Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kierownica

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> tak

I jakie wnioski? Bo w sumie nie wiem co tam było ciekawego zlosnik.gif

Napisano

> I jakie wnioski? Bo w sumie nie wiem co tam było ciekawego

takie ze na 2 poprzednich fotach wygladala ladniej grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> takie ze na 2 poprzednich fotach wygladala ladniej

Jak jadę to widzę tylko przód i górę kierownicy więc mi to nie przeszkadza zlosnik.gif

Napisano

> Jak jadę to widzę tylko przód i górę kierownicy więc mi to nie

> przeszkadza

A jakie odczucia , dużo grubsza się wydaje w dłoniach po takim obszyciu od takiej plastikowej ??

Napisano
  • Autor

> A jakie odczucia , dużo grubsza się wydaje w dłoniach po takim

> obszyciu od takiej plastikowej ??

Trochę jest grubsza,porównywalna z grubością kierownicy w PII nie obszytą skórą.

Napisano

> w Stilo nie było to takie oczywiste.

a własnie ze bułka z masłem do zrobienia... zlosnik.gif

Napisano

No bardzo elegancko waytogo.gif

Swoją drogą, to nawet nie mam pojęcia, jak wygląda moja kiera z tyłu i po bokach...

Napisano

Czyli rozumiem, że kolega jest zadowolony z roboty pana Jacka?

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> Czyli rozumiem, że kolega jest zadowolony z roboty pana Jacka?

> Pozdrawiam

ok.gif

• 1 rok później...
Napisano

Odkopuję temat zlosnik.gif

Napaliłem się na zakup i montaż kierownicy ze sterowaniem radiem (fabrycznie nie mam sterowania). Z tego co wyczytałem do tej pory, jest to teoretycznie niemożliwe, ale od ostatniej dyskusji na ten temat minęło już trochę czasu i może są jakieś nowe fakty. Udało się komuś z Was podpiąć kierę ze sterowaniem? A może ktoś z Was słyszał o przypadku że komuś się udało? Mam wersję Dynamic z pakietem Sport + światła przeciwmgielne, prod. 09/2007, radio z MP3.

Ktoś coś wie? grinser006.gif

Napisano

idz szukac tematu na stilo, chyba Lisek zmienial fajere na wersje ze sterowaniem, o ile pamietam pierwsza sprawa do zmiany jest tasma kpl airbaga na przelaczniku..

wszystko sie da zrobic, tylko trzeba chciec

Napisano

> tego co wyczytałem do tej pory, jest to teoretycznie niemożliwe,

Nie ma rzeczy niemożliwych wink.gif

Aby wymienić kierownice należy zmienić układ zasilania jej - czyli ślimak / taśma spiralna do tego podłączyć CAN i zasilanie 12 v ..... nie wiem jak to jest w BRAVO ale jak masz elerna to łątwo to zrozumiesz. poduszki nie zmienia się ....

Napisano

> Aby wymienić kierownice należy zmienić układ zasilania jej - czyli ślimak / taśma spiralna do tego

> podłączyć CAN i zasilanie 12 v .....

czyli obrazowo dla Dyrmana, trzeba zaczac od zmiany:

283645554-slim.JPG

post-52188-14352507546031_thumb.jpg

Napisano

> Czy wymieniając zwykłą kierownicę ma multifunkcyjną da się bez większych problemów podłączyć

> sterowanie radiem?

http://allegro.pl/item995811946_fiat_bravo_przelaczniki_tasma_2007_rok.html

tu jest jakas aukcja niby z przełącznikiem zespolonym pod kierownice mulitfunkcyjną...

Napisano

Pany, jestem po zamianie przełącznika zespolonego i kierownicy na sterowanie z radiem. Przełącznik zespolony mam od full opcji łącznie z czujnikiem deszczu i blue & me. Kierownica z 6 przyciskami kupiona na allegro. Po przełożeniu wszystkich części sterowanie radiem z kierownicy DZIAŁA . Świadczy to o tym, że należy wymienić przełącznik zespolony na taki jak jest na kilku zdjęciach wcześniej oraz kierownicę na wielofunkcyjną.

Jeśli ktoś jest zainteresowany przekładką i ma klamoty zapraszam, za niewielką opłatą smile.gif dokonam przełożenia. Nie robię lipy i robię to bezinwazyjnie dla kierownicy, tzn. NIE ROBIĘ DZIUR, co dla estetów takich jak ja bardzo dużo znaczy...

Dziękuję Optiemu za nadzór merytoryczny i zapewnienie klamotów.

Poniżej zdjęcie zrobione po skończonej pracy.

bravo_audio.jpg

> http://allegro.pl/item995811946_fiat_bravo_przelaczniki_tasma_2007_rok.html

> tu jest jakas aukcja niby z przełącznikiem zespolonym pod kierownice mulitfunkcyjną...

Tak to jest ten przełącznik zespolony do wielofunkcyjnej kierownicy.

> Odkopuję temat

> Napaliłem się na zakup i montaż kierownicy ze sterowaniem radiem (fabrycznie nie mam sterowania). Z

> tego co wyczytałem do tej pory, jest to teoretycznie niemożliwe, ale od ostatniej dyskusji na

> ten temat minęło już trochę czasu i może są jakieś nowe fakty. Udało się komuś z Was podpiąć

> kierę ze sterowaniem? A może ktoś z Was słyszał o przypadku że komuś się udało? Mam wersję

> Dynamic z pakietem Sport + światła przeciwmgielne, prod. 09/2007, radio z MP3.

> Ktoś coś wie?

Moja wersja goły Emotion z marca 2007 roku, radio bez MP3, oczywiście już zmienione na MP3, dodany tempomat oraz dziś zmieniona kierownica na tzw. wielofunkcyjną smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.