Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie kręci, na pych pali. Rozrusznik?

Featured Replies

Napisano

Wybrałem się dziś na narty, wszystko w porządku po przyjściu ze stoku chcę odpalić padło, kontrolki się zapalają , a rozrusznika nie słychać oslabiony.gif Myślałem,że przymarzł bo śniegu w cholere w górach ale nie przeszło mu oslabiony.gif na pych bez problemu pali. Ostatnio trochę rozrusznik zgrzytał przy zapalaniu ale mu przeszło i potem było ok ok.gif Mógł zamoknąć? Wymieniać rozrusznik? Co obstawiacie? Pozdrawiam zlosnik.gif Pacjent Agent

Napisano

podmień rozrusznik i zobaczysz czy to jest to, sprawdź jeszcze połączenie może na konektorkach coś nie styka

Napisano

Jak przekrecales kluczyk to gasly kontrolki? Jesli tak akumulator, jesli nie to sprawdzic kabelki na rozruszniku i mase, ewentualnie wyjac i sprobowac na krotko z akumulatora.

Napisano

U mnie bylo podobnie tylko auto stalo w garazu i okazalo sie ze akum byl juz stary i slaby, wymienilem i wszystko juz bylo OK.

Napisano
  • Autor

aku jest dobry smile.gif kontrolki świeciły ok.gif Powiedzcie mi w którym miejscu znajduje się ten rozrusznik bo nigdy nie zwracałem uwagi na to sick.gif To jutro się tym zajmę

Napisano
  • Autor

aha a co do aku, przyjechałem z gór pod dom jakieś 100km i auto dalej nie kręciło.Wiec musi być dobry

Napisano

> Jak przekrecales kluczyk to gasly kontrolki? Jesli tak akumulator

bzdura... jak rozrusznik bedzie dawal zwarcie, to tez kontrolki beda przygasac, a rozrusznik nie kreci...

Napisano
  • Autor

Z tym że koledzy kontrolki nie przygasają oslabiony.gif Panowie to gdzie szukać rozrusznika? Bez kanału da rade go wykręcić? Gdyby to były szczotki czy coś?

Napisano

> Z tym że koledzy kontrolki nie przygasają Panowie to gdzie

> szukać rozrusznika? Bez kanału da rade go wykręcić? Gdyby to

> były szczotki czy coś?

Da rade bez kanału. Rozrusznik jest przy lewym kole jeśli mnie pamięć nie myli.

Napisano

> Da rade bez kanału. Rozrusznik jest przy lewym kole jeśli mnie pamięć

> nie myli.

nie myli Cię pamięć jest przy lewym kole patrząc z miejsca kierowcy. Łatwiej będzie jak się napisze, że znajduje się po stronie kierowcy

Napisano

> Da rade bez kanału. Rozrusznik jest przy lewym kole jeśli mnie pamięć

> nie myli.

co prawda to cc ale szukaj rozrusznika na łączeniu skrzyni i bloku, od tyłu, 2 duze klocki auto w gorze i chyba 3 -4 sruby

Napisano

> nie myli Cię pamięć jest przy lewym kole patrząc z miejsca kierowcy.

> Łatwiej będzie jak się napisze, że znajduje się po stronie

> kierowcy

Pod kolektorem sącym,a z kanałem będzie wygodniej

Napisano
  • Autor

Dzięki Panowie ok.gif Przed chwilą byłem oblukać i ojciec znalazł smile.gif Teraz myślę czy robić to samemu w ciasnym garażu czy pojechać do mechanika i mieć po problemie oslabiony.gif Nie widzi mi się w takiej pogodzie dłubać w zimnie crazy.gif

Napisano

> aha a co do aku, przyjechałem z gór pod dom jakieś 100km i auto dalej

> nie kręciło.Wiec musi być dobry

moze byc wina stacyjki , przewodow - podlacz na krotko

Napisano

U mnie ostatnio padł elektro magnes , wez miernik wypnij wsówkę i sprawdz czy przychodzi Ci po stacyjce .

Napisano

mialem identyko - zmarl mi rozrusznik ok.gif

Napisano

> Dzięki Panowie Przed chwilą byłem oblukać i ojciec znalazł Teraz

> myślę czy robić to samemu w ciasnym garażu czy pojechać do

> mechanika i mieć po problemie Nie widzi mi się w takiej

> pogodzie dłubać w zimnie

Strasznie duzo roboty z tym nie ma, ale troszke sie trzeba pomeczyc. Jak masz garaz to ja bym robil samemu, ale to juz od Ciebie zalezy...

Napisano
  • Autor

Powodem awarii był przełamany przewód przed rozrusznikiem ok.gif Bawił sie tym mechanik bo robił mi przy okazji wahacz, przegub i zbieżność po ostatnim bliskim spotkaniu z krawężnikiem zlosnik.gif Pozdrawiam, dziękuje za pomoc i uwagę 30.GIF

Napisano

odswieze, A wiec teraz moj powiedzial pa pa sciana.gif wogole nie reaguje, po przekreceniu slychac takie sptryk, i nic wiecej, w wakacje go rozbieralem, gdzieś mam wyciek przy laczeniu bloku ze skrzynia mysle ze na wale, gdzie ten simering jest, to cieknie, ale nie o tym. O toz jak go rozebralem w wakacje, by troszke olejem zalany, wlasciewie to na dnie obudowy bylo troche. Szczotki byly ok, tylko ze byly przypalone w jednym miejscu, tak samo to, poczym one jezdza (nie znam fachowego nazewnictwa), bylo delikatnie "spalone" wyczysliem delikatnym papierem i smigalo.

Prosze o sugestie na dniach go wyciagne, ale narazie zastanawiam sie co to mozebyc, kolega melon, juz przy okazji innego tematu poradzic o tujelkach. co jeszcze aby go troche zregenerowac. Pacjent to 704

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.