

w77080726143343fj8.th.jpg

w77080726143451qd5.th.jpg

kontakt 508440077

lub GG i priv

Napisano
  • Autor
W związku z tym że forum AK się rozrasta i nie zawsze trafiają tutaj osoby do końca uczciwe a My (użytkownicy) nie jesteśmy w stanie wszystkich skontrolować lub poznać osobiście, więc apelujemy do wszystkich abyście uważali na wasze rozliczenia finansowe, niestety otrzymujemy sygnały że nie wszyscy rozliczają się uczciwie a Administarcja i Moderatorzy nie mają na to wpływu.
Napisano

Mam do sprzedania z ciężkim sercem moją Asterkę.

Rok prod. 1997. Sprowadzony w 2004 roku.

Pojemność 1,6 8V

Instalacja gazowa, butla w kole.

Przebieg 141000km

Wyposażenie: szyberdach, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrznax2 , radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, dzielona kanapa.

Jest świeżo po wymianie kompletnego rozrządu (137000km), nie wymaga wkładu finansowego wszystko było robione na bieżąco.

Ma z przodu roczne sprężyny a z tyłu w tym roku wymieniłem na wzmocnione (pod LPG).

Cena jaka mnie zadowala to 8700zł.

281122006-C5909018_1.jpg

Napisano

Sprzedam poliuretanowo-stalowe tuleje do zawieszenia do różnych Opli starszych generacji, zwykle są to tuleje wahaczy przednich lub tylnych, tylnej belki, poduszki stabilizatora i części do łaczników stabilizatora.

Nie do każdego modelu jest wszystko dostępne, niektóre rzeczy mam od ręki, na niektóre trzeba by poczekać.

Poliuretan lepiej znosi obciążenia, jest trwalszy i łatwiejszy w montażu niż guma.

Ceny, w zalezności od elementu od 50 do 100 zł./szt., najczęściej w przedziale 70-90 zł. Możliwośc kupna poszczególnych części w ilości "na samochód" (zwykle 2 sztuki). Dla AK wysyłka gratis.

Przykładowo:

Komplet na przód do CorsyB/TigryA: 550 zł. za 8 sztuk (2 tuleje wahaczy, 2 tuleje uchwytów drążków i 4 poduszki stabilizatora) - na zdjęciu

361695.jpg

Komplet tulei do tylnych wahaczy do Calibry/Vectry A 4WD - cena 360 zł. (na zdjęciu są asymetryczne - do regulacji geometrii tylnego zawieszenia z połówką symetrycznej dostawioną dla porównania).

361700.jpg

Napisano

1.6 8v Astra G-1200zł

1.6 16V Vectra B-1200zł

1.8 16V vectra B-1500zł

i inne

pytać-508440077

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.