Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CEZETa

Featured Replies

Napisano

Witajcie.

Przeglądełem własnie Allegro i trafilem na taką Cezetę

KLIK KLIK

W życiu nie przypuszczałbym, że można kupić jakikolwiek pojazd, zrobić nim 20 km i postawić w pokoju icon_eek.gif

Cenę IMHO osiągnęła już słuszną a ciekawe za ile pójdzie hmm.gif

A jeszcze niedawno takie sprzety stały w GSach zlosnik.gifhehe.gif

Napisano

> Witajcie.

> Przeglądełem własnie Allegro i trafilem na taką Cezetę

> KLIK KLIK

> W życiu nie przypuszczałbym, że można kupić jakikolwiek pojazd,

> zrobić nim 20 km i postawić w pokoju

> Cenę IMHO osiągnęła już słuszną a ciekawe za ile pójdzie

> A jeszcze niedawno takie sprzety stały w GSach

jakis czas temu byla NOWA wsk...cena tez byla cos kolo tej cz, ale chyba sie nie sprzedala. Jak odszukam linke - to wkleje. tez mnie zastanawia, ze ludzie maja takie cacka serduszka.gif

Napisano

> jakis czas temu byla NOWA wsk...cena tez byla cos kolo tej cz, ale

> chyba sie nie sprzedala. Jak odszukam linke - to wkleje. tez

> mnie zastanawia, ze ludzie maja takie cacka

Widocznie coś z nią nie tak, skoro przez ponad 20 lat nikt jej nie rejestrował. wink.gif

Napisano

a jak ja zaluje ze ojciec swoja sprzedal, identyczna byla, perelka a posza za 300zl jakies 10 lat temu, bo sie faderowi znudzilo jezdzenie motocyklem.... sick.gif

Napisano

W zeszłym roku kupiłem taka cezetke z przebiegiem 3000 km od mojego kolegi ktory kupil ja z porzebiegiem 700 km./ też było cacuszko ale sie juz sprzedało smile.gif

aaa... tylko moja była 350 smile.gif

Napisano

u mojego kuzna na wsi w garazu stio prawie nie jezdzona... od nowosci miala problem z elektrya..... jak ktos zainteresowany to moge dac namiar

Napisano

> Widocznie coś z nią nie tak, skoro przez ponad 20 lat nikt jej nie

> rejestrował.

Przeca napisane w opisie że w "pokoju stała" - wiadomo, mali chłopcy kupują mniejsze modele a więksi w skali 1:1 ... grinser006.gif

Napisano

> http://moto.allegro.pl/item407330267_mz_etz_150_fabrycznie_nowa_zarejestrowana_rarytas.html

> w tym samym stylu... ale cena powala

Nawet gdyby to wszystko co jest w opisie bylo prawdą (w co baaaardzo wątpie) to za tą kasę na pewno lepszym wyborem będzie kupno używanego TW-125 lub innego podobnego japonczyka!

Napisano

> Nawet gdyby to wszystko co jest w opisie bylo prawdą (w co baaaardzo

> wątpie) to za tą kasę na pewno lepszym wyborem będzie kupno

> używanego TW-125 lub innego podobnego japonczyka!

Ale takiego moto nie kupuje się z rozsądnych pobudek smile.gif to raczej ma być zabawka do podziwiania, a nie jeżdżenia na codzień.

Napisano

> Ale takiego moto nie kupuje się z rozsądnych pobudek to raczej ma

> być zabawka do podziwiania, a nie jeżdżenia na codzień.

Możliwe, jednak jak dla mnie nie jest to motocykl warty aż takiego uwielbienia, jest po prostu sprzętem użytkowym.

Napisano
  • Autor

> w tym samym stylu... ale cena powala

Rzeczywiście cena trochę z kosmosu. icon_eek.gif

Tuż po tym jak znalazłem tą CZ, wspominałem o tym kuzynowi a on opowiedział mi o ETZ 150 też nówce, którą kupił handlarz za 3500 zł a teraz chce sprzedać za 5 kzł. Tamta była w okolicach Oleśnicy Śl. więc to chyba nie ta sama co w linku

Napisano

Pewnie tym co kupują zadbane syreny i warszawy po 10tys też powiesz że lepszym wyborem byłby golfik w dizlu z reichu pad.gif

Napisano

A zwróciliście uwagę ,ze zarówno Cezetkę jak i Mz wylicytował jeden i ten sam allegrowicz. NIe dziwnę troszkę? No chyba , ze kollekcjoner...

PS. Sądząc po innych aukcjach ... niewątpliwie kolekcjoner

Napisano

> Pewnie tym co kupują zadbane syreny i warszawy po 10tys też powiesz

> że lepszym wyborem byłby golfik w dizlu z reichu

Co ty chłopie mieszasz różne sprawy!

Nie porównuj MZ 150 z 87r, których sporo jeszcze jeździ po drogach, do Syreny czy warszawy z lat 60-70, będących już unikatami!

Akurat do tamtych pojazdów mam ogromny sentyment i dużo o nich wiem, natomiast ta MZ nie jest jak dla mnie niczym specjalnym.

Może dla małolata, który nie pamięta jak kiedyś chłopi na niej kanki wozili jest to jakiś przedmiot uwielbienia hehe.gif

Jeździ po naszych drogach wiele starszych motocykli, na prawdę godnych uwagi i puki co to nikt nad nimi orgazmu nie doznaje hehe.gif

Ktoś kto ma kasę i co najwazniejsze miejsce aby kolekcjionować takie sprzęty, może kiedyś na tym nieźle zarobi ale jeszcze nie teraz!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.