Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ogrzewana przednia szyba. Kto by chciał odrobiny luksusu?

Featured Replies

Napisano

Kto by chciał mieć taki luksus za 505PLN netto? Ogrzewanie całej powierzchni szyby (przy pomocy siatki z ultra cienkiego drutu wolframowego).

Firma JAAN (Nordlgass) jest w stanie wyprodukować 100 sztuk z cenie ww. Koszt wdrożenia do produkcji 1900PLN (co daje od 19PLN od sztuki). Termin realizacji zamówienia ok. 4-6 tygodni.

Ktoś reflektuje? wink.gif

Napisano

> Firma JAAN (Nordlgass) jest w stanie wyprodukować 100 sztuk z cenie

Termin realizacji zamówienia ok. 4-6 tygodni.

> Ktoś reflektuje?

Może Czesi, bo u nas "hurtowników" jak na lekarstwo zlosnik.gif

Cena nie odstrasza ok.gif

Napisano

jakbym mial malo wydatkow... to mi jeszcze szyba potrzebna podgrzewana...

Z calym szacunkiem patre - ale coz to za pomysl?

Napisano

Jechałem focusem z taką szybą i za dnia jest ok ale w nocy rozprowadza światła we wzorek tychże drucików - nie jechałem jako kierowca więc nie mogę powiedziec że mi przeszkadzało

Napisano

Skusił bym się, w sumie i tak mam przednią szybę do wymiany...

Mnie jakby coś można pisać na 1 (jedną) sztukę smile.gif

Napisano

Jestem chetny! Szyby Nordglass sprawdzily mi sie w innych autach. O podgrzewane tez pytalem - potwierdzili ze moga wykonac ale odeslali do przedstawicieli w moim regionie i tyle (tematu nie kontynuowalem).

Patre - mnie pisz jak nic na taka szybe sztuk 1 smile.gif

Napisano

> Kto by chciał

Mogę się pisać, ale nie wierzę że damy radę zebrać 100 zamówień, a Cestina też dostanie ? cfaniaczek.gif

Napisano

A myślał kto jak toto podłączyc co by deski rozdzielczej nie trzeba bylo całej wyjmowac???

Napisano
  • Autor

> Mogę się pisać, ale nie wierzę że damy radę zebrać 100 zamówień, a

> Cestina też dostanie ?

Też nie wierzę... Odzew jak widać znikomy frown.gif cestina jak najbardziej by dostała zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> A myślał kto jak toto podłączyc co by deski rozdzielczej nie trzeba

> bylo całej wyjmowac???

Przez dwa kable będziesz pruł deskę? W słupku też można podłączyć.

Napisano

> Przez dwa kable będziesz pruł deskę? W słupku też można podłączyć.

Patre - jest szansa ze cos z tego wyjdzie? Minimalna partia to az 100 sztuk? Moze na 50 to i by sie chetnych uzbieralo (tez z bolem) ale sto to raczej nie damy rady frown.gif

Przydalaby sie jeszcze z pasem przeciwslonecznym (robia takie bez problemu w Nordglassie)

Napisano
  • Autor

> Patre - jest szansa ze cos z tego wyjdzie? Minimalna partia to az 100

> sztuk? Moze na 50 to i by sie chetnych uzbieralo (tez z bolem)

> ale sto to raczej nie damy rady

dziesięciu nie uzbieraliśmy a 50 chcesz? zlosnik.gif

> Przydalaby sie jeszcze z pasem przeciwslonecznym (robia takie bez

> problemu w Nordglassie)

Ten przyciemniany pasek jest do luftu... Doprowadza do furii na skrzyżowaniach, bo nie widać sygnalizatora nad autem...

Napisano

> Jechałem focusem z taką szybą i za dnia jest ok ale w nocy

> rozprowadza światła we wzorek tychże drucików - nie jechałem

> jako kierowca więc nie mogę powiedziec że mi przeszkadzało

Jakiś powypadkowy chyba był rotfl.gif

Napisano

> dziesięciu nie uzbieraliśmy a 50 chcesz?

Oj tam - damy rade. Przeciez jest jeszcze forum BBTP i pewnie kilka innych... zeby.GIF

A moze znajdzie sie ktos chetny zeby zalozyc za 100 szyb? grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifzlosnik2.gif

Napisano

50 sztuk, także byłoby ciężko zagospodarować.

Co innego zadeklarować się, a co innego doprowadzić sprawę do końca... Niestety, taka jest przykra prawda.

Gdy, dałoby radę wykonać około 30 sztuk, to jeszcze by uwierzył w to, że sprawę doprowadzilibyśmy do końca.

icon_rolleyes.gif

Napisano

EDIT: Chodzi mi o to, że można(ktoś mógłby) by zakupić takie szyby i opychać na allegro, ale patrz niżej:

Byłem dzisiaj u mojego dostawcy części i przysłuchiwałem się(brałem udział) rozmowie z jego znajomymi ze sklepu z częściami do Fiata, konkluzja na temat bbm była taka: te samochody już się kończą na rynku i jest dużym wyzwaniem coś sprzedać do bbm, co skutkuje tym, że już się nie ściąga tyle części do nich co wcześniej i za pewien czas zacznie się problem z częściami...

Pozdrawiam BAS

ps. Sam mam MW i nie chcę się tu nikomu narazić, ale obawiam się, że chłopaki mogą mieć rację frown.gif

Napisano
  • Autor

Do uno z 91 nie na problemu z częściami to i do bbm przez następne 10 lat nie będzie...

Napisano

> Do uno z 91 nie na problemu z częściami to i do bbm przez następne 10

> lat nie będzie...

kiedys producent mial obowiazek zapewnienia czesci zamiennych 10 lat od zakonczenia produkcji, od jakiegos czasu takiego obowiazku nie ma co widac po dostepnosci czesci w ASO

Napisano

> co widac po dostepnosci czesci w ASO

U nas w Poznaniu jak nie maja czegos w ASO to mowisz ze chcesz zeby sciagneli z centrali i sciagaja - przerabialem z duperelkami jak potrzebowalem np jekis plastikowe zeslepki czy cos co zgubilem. Tylko trzeba powiedziec samemum bo im sie nie chce proponowac - bo to dla nich robota - w komputer trzeba wklepac i potem paczke odebrac, na magazyn wciagnac - robota dodatkowa

Podejrzewam ze jest tak we wszystkich ASO

Napisano

Czy nie daloby rady zagadac z Czechami w sprawie podgrzewanych szyb przednich? Skoro na zlocie wystawiaja ponad setke Marei Weekendowych to troche chetnych moze sie u nich znalezc. Daleko po nie tez nie musieliby jechac smile.gif

Myslal ktos o wspolnej, miedzynarodowej akcji? zlosnik.gif

Napisano

> Kto by chciał mieć taki luksus za 505PLN netto?

Ja bym się może i pisał o ile temat jeszcze żyje

Szczególnie że w czarnej strzale po wyprawie do Włoch przez szybę przednią jest dośc długa rysa

Może nawet na dwie bo mam zamiar Bravo

nabyc smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.