Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jakieś dylematy

Featured Replies

Napisano

za samo stwierdzenie "a Fiat to Fiat" powinien czerwona.gif mieć tutaj zeby.GIF

Napisano

> za samo stwierdzenie "a Fiat to Fiat" powinien mieć tutaj

przepraszam bardzo bardzo lubię fiata zlosnik.gif tylko silnik w bmw i te 204 hp dech w piersi zapiera i zamęt sieje zlosnik.gif

byłem w salonie toyoty, corolla z silnikiem 2.0 D4D 126 PS wersja premium kosztuje 73 tyś hehe.gifok.gif

Napisano

> przepraszam bardzo bardzo lubię fiata tylko silnik w bmw i te 204

> hp dech w piersi zapiera i zamęt sieje

ale nie lubię tego stwierdzenia zeby.GIF działa na mnie jak płachta na byka zeby.GIF

a i spokojnie w bravo pewnie też 200 się trafi za jakiś czas smile.gif

> byłem w salonie toyoty, corolla z silnikiem 2.0 D4D 126 PS wersja

> premium kosztuje 73 tyś

heh a jeździłeś tym ? ja posłuchałem pare opinii o aurisie aż musze sie przejechać tym czy tak fatalnie faktycznie jest zeby.GIF

Napisano

> heh a jeździłeś tym ? ja posłuchałem pare opinii o aurisie aż musze

> sie przejechać tym czy tak fatalnie faktycznie jest

Siorka ma Aurisa 1,4 sciana.gif Mój Sej lepiej jeździ waytogo.gif

Napisano

> Siorka ma Aurisa 1,4 Mój Sej lepiej jeździ

akurat słyszałem o 1.6 ... ponoć do kosiarki się najwyżej nadaje 270751858-jezyk.gif i skrzynia ponoć masakrycznie chodzi faktycznie tak jest ?

Napisano

> za samo stwierdzenie "a Fiat to Fiat" powinien mieć tutaj

stwierdzenie "a Fiat to Fiat" może też mieć wydźwięk pozytywny (jak dla mnie tak właśnie jest) zakrecony.gif

Napisano

> stwierdzenie "a Fiat to Fiat" może też mieć wydźwięk pozytywny (jak

> dla mnie tak właśnie jest)

zapewne tam o takowy nie chodzilo 270751858-jezyk.gif

Napisano

> stwierdzenie "a Fiat to Fiat" może też mieć wydźwięk pozytywny (jak

> dla mnie tak właśnie jest)

Fiat to jest tylko Fiat drodzy koledzy i nie zmieni tego faktu bardzo udane Bravo.Marka ma słabe notowania ,dużą utratę wartości a Polska VAGiem stoi.Za pięć lat napweno nie uda mi się tak łatwo i w miarę drogo sprzedać tego auta jak mojego poprzedniego Golfa.Nie wytłumaczysz tego wsiokowi że Bravo jest cacy, bo on i tak będzie wolał 3lata starszą Octavie1 w benzynie 1.6, bo to jest dla niego klon Passata( wielu ludzi tak myśli mlot.gif)

Napisano

> Fiat to jest tylko Fiat drodzy koledzy i nie zmieni tego faktu

> bardzo udane Bravo.Marka ma słabe notowania ,dużą utratę

> wartości a Polska VAGiem stoi.Za pięć lat napweno nie uda mi

> się tak łatwo i w miarę drogo sprzedać tego auta jak mojego

> poprzedniego Golfa.Nie wytłumaczysz tego wsiokowi że Bravo jest

> cacy, bo on i tak będzie wolał 3lata starszą Octavie1 w benzynie

> 1.6, bo to jest dla niego klon Passata( wielu ludzi tak myśli )

Mogę się pod tym tylko podpisać...

Napisano

tym lepiej dla tych co beda chcieli kupic uzywane bravo grinser006.gifzawsze sie da cos wychaczyc mlodego za nie duza kase yay.gifzlosnik2.gif

Napisano

> tym lepiej dla tych co beda chcieli kupic uzywane bravo zawsze sie

> da cos wychaczyc mlodego za nie duza kase

dokładnie, dla mnie np. nie ma znaczenia jak 80% społeczeństwa postrzega jakąś markę czy co się komuś wydaje, tylko liczą się fakty.

Tak jest np. w przypadku Daewoo. Wszyscy zakochani w cudownych niemieckich i japońskich wynalazkach, którzy nigdy nie jeździli żadnym DU, orzekli że jest to badziew, dzięki czemu jak ktoś potrzebuje np. taniego, bezawaryjnego, całkiem dobrze jeżdżącego auta, może sobie kupić kilkuletniego Lanosa czy Nubirę w cenie 5 lat starszego zaszpachlowanego Golfa. A inni niech sobie "postrzegają" marki i wiedzę swoje.

Napisano

> Fiat to jest tylko Fiat drodzy koledzy i nie zmieni tego faktu

> bardzo udane Bravo.Marka ma słabe notowania ,dużą utratę

> wartości a Polska VAGiem stoi.Za pięć lat napweno nie uda mi

> się tak łatwo i w miarę drogo sprzedać tego auta jak mojego

a czy ktoś wznosi zachwyty nad marka? biglaugh.gif ale może za parę lat ludzie zaczną myśleć inaczej ...

zastanowiły mnie wyniki sprzedaży ... bravo najwięcej schodzi dynamiców natomiast golfy ... wersji podstawowych ... z najslabszymi silnikami ... mocniejsza wersja sprzedaje się srednio raz na 2 meichy ...

Napisano

> golfy ... wersji podstawowych ... z

> najslabszymi silnikami ... mocniejsza wersja sprzedaje się

> srednio raz na 2 meichy ...

bo tam nie liczy sie silnik.. nie musisz miec w golfie mocnego silnika zlosnik.gif tam znaczek vw napedza dodatkowo auto i dodaje mocy rotfl.gif

Napisano

siła marki jest wielka... o daewoo najwiecej wiedza Ci co nie jezdzili, a sami tłuką sie >10letnimi wozidłami od helmuta... Podobnie jak z mitem niezwodnej toyoty czy awaryjnych citroenów. Tak było 10, 15 lat temu. Czasy sie zmienily.

Napisano

> siła marki jest wielka... o daewoo najwiecej wiedza Ci co nie

> jezdzili, a sami tłuką sie >10letnimi wozidłami od helmuta...

> Podobnie jak z mitem niezwodnej toyoty czy awaryjnych citroenów.

> Tak było 10, 15 lat temu. Czasy sie zmienily.

w pełni się zgadzam smile.gif o fiacie też sporo opinii jest osób co fiata to o numerze 125 lub 126 widzieli smile.gif

Napisano

> tym lepiej dla tych co beda chcieli kupic uzywane bravo zawsze sie

> da cos wychaczyc mlodego za nie duza kase

dokładnie , kto inteligentny wybierze młodszego włocha (tak samo jest z francuzami), a reszta frajerów niech płaci za znaczki vag-a

Napisano

> to stary zadymiarz kuncikowy takze lajt

devil.gif siejesz zamęt a potem zacierając rączki patrząc jak się ciśnienie co poniektórym podnosi devil.gif

Napisano

> heh a jeździłeś tym ? ja posłuchałem pare opinii o aurisie aż musze

> sie przejechać tym czy tak fatalnie faktycznie jest

problem sie sam rozwiązał, wczoraj wracałem po meczu pub2.gif razem z serce.gif i akurat na parkingu stała corolla nowa. Niestety serce.gif się nie spodobała ponieważ jak to ona określiła " trochę do kia podobna ".

Trochę dziwne porównanie sobie pomysałem, ale grunt, że sie nie podoba wiec problem zgłowy. Czyli jak nowy to tylko Bravo ok.gif

Napisano

zeby.GIF "się rozwiązał" rotfl.gif

serce.gif za Ciebie zadecydowała , pantoflarzu zeby.GIF

Napisano

> "się rozwiązał"

> za Ciebie zadecydowała , pantoflarzu

jak to taki pewien staraszy doświadczony gość mi powiedział :

" kobieta w związku na głowę, natomiast mężczyzna ma szyję, którą w kierunku który chce kręci głową "

zlosnik.gifok.gif

Napisano

> siejesz zamęt a potem zacierając rączki patrząc jak się ciśnienie

> co poniektórym podnosi

oj Marcin Marcin nie przyprawiaj komuś łatek mając taką przeszłość kuncikową jak Ty ok.gif

Napisano

> a czy ktoś wznosi zachwyty nad marka? ale może za parę lat ludzie

> zaczną myśleć inaczej ...

Nie zdziwiłbym się po tak udanych trzech modelach (500, Grande Punto, Bravo) że notowania Fiata pójdą w góre ok.gif

Choć ciężko będzie wykorzenić stereotyp " Fiat to Fiat" sciana.gif

Napisano

> Nie zdziwiłbym się po tak udanych trzech modelach (500, Grande Punto,

> Bravo) że notowania Fiata pójdą w góre

> Choć ciężko będzie wykorzenić stereotyp " Fiat to Fiat"

Pracuje w branzy fotograficznej i gdy przychodzi do mnie klient i mowi, ze woli Nikona bo "Nikon to Nikon" nawet juz nie reaguje.. tak samo jak "Canon to Canon" i "Sony to Sony". Najwiekszy debil potrafi powiedziec "bo TO to TO" ... gorzej jesli przyjdzie wymienic z nim argumenty, wtedy zaczyna sie jakanie i dukanie... a konczy sie na tym, ze to "kolega kolegi powiedzial..." hehe.gif

Panowie, niech was nie rusza gadanie innych ze "Fiat to Fiat", bo w sumie maja racje - Fiat to Fiat .. przeciez nie Ford :-P To wy macie Bravo i wiecie jak sie go uzytkuje, a to ze komus sie wydaje ze popelniliscie blad przy zakupie to jego sprawa... ja mam w tzw. dupie opinie innych na temat moich wyborow i wam tez to radze zlosnik.gif Bo dzielic opiniami sie mozna, byle byly by one poparte doswiadczeniem i faktami, a nie zabobonami.. i nie chodzi tylko o Fiata wink.gif

Napisano

> Pracuje w branzy fotograficznej i gdy przychodzi do mnie klient i

No tak skądś kojarzyłem tego Twojego nicka. A Ty się czasem na CF nie udzielasz?

A tak wracając do tematu to wielu moich znajomych nie może się nadziwić gdy chwalę Bravo, a krytykuję beemkę, to tak mocno wbrew stereotypom, że nie do pomyślenia. Faktem jest że z tą beemką największe kuku sam sobie zrobiłem wybierając diesla, ale to nie tylko o silnik chodzi. Fiat jest o klasę lepiej i dokładniej wykończony w środku. Ma o wiele więcej miejsca w środku, szczególnie na tylnej kanapie, ba nawet potrafi beemkę przewyższyć w zakresie niektórych bajerów, bo np. taki Hill Holder w jedynce jest dostępny tylko z 3 litrowym benzyniakiem. Generalnie w zakresie użytkowym Fiat jest o wiele lepiej pomyślany. I tu chodzi o drobiazgi, które się na całość składają np. w beemce uchwyty na napoje są podgrzewane przez skrzynię biegów, a we Fiacie mamy chłodzony schowek w podłokietniku. Blue&Me to klasa sama dla siebie i tak mógłbym sporo wymieniać. W sumie jednak po przyzwyczajeniu się do trzeszczących plastików, buczącego i rezonującego silnika, ciasnoty i tej słabej ergonomii ostatecznie wybrałbym jednak beemkę bo prowadzenie się tego auta jest fantastyczne i radość z jazdy mimo słabszego silnika większa, szczególnie jak jest mokro.

Jednak Fiat jak już wcześniej pisałem na prawdę nie ma się czego wstydzić. Pod względem trakcji też wcale nie wypada gorzej niż średnia w klasie - akurat ja mam po prostu nieco inny punkt odniesienia.

Napisano

> dokładnie , kto inteligentny wybierze młodszego włocha (tak samo jest

> z francuzami), a reszta frajerów niech płaci za znaczki vag-a

A ja yay.gif pozbyłem się wypasionego "francuza"

Napisano

> A ja pozbyłem się wypasionego "francuza"

Zamienił stryjek siekierką na kijek! rotfl.gifhahaha.gifhahaha.gifhahaha.gif

Napisano

> Zamienił stryjek siekierką na kijek!

Lepsze niż 270747800-sex.gif VW+Śkoda

Wiadomo (Koń+Osioł) to co wychodzi

Napisano

> Lepsze niż VW+Śkoda

> Wiadomo (Koń+Osioł) to co wychodzi

Moja dobra rada ,uważaj z takimi radykalnymi opiniami na AK cfaniaczek.gifno.gif

Napisano

> Moja dobra rada ,uważaj z takimi radykalnymi opiniami na AK

tym bardziej ze ludziska na tym kunciku maja też VW i Skody ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.