Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

temperatura silnika 1.9 jtd

Featured Replies

Napisano

Witam, podłączę się do tematu bo mam ten sam problem już od zeszłego roku - idzie zima i zaczyna znów powracać frown.gif Po przeczytaniu opini o wyraźnej poprawie po wymianie zdecydowałem się ale cena jaką usłyszałem za termostat do mojej wersji to 395 zł spineyes.gif - nie ma podobno zamienników... Większość kolegów wymieniała w JTD 115 - czy może przypadkiem nie jest taki sam jak w MJ???

Z góry dzieki za odp.

Pozdrawiam

Napisano

> Witam, podłączę się do tematu bo mam ten sam problem

........sprawdź w e-Perze.............. po numerze części........chyba tak będzie najprościej cool.gif

• 1 miesiąc później...
Napisano

szybkie pytanko

Czy przed wymiana trzeba spuscic caly plyn chlodniczy i gdzie jest kranik? Kiedys czytalem ze przy spuszczaniu trzeba to robic na cieplym silniku kiedy termostat jest otwarty bo inaczej wszystko nie zleci a chcialem przy okazji wymienic rowniez plyn.

Napisano

> szybkie pytanko

> Czy przed wymiana trzeba spuscic caly plyn chlodniczy i gdzie jest

> kranik? Kiedys czytalem ze przy spuszczaniu trzeba to robic na

> cieplym silniku kiedy termostat jest otwarty bo inaczej wszystko

> nie zleci a chcialem przy okazji wymienic rowniez plyn.

Niema kranika... do spuszczenia wszystkiego płynu należy odkręcić dolną opaskę na chłodnicy

Ale nie musisz spuszczać wszystkiego - wystarczy że spuściśz tyle ile jest w zbiorniczku

• 1 rok później...
Napisano

> Niema kranika... do spuszczenia wszystkiego płynu należy odkręcić dolną opaskę na chłodnicy

> Ale nie musisz spuszczać wszystkiego - wystarczy że spuściśz tyle ile jest w zbiorniczku

A co z ewentualnym odpowietrzaniem? Czy jest to konieczne, czy może układ sam się odpowietrzy?

I drugie pytanko, czy bez odkręcania pompy podciśnieniowej da się to łatwo wykręcić?

Napisano

> A co z ewentualnym odpowietrzaniem? Czy jest to konieczne, czy może układ sam się odpowietrzy?

> I drugie pytanko, czy bez odkręcania pompy podciśnieniowej da się to łatwo wykręcić?

Odpowietrzyć naj najbardziej trzeba - bez zdejmowania pompy ja robiłem ale nie określił bym aby to było bezproblemowo .... hehe.gif

Napisano

Ja tam nic nie odpowietrzałem jak mi spierdzielił cały płyn chłodniczy po urwaniu rury w Webasto. Naprawili, zalali i działa jak ta lala.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.