Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamierzem kupić

Featured Replies

Napisano

no właśnie golfa4 TDI, 5d, tak do 18 tyś z dobrym wyposażeniem i wpadł mi w oko taki pacjent http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10957672 serduszka.gif

jakie pierwsze wrażenie? może ktoś z okolic jest i by mógł luknąć na to cudo. cfaniaczek.gif

Ciekawi mnie realność tego przebiegu ale wynika z opisu, że to 1 właściciel. hmm.gif

pzdr

Napisano

> Ciekawi mnie realność tego przebiegu

Możesz być pewien nierealności.

mar00ha

Napisano

> no właśnie golfa4 TDI, 5d, tak do 18 tyś z dobrym wyposażeniem i

> wpadł mi w oko taki pacjent

> http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10957672

> jakie pierwsze wrażenie? może ktoś z okolic jest i by mógł luknąć na

> to cudo.

> Ciekawi mnie realność tego przebiegu ale wynika z opisu, że to 1

> właściciel.

> pzdr

Tak na pierwszy rzut oka to zderzak tył cos kiepsko spasowany

Pierwszy wlasciciel ale w polsce wink.gif

Napisano

Patrząc tylko na te foty domyslam sie ze to niezła zlepa jest grinser006.gif szkoda czasu waytogo.gif

Napisano

> Możesz być pewien nierealności.

> mar00ha

Dziadek w Niemczech tylko do kościoła jeździł.

zlosnik2.gif

Napisano

> Dziadek w Niemczech tylko do kościoła jeździł.

nono.gif

ciotka miała wypadek i czekali 5 lat aż wyzdrowiej, a auto czekało w ogrzewanym garażu

Napisano

brak zdjęć z otwartą maską, brak zbliżenia na prawy przód i widok na szparę maska/prawy błotnik

Napisano
  • Autor

> mar00ha

akurat, to mnie zbytnio by nie zdziwiło tylko nie chciał bym żeby był poskładany z 3... jedyne co mi się nie podoba to ta dokładka na tylnej klapie bo wygląda jak by szpara za duża tam była oslabiony.gif

Napisano

proste, dzwonisz i pytasz czy pozwolą zmierzyć grubość lakieru. jak jest mocny szrot to powie że auto już zaklepane hehe.gif

Napisano

> Dziadek w Niemczech tylko do kościoła jeździł.

Na msze codziennie na 18stą po 200km w jedną stronę palacz.gif

Napisano
  • Autor

> proste, dzwonisz i pytasz czy pozwolą zmierzyć grubość lakieru. jak

> jest mocny szrot to powie że auto już zaklepane

waytogo.gif bez miernika nawet bym się nie wybrał po niego

Napisano
  • Autor

dzisiaj dzwoniłem

1 właściciel za gramanicą w Polsce jeszcze nikt on jest pośrednikiem.

powiedział, że nie ma problemu żeby sprawdzić go miernikiem waytogo.gif

Napisano

skoro serwisowany w aso to przebieg mozesz sprawdzic. Tyle ze jak samochód kupowałem to kilka razy trafiłem na samochody z opisem że serwis w aso a jak sie pytalem o to przez telefon to goscie mowili ze pomylka w opisie wink.gif

Przy okazji czy on aby nie jest nieco obnizony? wink.gif

Napisano

Po mojej "przygodzie" bez wizyty w ASO na sprawdzenie nawet bym nie podchodził do tematu. ok.gif

Napisano

> Po mojej "przygodzie" bez wizyty w ASO na sprawdzenie nawet bym nie

> podchodził do tematu.

A coz sie wydarzylo ciekawego zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Po mojej "przygodzie" bez wizyty w ASO na sprawdzenie nawet bym nie

> podchodził do tematu.

wiem Jarku Ty jeszcze o tym nie wiesz ale na pewno pojedziesz ze mną jak bym miał się wybierać zlosnik.gif

Napisano

tyl tego auta wyglada ja by miał zaraz odpasc...

Napisano

> no właśnie golfa4 TDI, 5d, tak do 18 tyś z dobrym wyposażeniem i

> wpadł mi w oko taki pacjent

> http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10957672

> jakie pierwsze wrażenie? może ktoś z okolic jest i by mógł luknąć na

> to cudo.

> Ciekawi mnie realność tego przebiegu ale wynika z opisu, że to 1

> właściciel.

> pzdr

Nawet sobie głowy nie zawracaj, kilka razy z ciekawości byłem w tym komisie. Wszystkie auta mocno podejrzane, mają jakieś układy z Fabryką Samochodów Drezdenko, bo część jest na blachach FSDXXXX.

Napisano

Witam. Sorki ze wtrącam ale na pierwszy rzut oka widać różnice lakiery błotników przednich od reszty. Żeby nie jeździc i marnować kasy poproś typa o foto fotela przedniego. Z tego co widzę to stary chwyt nie robienia fotki przedniego fotela bo zazwyczaj jest stargane. Wiem bo sam handluje samochodami więc wiem co mówie. Jezeli nie jesteś pewien przebiegu to zapytaj właściciela czy zezwoli ci na kontrolę w stacji dignostycznej ale wytyczonej przez ciebie tam maja komputery ale tez nie we wszystkich stacjach dlatego też dobrze się z orietować w mieścinie gdzie stoi ta furka jak wygląda sprawa ze stacjami i podzwonic i się dopytac jakim sprzętam dysponuja. Moze to troszke zachodu ale nie bedziesz żalował. Zabieg taki troszke kosztuję w zależności od stacji ale wiesz mi oplaca się lepiej ,stracić 300-400pln niż 18Tyś. Pozdrawiam MuleZ zlosnik.gif

Napisano

Najblizsze ASO VW (w okolicy Zwolenia) jest w Radomiu na Wroclawskiej, ale popros telefonicznie czlowieka o VIN (jesli woz byl sprowadzany ze Szwajcarii, nie ma odnotowanych napraw powypadkowych), jesli bez oporow poda, jest nadzieja....Co prawda do Zwolenia mam jakies 25 km, ale z braku czasu w gre wchodzi tylko weekend, by obejrzec. Po zdjeciach, szczegolnie przecietnej jakosci, mozna tylko z fusow wrozyc....

Pozdrawiam

Napisano

o ten fajny komis shocked.gif

oglądałem tam w lecie 09 fajną astrę 2 z kolegą, perfidnie było widać że tył malowany aż się błyszczał, złuszczenie lakieru taka pomarańcza a reszta była gładka, i pytam właściciela komisu czy bardzo miał strzała w tył czy delikatnie a ten "panie on jest oryginał nigdzie nie malowany, idz pan z tąd jak panu nie pasuje" no i poszedłem a jeszcze była ładna krecha nie zmatowiona po lakierowaniu i się odznaczało

pozdrawiam KOMIS

Napisano

na chorzowskiej 15 a nie na wrocławskiej wink.gif

Auta w serwisie nie widziałem, i nazwa tego komisu nie jest mi znana także penwie zaopatrują sie na allegro/szrotach.

Kombinuj Vin i podeślij to w wolnej chwili zerknę ale 99% szczep bez historii:)

20.GIF

Napisano

> mar00ha

a czemu to ? co teraz jesli auto ma 10 lat to koniecznie ma okol o200 tys. tak ? znajomy ostatnio kupil auto 10 letnie opla koknretne vectre i ma 97 prawdziwego przebiegu bo auto z rodziny i co nie koniecznie stare auto = duzy przebieg kolego zeby.GIF

Napisano

> a czemu to ? co teraz jesli auto ma 10 lat to koniecznie ma okol o200

> tys. tak ? znajomy ostatnio kupil auto 10 letnie opla koknretne

> vectre i ma 97 prawdziwego przebiegu bo auto z rodziny i co nie

> koniecznie stare auto = duzy przebieg kolego

A czy to auto z rodziny o którym mówisz to TDI?

Dlaczego uważasz że Niemcy to debile i kupują droższy samochód z silnikiem TDI skoro robi ktoś 17k km rocznie? Porównaj sobie cene nowego TDI i benzyniaka. ;P Nie twierdze że na 100% jest jak pisze bo może gość po prostu ma słabość do silników TDI (jak ja) i wolał za taki silnik dopłacić pomimo że jeździł nim do kościoła. Jedni kupują droższego TDI żeby walić setki tysięcy km i w końcowym rozrachunku wyjść na tym lepiej niż na benzynie, inni kupują benzyniaka żeby jeździć 10-15k km rocznie i za przejechany km płacić więcej ale samochód kupić o 10k taniej. Wszystko kolego opiera się o rachunek prawdopodobieństwa bo nigdy nie masz pewności 100% że handlarz który mówi że auto było "starszej Pani która pomykała nim do kościoła w niedziele i na zakupy 2 razy w tygodniu a tak w ogóle to samochód garażowany i serwisowany w aso tylko książkę serwisową zeżarł pies" Cie okłamuje - to może byc prawda... Ale na ile to prawdopodobne to sam sobie odpowiedz wink.gif

Napisano

> A czy to auto z rodziny o którym mówisz to TDI?

> Dlaczego uważasz że Niemcy to debile i kupują droższy samochód z

> silnikiem TDI skoro robi ktoś 17k km rocznie? Porównaj sobie

> cene nowego TDI i benzyniaka. ;P Nie twierdze że na 100% jest

> jak pisze bo może gość po prostu ma słabość do silników TDI (jak

> ja) i wolał za taki silnik dopłacić pomimo że jeździł nim do

> kościoła. Jedni kupują droższego TDI żeby walić setki tysięcy km

> i w końcowym rozrachunku wyjść na tym lepiej niż na benzynie,

> inni kupują benzyniaka żeby jeździć 10-15k km rocznie i za

> przejechany km płacić więcej ale samochód kupić o 10k taniej.

> Wszystko kolego opiera się o rachunek prawdopodobieństwa bo

> nigdy nie masz pewności 100% że handlarz który mówi że auto było

> "starszej Pani która pomykała nim do kościoła w niedziele i na

> zakupy 2 razy w tygodniu a tak w ogóle to samochód garażowany i

> serwisowany w aso tylko książkę serwisową zeżarł pies" Cie

> okłamuje - to może byc prawda... Ale na ile to prawdopodobne to

> sam sobie odpowiedz

OT.

Dlaczego Twoja powyższa odpowiedź (celowo ją cytuję) zawiera cytat textu z postu kol. Snowflake_ a w nagłowku jest "Re: Zamierzem kupić [Re: RobertV664]" czyli do mnie ????? hmm.gif

Napisano

To do Snowflake_ 270751858-jezyk.gif coś mi się potentegowało przy pisaniu po prostu wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.