Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GIEŁDA FIATA PANDY!!

Featured Replies

Napisano

U W A G A!!!

Zanim zamieścisz ogłoszenie zapoznaj się dokładnie z regulaminem!!!

UWAGA!!

W tym wątku zamieszczamy ogłoszenia typu kupie/sprzedam związane tylko i wyłącznie z FIATEM PANDA!!!

A teraz krótkie zasady:

1. Ogłoszenia zamieszczamy tylko i wyłącznie w tym wątku. Wszelkie ogłoszenia zamieszczone na kąciku PANDY zostaną usunięte.

2. Każde ogłoszenie dotyczące sprzedaży powinno zawierać jasno określoną cenę,lub odnośnik do aukcji internetowej z podaną ceną "Kup Teraz".

3. W temacie postu wpisujemy czy jest to sprzedaż, czy kupno, oraz przedmiot transakcji.

Przykładowo

Kupię -[K] Felgi etc

Sprzedam - Lusterko etc

Przyjmę - [P] zaślepkę etc

Oddam - [O] ramkę etc

itd

4. Wszelkie zapytania, targowania tylko i wyłącznie poprzez priv, telefon, GG, ICQ etc.

5. W przypadku sprzedaży towaru, prosimy o poinformowanie modów, w celu usunięcia ogłoszenia.

6. Ogłoszenia użytkowników z kontem założonym niedawno bądź z niewielką ilością postów lub zamieszczane przez osoby które Kącik traktują TYLKO I WYŁĄCZNIE jako giełdę będą usuwane.

7. Zaśmiecanie (komentowanie) wątka giełdowego będzie karane banem, bez ostrzeżenia.

8. Zamieszczane mogą być tylko prywatne, własne, osobiste NIEKOMERCYJNE oferty. Wszelka reklama, zachęcanie: "lakiernia u szwagra znajomego tanio" . posty typu "nowe felgi do fiata po taniości sprzedam/dostarczę" są niedopuszczalne.

Uwaga techniczna! :

Dla tych co preferują czytanie forum w trybie "Blat" - rozwiniętego wątku - swoją ofertę wpisujemy jako odpowiedź na PIERWSZY POST W WĄTKU, a nie odpowiedź na ostani wpis. W ten sposób unikamy powstawania choinki postów i zaburzenia chronologii wpisów.

Posty,zamieszczone niezgodnie z w/w zasadami będą usuwane bez ostrzeżenia.

Życzymy udanych transkacji!! zlosnik.gifwaytogo.gif

W związku z tym, że forum AK się rozrasta i nie zawsze trafiają tutaj osoby do końca uczciwe, a My (użytkownicy) nie jesteśmy w stanie wszystkich skontrolować lub poznać osobiście, więc apelujemy do wszystkich, abyście uważali na wasze rozliczenia finansowe. Niestety otrzymujemy sygnały, że nie wszyscy są uczciwi a Administarcja i Moderatorzy nie mają na to wpływu.

• 1 rok później...
Napisano

Znaczek na przód, tył i kapsle na 4 aluski. Wszytko nowe nie używane. Oryginały oczywiście.

Cena wywoławcza to 80 zł.

jakiś tekst

Edit.

Kapsle wstępnie zarezerwowane.

• 2 miesiące później...
Napisano

Witam

Będą do sprzedania (w przyszłym tygodniu) nowe opony Pirelli P3000 155/80R13.

Opony będą pochodziły z Pandy która w przyszłym tygodniu wyjedzie na nich z salonu, zaraz jak wyjeździe zostaną zdjęte i zastąpione oponami 14" na alu. Czyli będą praktycznie nowe.

Będzie cały komplet, DOT nie znam, ale będę znał smile.gif Panda jest rocznik 2009 to opony pewnie też będą taki rocznik.

Odbiór najelpiej w Bielsku, ale możliwy też w Kętach, albo okolicy.

Cena jaka mnie interesuje za komplet to 380 zł , wysłać też mogę, ale jeszcze nie wiem jaki byłby koszt (myślę że koło 40 zł)

P.S. Negocjacje ceny możliwa smile.gif mój numer 602476646.

P.S.2. Nie sprzedaję na sztuki, chyba że będzie tylu chętnych żeby sprzedać wszystkie na raz.

• 2 miesiące później...
Napisano

Halogenki z żarówkami

Cena za komplet 50,00

283084387-halog.jpg

post-7556-14352505287425_thumb.jpg

• 4 tygodnie później...
Napisano

Jak w temacie

Używana kolor czerwony 119a do porawki.

zdjęcia na życzenie.

stan chyba dobry

Cena 200 plus koszty wysyłki

• 1 miesiąc później...
Napisano

Prawa kratka okragla nieruchoma nad ruchoma kratka do nawiewu znajdujaca sie na desce rozdzielczej. Srednica ok 5-6cm. FIAT PANDA kupie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Kupie skrzynie biegow 5 speed

oferty na pw

Napisano

Sprzedam Fiata Pande 2003 rok kolor błękit metalik. Przebieg 56 tys, elektryczne szyby, centralny zamek z pilota, autoalarm, klimatyzacja, wspomaganie City 2 poduszki powietrzne, ABS, wiecej info na priv mail badz gg.

Cena 16500zl

s6002544.jpg

• 2 tygodnie później...
Napisano

Nowe, pasują do:

FIAT Bravo 1.4

FIAT Idea 1.2

FIAT Idea 1.4

FIAT Punto 1.4

FIAT Stilo 1.2

FIAT Stilo 1.4

LANCIA Musa 1.4

LANCIA Ypsilon 1.2

LANCIA Ypsilon 1.4

FIAT Grande Punto 1.4

FIAT Panda 1.4

FIAT 500 1.4

FIAT Stilo Van 1.4

Zastępuje: Fiat 46777288

cena: 40 zł/szt.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam.

Mam do sprzedanie komplet felg aluminiowych:

Producent: Alessio

Model: Monte Carlo

Rozstaw śrub: 4x98

Rozmiar: 5,5x13

ET: 38

Dodatkowo dorzucam śruby do felg, pierścienie centrujące oraz dekielki.

Felgi kupione 5 lat temu jeździły tylko w lecie, śniegu nie widziały wink.gif Stan oceniam na dobry. Wiadomo widać ślady uzytkowania.

Felgi proste, nigdy nie naprawiane ani prostowane. Jedna z felg ma widocznie lekkie obtarcie, ale nie wpływa to na użytkowanie. Dodatkowo daję do tego 4 opony continental.

Opony w rozmiarze 155/80 opony raczej do upalania chyba ze ktos mało jeździ i tylko w niedziele to sezon jeszcze przejeździ.

Cena jaka mnie interesuje to 500zł.

Felgi pasują do Fiata Pandy, lecz z przodu trzeba dać małe i płaskie ciężarki do wyważania bo odległość felgi od zacisku wynosi jakieś 4-5mm. Ale magicy z wulkanizacji bez problemu maja takie ciężarki.

Moge w ciągu miesiąca dowieźć felgi do takich miast jak:

Lublin, Zamość, Rzeszów, Sanok,Tarnów, Kraków, Kielce, Nowy Sącz, Tychy, Wrocław, Głogów, Jelenia Góra.

Wolałbym sie umówić na osobiste odbieranie niż wysyłki.

Zainteresowanych zapraszam na priv ewentualnie maila podanego w profilu.

Wklejam zdjęcia jak felgi wyglądały na moim wozidle.

283489555-phoca_thumb_l_FelgiAlessio___.jpg283489555-phoca_thumb_l_Zprofilu.jpg

post-44966-14352506810319_thumb.jpg

Napisano

kupie j.w. szary...jak ktoś ma w dobrej cenie, najlepiej odbiór na terenie warszawy, chociaż przesyłka też w grę wchodzi

Napisano

Jak w temacie

Uszkodzona Gumka Zaznaczona na Foto

Cena 30 zl

info priv

pozdro

Napisano

Witam mam do sprzedania rezerwe z fiata pandy Felga stalowa opona orginalna rozmiar 155/80 Caly sprzet nigdy niebyl zakladany na auto poniewaz byl gaz i jezdzilem z doktorem

Cena jaka mnie interesuje to jakies hm 50 zl do tego przesylka chyba ze ktos odbierze osobiscie

Napisano

Witam mam do sprzedania dobre lusterka manuale cale kompletne z zaslepka wewnetrzna Za calosc chciialbym jakies 60 zl + przesylka Mysle ze to dobra cena jedno takie kosztuje 60 a ja daje komplet

• 2 tygodnie później...
Napisano

Mam do sprzedania złącze kompletne do oświetlenia Fiat Panda

Cena 45zł+przesyłka

283250009-zlaczepanda.jpg

Napisano

Linka do alledrogo, tradycyjnie dla AK wysyłka gratis(o czym informuję w aukcji, dotyczy 4 cewek czyli kompletu).

Cena 100zł/sztukę, 400zł/komplet.

Pozdrawiam BAS

Napisano

Sprzedam gumowe przelotki do przednich drzwi cena za komplet (2 szt) to 30 zł+przesyłka

Napisano

Kupię wykładzinę podłogi w dobrym stanie w przystępnej cenie, do Pandy osobowej z 2003r. Jeśli komuś zalega w garażu to zapraszam na priv.

Pozdr

Napisano

Witam, sprzedam dwa fotele do Pandy, tapicerka standard niebieska w bąbelki. Fotel kierowcy z regulacją wysokości, fotel pasażera ze schowkiem pod siedziskiem oraz kieszenią z tyłu fotela. Oba fotele z materiałowymi zagłówkami.

Cena 350zł za komplet. Kontakt [email protected], 602722032.

W załączeniu jest fotka !!!

post-114606-14352507458083_thumb.jpg

Napisano

Sprzedam gumowe przelotki do drzwi przednich. Cena 20 zl + przesylka. Chetnie tez moge zamienic sie z kims kto ma przelotki na drzwi tylnie.

Napisano

opony 155/80r13 +felgi stalowe oryginalne(et 35) 4szt cena 500zł, bardzo mało używane,oraz kołpaki 13'' fiat 4szt stan b.dobry cena 100zł. możliwa wysyłka tel. 796958991

Napisano

Oferuję wajchę przełącznika zespolonego z funkcją TRIP

100% sprawna, wyciągnięta z przełącznika (zależało mi na obudowie)

Cena: 40zł

• 3 tygodnie później...
Napisano

Z żalem sprzedaję swoją Pandę Dynamic Plus z XII 2003 roku:

- przebieg 69.000 km

- nowe amortyzatory

- komplet opon zimowych

Z Pandomaniakami z kącika mogę podyskutować o cenie. Teraz auto wystawione za 14.000 PLN.

Napisano

Ponieważ sprzedaję swoją Pandę II to mam również do sprzedania komplet kół stalowych z zimówkami GOOD YEAR Ultra Grip 155/80 R13 .

Koła wystawione na Allegro od 700 PLN (Kup Teraz 900 PLN).

We Wrocławiu możliwy odbiór osobisty.

http://www.allegro.pl/item1053189524_kola_zimowe_fiat_panda_ii_155_80_r13_7mm_4szt.html '>klik

Napisano

Bardzo mało używane Kormoran Snow Pro 155/80r13 z felgami 5x 13 et 35-całość wyważona .Możliwa wysyłka lub odbiór na dolnym śląsku .Cena 500zł/4szt tel.796958991 zdjęcie w załączniku.

post-143646-14352508005395_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...
Napisano

Sprzedam lustereczko fotochromatyczne szczegóły tutaj .

Kompletne z osłonami w stanie idealnym

Cena 250,00 + przesyłka kurier 20,00pln lub odbiór osobisty

Napisano

Kupię pilnie skrzynie biegów do Pandy 1.1, nasza firmowa Pandzia po 174000 powiedziała pa pa.

Poszukuję dobrej skrzyni z najniższym realnym przebiegiem , a nie złoma. Poważne oferty proszę na PW lub 604 315 610.

Napisano
  • Autor

jak w temacie przednie ramiona wycieraczek lewe i prawe. Oryginał miały lekkie odpryski lakieru jednakże wyczyszczone polakierowane - jednym słowem wygląd jak nowe - cena - powiedzmy 65 pln za komplet plus wysyłka

jak ktoś zainteresowany to zrobię foto waytogo.gif

Napisano

Nadszedł czas rozstania z Pandą, a było bardzo przyjemnie.

Zainteresowane osoby zapraszam do ogłoszenia:

KLIK

Panda MultiJet (diesel), 2005 rok, 110 000 km przebiegu, cena 15 900 do negocjacji.

Pierwszy właściciel, bezwypadkowa, zadbana ...

Zapraszam

Napisano

Jak w temacie.

Warunek konieczny - klimatyzacja.

Warunek mile widziany - blisko Katowic, wspomaganie, regulacja wysokości fotela/kierownicy, dzielona tylna kanapa & silnik 1.2 noPb only.

Wiadomo im więcej extrasów tym lepiej.

...i byłoby miło gdyby samochód krył mniej zagadek/niespodzianek niż katastrofa prezydenckiego tu-154 ;P

kontakt: priv

Napisano

Czas się rozstać z pandą tak, więc sprzedam żółte pędzidełko rok pr. 2003 kupiona w 2004 wersja podstawowa /actual/ przelatane 87,5kkm cena 12 000 więcej info priv/gg

Napisano

Sprzedam oryginalne dekielki średnica ok. 50mm z tyłu ok.40mm

cena 25zł za komplet

1048133590.th.jpg

Napisano

kupię Pandę do 15kpln

musi mieć:

- wspomaganie kierownicy

- dwie poduszki

- elektryczne szyby

- centralny/autoalarm

- zadbana, bezwypadkowa

- musi być z PEWNYCH rąk, żebym potem sprzedającego z siekierą nie szukał zlosnik.gif

oferty zawierające foto zewnątrz/wewnątrz oraz dokładnym opisem wyposażenia i historii auta poproszę na mail: [email protected]

• 2 tygodnie później...
Napisano

Kupiłem bo myślałem, że wkładka będzie pasować do mojego korka wlewu paliwa w stilo.

Alledrogo.

Pozdrawiam BAS

Napisano

Wszystko zostało przystosowane do Pandy z centralnym zamkiem działającym za pomocą kluczyka (jak najbardziej można zamontować w innych samochodach). Pierwotnie komplet miał być zamontowany w Pandzie kolegi, lecz ten się rozmyślił. Stan - NOWY. Prócz sterownika zawiera już przygotowane wiązki przewodów pod Pandę, wszystko umieszczone w peszlach i zaizolowane taśmą parcianą aby nie skrzypiało. Wystarczy przeciągnąć i podłączyć. Dodatkowo w komplecie zawiera elementy do podłączenia zasilania pod akumulator. Jeden z pilotów nie posiada grota (przygotowanie do zmiany na grot ze standardowego kluczyka z Pandy), standardowo był zamontowany innego typu, więc i tak by był do wymiany. Pytania proszę wysyłać na [email protected] lub priw. Mogę dać namiary na poradniki do instalacji centralnego i modernizacji grotu ze standardowego kluczyka. Oczywiście ze swojej strony postaram się odpowiedzieć na pytania dotyczące instalacji. Cena 130zł + koszty wysyłki.

Zestaw:

-Sterownik (Made in Poland)

-2x Pilot scyzoryk

-Instrukcja

-Pudełko

-Silniczek do zamontowania w drzwiach kierowcy

-Wiązka kabli

-Kabel do akumulatora (ok 1.8m)

-2x konektor oczkowy

-Obudowa bezpiecznika

-Bezpiecznik 15A

-Taśma parciana

-Termokurczki

zdjcie0187g.jpg

Jeśli ktoś wyrazi taką chęć, to zamontuje konektory i obudowę na kablu który zostanie podłączony pod akumulator.

Napisano

szukam pandy 1.1 z lpg. Mile widziana klima, jak najtansza ma byc, moze byc pare rzeczy do zrobienia typu sprzeglo itp ale chodzi o niska cene zakupu, kontakt priv

Napisano

w stanie bdb. zarówno technicznym jak i wizualnym, raczej wersje z bogatszym wyposażeniem, ale rozważę każdą propozycję:). Cena 13000 +/- 2tyś

• 2 tygodnie później...
Napisano

kupie zaślepki na tweetery do pandy. kolor jasno szary. pilne.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam Mam do sprzedania uchwyty do belek bagażnikowych firmy Silver Line.Na moim misiu przejechały wiele podróży i spisywały się bez zarzutu.Do nich stosowałem belki też firmy silver Line tak że nie wiem czy pasują do innych.Cena 110 pln plus koszt wysyłki

post-51279-1435250897781_thumb.jpg

Napisano

Witam, kupię plastik progowy przedni lewy - ten pod którym lecą wiązki kabli z oświetlenia z tyłu i od głośników. GG: 5348882 tel: 793006079

Napisano

Mam do sprzedania złącze kompletne do oświetlenia Fiat Panda

Cena 45zł+przesyłka

284013659-autokon.jpg

post-31934-1435250911287_thumb.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.