Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astra G 1,7 CDTI z allegro czy warto jechać ?

Featured Replies

Napisano

> Waszym zdaniem warto jechać i oglądać, po fotkach można coś

> stwierdzić ?

> Podobno malowany zderzak i maska

> http://moto.allegro.pl/item558695247_astraii_1_7cdti_najbogatsza_wersja.html

Hmmm to jakieś 6 km odemnie. Wyposażenie fajne ale jak jest w rzeczywistości to trudno powiedzieć,

Napisano

ja się tam nie znam, ale fotel kierowcy wygląda tragicznie

i raczej nie na 125 000 przebiegu wink.gif

jeśli masz niedaleko, możesz jechać

ja nie jestem zwolennikiem jednoznacznej oceny auta na podstawie kilku fotek

Napisano

> ja się tam nie znam, ale fotel kierowcy wygląda tragicznie

> i raczej nie na 125 000 przebiegu

Właśnie oglądam te fotki i chciałem to napisać, Skóra wygląda na fotelu tragicznie, Mój kuzyn ma astrę w skórze o przebiegu prawie 200000km i skóra wygląda o niebo lepiej.

Napisano
  • Autor

> Hmmm to jakieś 6 km odemnie. Wyposażenie fajne ale jak jest w

> rzeczywistości to trudno powiedzieć,

Najtrudniejszym elementem do oględzin dla mnie jest sinik, miałem już AII 4 lata więc się trochę znam zlosnik.gif

Napisano

Czy w 2003 byl juz CDTI?

Napisano
  • Autor

> Czy w 2003 byl juz CDTI?

były

Napisano

Fajne auto,

Co do silnika to mam taki i jestem zadowolony (przebieg>90kkm)

Abstrahując od tego konkretnego auta to zauważyliście, że 99% sprzedawanych aut w wieku od 4 do 14 lat ma zawsze przebieg pomiędzy 110 a 150kkm?

Pozdrawiam

Napisano

> ja się tam nie znam, ale fotel kierowcy wygląda tragicznie i raczej nie na 125 000 przebiegu

Moim zdaniem jakość zdjęcia jest bardzo słaba i dlatego tak wygląda. W rzeczywistości może być lepiej, ale oczywiście nie musi. Obejrzeć zawsze można. Pozdrawiam

Napisano

> Fajne auto,

> Co do silnika to mam taki i jestem zadowolony (przebieg

> Abstrahując od tego konkretnego auta to zauważyliście, że 99%

> sprzedawanych aut w wieku od 4 do 14 lat ma zawsze przebieg

> pomiędzy 110 a 150kkm?

> Pozdrawiam

to normalne, po prostu ładnie wygląda. natomiast auta z 94-96 maja 185kkm bo tak ladnie wyglada.

kupujac samochód nie mozemy wierzyc w licznik. niestety taka metalnosc ludzi. szczególnie ze elektroniczne liczniki przestawic to zaden problem.

Napisano

Mi osobiscie taki typ skóry sie nie podoba ale to rzecz gustu, I moim zdaniem 26500 za ten rocznik to z 2-3 tys za duzo

Napisano

> ja się tam nie znam, ale fotel kierowcy wygląda tragicznie

jak dla mnie to te zdjęcia są tragicznie przeostrzone co daje taki właśnie efekt, widać to również na dece rozdzielczej, kierownicy itd,

na tych zdjęciach za Boga nie da się nic wypatrzeć,

brat

Napisano

Ja posiadam Astra G 1,7 CDTI w wersji ellegance (najbogatszej). Autko spisuje się całkiem dobrze Na trasie przy ekonomiczniej jeździe można zejść nawet poniżej 5l/100 km

Napisano

Ja dzisiaj zrobiłem prawie 250 km zobaczyć dwie astry z ogłoszeń na gratce. Obie okazały się totalną porażką. Oczywiście przebiegi po 125 tyś a gumy na pedale sprzęgła właściwie nie było. Do tego kierownica przetarta w miejscu klaksona na wylot, połowa elementów plastikowych pourywanych .... DNO!

A najlepszy i tak byl właściciel jednej z nich który przywitał nas w ..gumowcach... hehe.gif

Powiedzcie mi jak się spisują silniki diesa 2.0 DTL z 99roku? Pewnie ciężko znaleść coś z małym przebiegiem - nie?

Napisano

> Powiedzcie mi jak się spisują silniki diesa 2.0 DTL z 99roku? Pewnie

> ciężko znaleść coś z małym przebiegiem - nie?

Bardzo łatwo. 99% diesli nie ma więcej jak 160 tys km, wiec jest w czym wybierac hehe.gif

W samym Płocku masz kilku sprzedających, w Gostyninie kolejna grupka. U nich znajdziesz same igiełki, od I właściciela i niewiele ponad 150 tys km przebiegu hehe.gif

A powaznie to odpusc sobie szukanie auta wg przebiegu, w stan licznika nigdy nie mozna wierzyc, gdyż korekta jest bardzo łatwa, uwierz, że to 1 minuta pracy.

Napisano

> Bardzo łatwo. 99% diesli nie ma więcej jak 160 tys km, wiec jest w

> czym wybierac

> W samym Płocku masz kilku sprzedających, w Gostyninie kolejna grupka.

> U nich znajdziesz same igiełki, od I właściciela i niewiele

> ponad 150 tys km przebiegu

> A powaznie to odpusc sobie szukanie auta wg przebiegu, w stan

> licznika nigdy nie mozna wierzyc, gdyż korekta jest bardzo

> łatwa, uwierz, że to 1 minuta pracy.

nie kieruje się wcale przebiegiem - tym bardziej w dieslu bo jak wiadomo wszyscy handlarze kręcą liczniki. Poprostu nienawidzę łgania w żywe oczy. Jak widzę że auto jest totalnie zjechane w środku a koleś przysięga że ma 120tyś.

Najpierw szukam wg. ceny, potem patrzę lokalizację bo jechać 350 km zimą po samochód i gdy się okaże że jest porażka to szkoda czasu i paliwa.

A tak wogóle to ta astra to dla kolegi a nie dla mnie. Ja w tej chwili śmigam Meganką coupe i nie narzekam ;-)

Napisano

dizelek 2.0 DTL fajna spraw kiedys mialem przyzwoite spalanie i efekt wciskania gazu do deski całkiem ładny zawsze mozna podkrecic z 10-20KM,

al e jesli chodzi komuus na ekonomi to chyba sam bym wybrał 1,7 CDTI lub 1.6, 1.8 i sekwencje włozyc

Napisano

tylne lewe drzwi cos mi nie pasuja, odstaja troszke...

fotel kierowcy... masakra..

sprzedawalem swoja A II po 110 km... wygladala w srodku jak nowka salonowka...

po za tym silnik myty... ja bym sobie odpuscil i poszukal innej

> http://moto.allegro.pl/item558695247_astraii_1_7cdti_najbogatsza_wersja.html

Napisano

prawdę mówiąc szuka czegoś do 18tyś ale tak jak mu powiedzialem dobrego diesla będzie ciężko znaleść za tą cenę..

• 2 miesiące później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.